Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kodi ma ok. roku, a już tyle w życiu przeszedł.
Najpier trafił do schroniska, potem wydawało się, że los do niego się uśmiechnął, bo został adoptowany.
Niestety jego nowy opiekun wzbudził w nim tylko niepotrzebne nadzieje.
Potrzymał przez parę dni i zostawił, a dokładniej to myślał, że psiak będzie mu na tyle wdzięczny, że zaraz się do niego przyzwyczai i będzie pilnował. Niestety psiak po wyjściu ze schroniskach nie potrafił sie powstrzymać i kiedy został spuszczony ze smyczy, to poszedł w swoją stronę.
Nowy opiekun zrzekł się praw do psiaka.

Maleńki, zagubiony Kodi siedzi teraz w schronisku i strasznie marniej, zdecydowanie lepiej wyglądał przed adopcją.

Jeżeli ktoś zechce go przygarnąć to proszę zapamiętać jego nowy nr 2852.

Kodi jest zaszczepiony i zachipowany.
I pilnie wypatruje kogoś kto go pokocha.

[COLOR=blue]

W razie potrzeby można skontaktować się ze mną:

GG: 2499113 e-mail: [email protected] Telefon: 0601-294-064

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy trafił do schroniska to odniosłam wrażenie, że jest oszołomiony.
Wydawała mi się, że jest w szoku i tak jakby chciał zadać pytania "co ja tu robię?", "co napsociłem?" i jakby czekał, że go zaraz ktoś wypuści, że ta przygoda to tylko chwilowa.
Niestety teraz KODI jest w boksie ogólnym i już chyba wie, że dłużej tu zostanie.:shake:

Posted

Ciotkiiiiii!! Jest szansa na dom w Lublinie!!!!! Znajoma straciła swojego 15 latka - płacze i chce psa!!!proszę o kontakt Ciotkę założycielkę na Pm - szybko!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Talcott napisał(a):
Może jednak nie na koniec kolejki - bo Założycielka nie była chyba w pozytywnym nastroju!

Talcott, nie rozumiem stwierdzenia pozytywny nastrój i abstrahując nie zabardzo wiem, co mój nastrój ma do adopcji psa.

Lublin od Tychów do dość spora odległość, ale mogłabym chyba połączyć dwa transporty, gdyż w tym samym kierunku ma jechać Zula

Cieszę się, że chcesz pośredniczyć w adopcji psa i z góry Ci za to dziękuję, jednocześnie zaręczam Ci, że nie zamierzam się "wtrącać". Moje działania nie wychodzą poza standard, tzn. zanim wyciągnę psa i wyślę (a raczej zawiozę), to chcę wiedzieć gdzie pójdzie i do kogo. Czy osoba adoptująca jest gotowa podpisać umowę adopcyjną i czy jest gotowa na wizytę przedadopcyjną.
Oczywiście jeżeli ty chcesz wcześniej porozmawiać jeszcze raz z tą osobą to ja nie widzę w tym nic złego, natomiast jeżeli ta osoba będzie już pewna adopcji to bardzo proszę o namiary na domek na PW, oraz odpowiedź czy osoba adoptująca zgadza się na rozmowę przedadopcyjną i podpisanie umowy. :p

Dane tak jak chciałaś przekopiowałam z dogo i łącznie ze zdjęciami przesłałam Ci e-mailem.:p