Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To super, a w jakim jest wieku mniej więcej? Ja mogę jej dać dt, a może nawet ds od zaraz. Właśnie wróciłam z uczelni i mam kapitalny plan zajęć, tak, że mogę co 3 godziny wrócić do psiaka i z nim wyjść:cool3:

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś wymyślimy.

Mój współlokator jutro jedzie do Wrocławia. Tyle, że z Płocka. Bo ja to raczej pod koniec przyszłego tygodnia bym mogła.

Posted

O, widzę, że możliwości powstają! Ja mam dla psiaka przygotowaną całą wyprawkę generalnie, z karmą włącznie. Do kompletu dwa moje malusie kociaczki i dwa maluchy na dt przez kilka dni jeszcze.

Posted

Zobaczyłam Iskierkę przez okno w szkole, niestety musiałam zwiać z lekcji, żeby zanieść ją do DT... Ale czego się nie robi dla Iskierki...? ;)
Iskierka uciekła pani wczoraj wieczorem! Czyli biedulka musiała całą, zimną noc spędzić na ulicy... :shake: Pani obiecała, że będzie lepiej ją pilnować.
Abrakadabra, pani powiedziała, że będzie czekała na Ciebie w domu jutro między 12-18! Zaraz wyślę Ci adres pani, w którym obecnie suńka przebywa oraz hoteliku! Jeszcze raz wielkie dzięki!
NaamahsChild, sunia ma bodajże jeszcze trzy dni, nie uda nam się w tak krótkim czasie znaleźć transportu! Jak sunia będzie już w hoteliku, to pomyślimy o transporcie... Dzięki!
Teraz czekamy na DIF, ma dziś zrobić suńce fotki... :loveu:

Posted

Niektóre psy w Halinowie mają pecha - albo ktos wyrzuca, albo krzywdzi, albo oddaje, ale pomoc dla tych psiakow bardzo szybko nadchodzi i szybko znajduja domki!! :loveu::loveu::loveu:

Naamash, super ze zaoferowałaś dt/ds dla suńki !!

Ja też uważam, że lepiej bedzie spokojnie sunię zawieźć do hoteliku a potem zorganizować transport do Wrocławia

Posted

On jedzie samochodem. Z Warszawy do Płocka jest dokładnie 100km. To jakaś godzina - półtorej jazdy. Spróbuję się do niego ładnie uśmiechnąć to może pojedzie przez Warszawę. To jest naokoło ale i tak wjeżdża od razu na autostradę i wychodzi szybciej.
Choć robienie tego na gwałt jest bez sensu - to fakt.

Posted

Jakby co, jestem pod ręką, więc w razie jakichkolwiek ustaleń - mówcie co i jak.
Jasne, na spokojnie decyzje można podjąć - ale wtedy dochodzi do tego opłata za hotelik, o ile dobrze zrozumiałam?

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Zobaczyłam Iskierkę przez okno w szkole, niestety musiałam zwiać z lekcji, żeby zanieść ją do DT... Ale czego się nie robi dla Iskierki...? ;)
Iskierka uciekła pani wczoraj wieczorem! Czyli biedulka musiała całą, zimną noc spędzić na ulicy... :shake: Pani obiecała, że będzie lepiej ją pilnować.
Abrakadabra, pani powiedziała, że będzie czekała na Ciebie w domu jutro między 12-18! Zaraz wyślę Ci adres pani, w którym obecnie suńka przebywa oraz hoteliku! Jeszcze raz wielkie dzięki!
NaamahsChild, sunia ma bodajże jeszcze trzy dni, nie uda nam się w tak krótkim czasie znaleźć transportu! Jak sunia będzie już w hoteliku, to pomyślimy o transporcie... Dzięki!
Teraz czekamy na DIF, ma dziś zrobić suńce fotki... :loveu:

Trzymam kciuki za Iskierkę i życzę jej wspaniałego domku. Nieważne gdzie, bylebył kochany.
Cekinka, w zależności od tego jak rozwinie się sprawa - napisz mi proszę na PW - mam jechać czy nie?
Jeśli tak - wyslij mi również namiary na DT (telefon, adres) i nr telefonu do Pati, OK?

Posted

Z Abrakadabrą mamy już wszystko ustalone, jutro ok. 14 przyjedża po sunię i zawozi ją do hoteliku! :loveu:
Mamy kasę na hotelik, która starczy nam na 54 dni. Myślę, że Iskiera szybko znajdzie domek i jeszcze zostanie nam trochę kasy! Jest młodziutką, piękną suczką, która ma wspaniały charakter.... ideał, po prostu :loveu:. Uważam, że nie ma sensu ciągnąć ją do Wrocławia...

Posted

Jeśli ona na pewno pojedzie do Wrocławia to nie ma najmniejszego problemu żeby została u mnie kilka dni do czasu transportu. Wtedy kasa na hotelik pójdzie na paliwo i trochę się zaoszczędzi.

Posted

[quote name='Cekinka13*']Z Abrakadabrą mamy już wszystko ustalone, jutro ok. 14 przyjedża po sunię i zawozi ją do hoteliku! :loveu:
Mamy kasę na hotelik, która starczy nam na 54 dni. Myślę, że Iskiera szybko znajdzie domek i jeszcze zostanie nam trochę kasy! Jest młodziutką, piękną suczką, która ma wspaniały charakter.... ideał, po prostu :loveu:. Uważam, że nie ma sensu ciągnąć ją do Wrocławia...

Jeśli Naasahs chce wziac sunke na stale to czemu nie...? Dobrze byloby, zeby jak najszybciej pojechała do nowego domku - pieniązki zawsze są potrzebne.. Bezdomnych psiaków, które błąkają w Halinowie nie brakuje..

Posted

Czekam na informacje.

Właśnie skończyłam rozmawiać ze znajomą i ciągle mam przed oczami opisany przez nią widok: rodowodowy 5 m-czny szczeniak labradora na łańcuchu i zamykany na noc w budzie:placz: Go trzeba natychmiast stamtąd wyciągnąć, za wszelką cenę - akcja powoli się rozkręca.

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Czekam na informacje.

Właśnie skończyłam rozmawiać ze znajomą i ciągle mam przed oczami opisany przez nią widok: rodowodowy 5 m-czny szczeniak labradora na łańcuchu i zamykany na noc w budzie:placz: Go trzeba natychmiast stamtąd wyciągnąć, za wszelką cenę - akcja powoli się rozkręca.

Może jemu tez załóz wątek... ??? Psiakowi koniecznie trzeba pomóc.. a może dowiedz się, z jakiej hodowli pochodzi i powiadom o tym hodowlę.. ??

Posted

Byłam dzisiaj u suni i porobiłam foty!!

Słuchajcie ona jest niesamowicie piękna, wspaniała, sympatyczna, kochana itd. itd

Poza tym uwielbia dzieci!!!! Cały czas była przy moich gnojcach, pakowała im się na kolana, lizała, merdała. Była cała w szczęściu jak moje dzieic zwracały na nią uwagę! A Pani, która ją przechowuje powiedziała, że uciekła z podwórka właśnie za dzieciakami idącymi do szkoły!!!
Do osób dorosłych zachowuje dystans i jest bardzo ostrożna! Powiedziałabym się, że wręcz się ich boi! :roll:

Oto Iskiereczka:

Jest słodziutka!! :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...