Cekinka13* Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dziś, wracając ze szkoły zobaczyłam, jak samochód zwalnia... Nagle otworzyły się drzwi i wyleciał z nich.... PIES!!! :crazyeye: :angryy: :-( Byłam tak głupia, że nie zwróciłam najmniejszej uwagi na nr. rejestracyjny oraz markę auta!!! Wzięłam psiaka ze sobą, ale wiedziałam, że rodzice nie pozwolą mi wziąć go do domu... liczyłam po prostu na jakiś cud. I tak też się stało - psiaka zgodziła się przetrzymać sąsiadka, która ma wolny kojec (tylko do wieczora). Niestety sunia już dziś musi ją opuścić!!! Babka postawiła sprawę jasno!!! Co potem???!!! To jest śliczna, małego wzrostu sunia... jeszcze szczeniak! Bardzo przyjazna! Nazwałam ją Pchełka... Proszę o DT dla niej, lub tranport do jakiegoś hoteliku!!! ____________________________________________________ Fotki suni znajdują się na stronach: 1, 3, 8, 24, 25, 28...
Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zaraz do Ciebie jadę!!! Piesek ma miejsce w DT na terenie Halinowa do jutra! :placz::placz::placz:
sleepingbyday Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 wygląda jak kuzynka śliwki. szkoda, szkoda że nie zapamiętałaś tego numeru,. byłaby 100% wygrana sprawa, ze świadkiem. ale powiem ci, że mnie też by zatchnęło. co to w ogóle za pomysł, jak to się w ludziach ustaliło, że psów nalezy sie pozbywać z samochodu w ruchu???? pomyslę nad dt, ale wśród moich znajomych kiepsko....
anovip1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 DOMEK POTRZEBNY NA CITO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :angryy: OKRUTNIE WYRZUCONA Z SAMOCHODU !!!:mad: :angryy: :-(:-(:-(:-( ŚLICZNA SUNIA JESZCZE DZIECKO W POTRZEBIE !!!!!!!!!!!!
Cekinka13* Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 DIF znalazła Pchełce awaryjny DT i zwiozła ją tam! Jeszcze raz wielkie dzięki, kochana! Tak, jak pisze DIF, sunia ma czas tylko do jutra! Inaczej trafi na ulicę, pod smochody! Proszę o transport do jakiegoś hoteliku! Lub o jakiś DT, plus transport oczywiście... Sprawa jest naprawdę bardzo pilna!!!
Marcik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja mogę pomóc w transporcie i ewentualnie domkiem na jakiś czas ale dopiero w sobotę. Teraz nie ma mnie w Warszawie. Jakbym była potrzebna to się odezwij.
Abrakadabra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dzwoniłaś do Patti, tak jak rozmawiałyśmy?
Hotel KADIF Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Cekinka13*']DIF znalazła Pchełce awaryjny DT i zwiozła ją tam! Jeszcze raz wielkie dzięki, kochana! Tak, jak pisze DIF, sunia ma czas tylko do jutra! Inaczej trafi na ulicę, pod smochody! Proszę o transport do jakiegoś hoteliku! Lub o jakiś DT, plus transport oczywiście... Sprawa jest naprawdę bardzo pilna!!! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale jestem zarobiona!!! :shake: Wynegocjowałam z DT czas do końca miesiąca!! To całe 5 dni!! Coś wymyślimy!! :evil_lol: Nie mieści mi się w głowie jak można wywalić TAKIEGO psa!!:angryy: Sunieczka ma przepiękną sierść, jest malutka i przekochana! Jest bardzo zadbana!! Moja córeczka nazwała ją Iskierka, została przez psiaka dokładnie wylizana a jak ją zostawiałam w DT to ryczała w niebogłosy. Przez kawałeczek drogi bardzo się obie zaprzyjaźniły !! Sunia jest przemiła!! To szczeniak jeszcze! Jutro podjadę do niej i zrobię zdjęcia!! Co za debile....:angryy::angryy::angryy:
Cekinka13* Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Marcik napisał(a):Ja mogę pomóc w transporcie i ewentualnie domkiem na jakiś czas ale dopiero w sobotę. Teraz nie ma mnie w Warszawie. Jakbym była potrzebna to się odezwij. Super! :multi: Jesteś w stanie zawieźć sunię w sobotę do hoteliku w Radomsku?
Cekinka13* Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='DIF'] Wynegocjowałam z DT czas do końca miesiąca!! To całe 5 dni!! Coś wymyślimy!! :evil_lol: To wspaniale!!! :multi: To jak się suńka ma nazywać w końcu? :cool3: Pchełka, czy Iskierka? ;)
Marcik Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cekinka13* napisał(a):Super! :multi: Jesteś w stanie zawieźć sunię w sobotę do hoteliku w Radomsku? Tak. Tylko potrzebne mi będzie towarzystwo i dokładka do paliwa. A czemu aż do Radomska?
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Ile potrzeba na paliwo? Co do towarzystwa, to nie mam pojęcia... :shake: A do Radomska, ponieważ tam jest bardzo tani hotelik - 10 zł za dobę za małego psa. Bliżej znam tylko same drogie - 48 za dobę.
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Abrakadabra napisał(a):Dzwoniłaś do Patti, tak jak rozmawiałyśmy? O cholera! Sorry, ale dopiero teraz zauważyłam wpis! Do Patti dzwonię zaraz po szkole, wczoraj nie zdążyłam...
Hotel KADIF Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Zegar tyka..... :-( Mamy jeszcze cztery dni! Dzisiaj pojadę do suni i ją obfocę!
anouk92 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pogadajcie z Pati - przecież to pare kroków od Was nie ma sensu wozić jej do Radomska. Bliżej Warszawy ma większe szanse na adopcje. Sunia może być w ciąży więc też myślę że od razu powinno się ją wysterylizować. A nawet jeśli nie jest to i tak trzeba będzie to zrobić przed adopcją. U Pati są rewelacyjne warunku więc myślę że jeśłi macie pieniądze to nie ma co się zastanawiać.
Marcik Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cekinka13* napisał(a):Ile potrzeba na paliwo? Co do towarzystwa, to nie mam pojęcia... :shake: A do Radomska, ponieważ tam jest bardzo tani hotelik - 10 zł za dobę za małego psa. Bliżej znam tylko same drogie - 48 za dobę. Z Warszawy do Radomska jest 180km w jedną stronę, mój samochód pali 9l/100km. Towarzystwo w razie czego sobie załatwię. Anouk ma rację, że chyba nie ma sensu jej wozić gdzieś daleko. Jeśli jest szansa to chyba lepiej jak najbliżej. Ma jakieś ogłoszenia?
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Napisałam już PW do Pati, podałam link do wątku. Teraz pozostaje nam na nią czekać. Marick, z ogłoszeniami ruszymy, jak tylko będą jakieś lepsze fotki suńki ;) A suńka nazywać się będzie... Iskierka :loveu: DIF, Kinga wybrała trafne imię :cool1:
anovip1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przypominamy ,takie cudeńko czeka !!!! POMÓŻ !!!!
Cekinka13* Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Fotki Iskierki ze wczoraj: :loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts