Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ona jest malutka :crazyeye: Myślałam, że to psiurek do kolana.

Aj, ja jutro jadę dopiero do Warszawy i możliwe, że dotrę do stolicy koło 20. Nie da się kilka godzinek później?

Posted

Przecudna jest:loveu:

Pewnie zrobię labkowi wszystko, co trzeba, na razie ustawiam się z p. prof na interwencję, porobienie fot i wypytanie co i jak.
Jedno jest pewne - na pewno tak tego nie zostawię!:angryy:

Posted

Marcik napisał(a):
Jaka ona jest malutka :crazyeye: Myślałam, że to psiurek do kolana.

Ja tez :oops:

A tak, to ona jest przepiękna, ma lśniąca siersc.. przekochana psinka..

Posted

Marcik napisał(a):
Aj, ja jutro jadę dopiero do Warszawy i możliwe, że dotrę do stolicy koło 20. Nie da się kilka godzinek później?

Kurcze, nie wiem... Ale dla tej pani to chyba jest jakiś kłopot, jest starszą osobą... Poza tym nie chcę suni przenosić z miejsca na miejsce, ponieważ ona ma wrażliwą psychikę... I nie wiadomo, jak reaguje na koty. Ja stawiam na hotelik. A Wy?

Posted

Cekinko, a ja mysle ze najlepiej będzie suńkę zawieźć do Marcika a jak transport się znajdzie to do Wrocławia. Nie chcesz przenosić sunkę z miejsca na miejsca - rozumiem, ale jesli pojedzie do hoteliku to i tak kiedyś tez przeniesie miejsce - do nowego domku..

Ktoś oferuje DT do znalezienia transportu do nowego domku, to czemu nie skorzystać...??

Posted

[quote name='Cekinka13*']Kurcze, nie wiem... Ale dla tej pani to chyba jest jakiś kłopot, jest starszą osobą... Poza tym nie chcę suni przenosić z miejsca na miejsce, ponieważ ona ma wrażliwą psychikę... I nie wiadomo, jak reaguje na koty. Ja stawiam na hotelik. A Wy?

Wiadomo... Bierze nogi za pas! :evil_lol: Podobno zwiała przed kotem tej pani....
Ogólnie jest psinką przestraszoną, jedynie na widok dziecka jakoś tak się rozświetla!!! :loveu:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
szkoda, żeby spędzała czas w hoteliku, lepszą opcją byłby dla niej chociaż dt, także ze względów finansowych.

zabrzmialo to tak jaby u mnie sie miala marnowac, albo miałaby zle a w DT bedzie bezpieczna
U mnie praktycznie wszystkie psy sa w jednym pokoju wszystkie na kanapie.
roznic sie bedzie mysle tylko tym ze sie za niego nie bedzie placic a wiadomo kasa potrzebna tylu biedakom wiec jesli macie szanse bezplatnie moze warto pomyslec.

Posted

Naamash, wiesz, jesli chcesz wziąc suńke na DS, to opłacaloby się ją zawieźć do Wrocławia.. Ale jesli to DT, hmm dziewczyny się zdecydować muszą..

Pati - wszyscy wiemy, ze psiaki u Ciebie w hoteliku mają super warunki i dużo milości ;)

Posted

Nie, nie, pati - to nie miało tak zabrzmieć.
Po prostu pieniądze są potrzebne wielu stworzeniom i można je wykorzystać, by pomóc innemu maluchowi. Nie wątpię w doskonałe warunki jakie u Ciebie panują:oops:

Posted

pixie - spojrzałam na maluszka, z uszolami jak nietoperek i po prostu przepadłam:diabloti: A ponieważ poprzednia adopcja nie doszła do skutku - osoba, która znalazła małą, zdecydowała się ją zatrzymać - mam wolną chatę:P

Posted

Właśnie dostałam tel, labuś jest w fatalnych warunkach, a ja nie mam adresu, nawet telefonu komórkowego do tej dziewczyny - nie podała, został tylko mail, liczę, że odpowie błyskawicznie:placz:

Posted

Boże!Ludzie sa okropni!:angryy:
Ta sunia miała szczęście w nieszczęściu,że to akurat Cekinka ją zobaczyła!

A co teraz z nią będzie? Jedzie do Pati do hoteliku i czeka,aż znajdzie się transport do Wrocławia na DS ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...