Cekinka13* Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 DIFuś, dziękuję za fotki!!! :loveu: Iskiereczka rzeczywiście kocha dzieci... ;)
Marcik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jaka ona jest malutka :crazyeye: Myślałam, że to psiurek do kolana. Aj, ja jutro jadę dopiero do Warszawy i możliwe, że dotrę do stolicy koło 20. Nie da się kilka godzinek później?
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Przecudna jest:loveu: Pewnie zrobię labkowi wszystko, co trzeba, na razie ustawiam się z p. prof na interwencję, porobienie fot i wypytanie co i jak. Jedno jest pewne - na pewno tak tego nie zostawię!:angryy:
Doda_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Marcik napisał(a):Jaka ona jest malutka :crazyeye: Myślałam, że to psiurek do kolana. Ja tez :oops: A tak, to ona jest przepiękna, ma lśniąca siersc.. przekochana psinka..
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Takie urocze maleństwo zasługuje na uroczy domek. Może polubi moje kocie dzieci?:loveu:
Doda_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 A czy ona lubi koty? Sprawdziliście?? Bo jeśli we Wrocławiu u Naamahs się okaze ze nie lubi kotów to co wtedy będzie..
Marcik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No tak... od kilku godzin chodziło mi po głowie, że miałam coś napisać w kwestii wrocławskiej i nie mogłam sobie przypomnieć co. Koty!
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pytałam o to już wcześniej, ale nikt nie zgłaszał, że młoda by ich nie lubiła.. Ale myślę, że jest na tyle młodziutka, by to zrozumieć.
Cekinka13* Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Marcik napisał(a):Aj, ja jutro jadę dopiero do Warszawy i możliwe, że dotrę do stolicy koło 20. Nie da się kilka godzinek później? Kurcze, nie wiem... Ale dla tej pani to chyba jest jakiś kłopot, jest starszą osobą... Poza tym nie chcę suni przenosić z miejsca na miejsce, ponieważ ona ma wrażliwą psychikę... I nie wiadomo, jak reaguje na koty. Ja stawiam na hotelik. A Wy?
Doda_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Cekinko, a ja mysle ze najlepiej będzie suńkę zawieźć do Marcika a jak transport się znajdzie to do Wrocławia. Nie chcesz przenosić sunkę z miejsca na miejsca - rozumiem, ale jesli pojedzie do hoteliku to i tak kiedyś tez przeniesie miejsce - do nowego domku.. Ktoś oferuje DT do znalezienia transportu do nowego domku, to czemu nie skorzystać...??
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Podejmij decyzję jaką uznasz za słuszną. Sunia jest przesłodka i szkoda, żeby spędzała czas w hoteliku, lepszą opcją byłby dla niej chociaż dt, także ze względów finansowych.
NaamahsChild Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Śmigam do mojego mężczyzny i kociaków - śpią razem z nami:loveu:
Hotel KADIF Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Cekinka13*']Kurcze, nie wiem... Ale dla tej pani to chyba jest jakiś kłopot, jest starszą osobą... Poza tym nie chcę suni przenosić z miejsca na miejsce, ponieważ ona ma wrażliwą psychikę... I nie wiadomo, jak reaguje na koty. Ja stawiam na hotelik. A Wy? Wiadomo... Bierze nogi za pas! :evil_lol: Podobno zwiała przed kotem tej pani.... Ogólnie jest psinką przestraszoną, jedynie na widok dziecka jakoś tak się rozświetla!!! :loveu:
Marcik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ech... Dajcie znac jak zapadnie jakaś decyzja...
pati Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 NaamahsChild napisał(a):szkoda, żeby spędzała czas w hoteliku, lepszą opcją byłby dla niej chociaż dt, także ze względów finansowych. zabrzmialo to tak jaby u mnie sie miala marnowac, albo miałaby zle a w DT bedzie bezpieczna U mnie praktycznie wszystkie psy sa w jednym pokoju wszystkie na kanapie. roznic sie bedzie mysle tylko tym ze sie za niego nie bedzie placic a wiadomo kasa potrzebna tylu biedakom wiec jesli macie szanse bezplatnie moze warto pomyslec.
Doda_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Naamash, wiesz, jesli chcesz wziąc suńke na DS, to opłacaloby się ją zawieźć do Wrocławia.. Ale jesli to DT, hmm dziewczyny się zdecydować muszą.. Pati - wszyscy wiemy, ze psiaki u Ciebie w hoteliku mają super warunki i dużo milości ;)
Cekinka13* Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Boi się kotów? A przecież psy ze strachu mogą ugryźć! Cholera, ja nie wiem... :roll: To co robimy???
NaamahsChild Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nie, nie, pati - to nie miało tak zabrzmieć. Po prostu pieniądze są potrzebne wielu stworzeniom i można je wykorzystać, by pomóc innemu maluchowi. Nie wątpię w doskonałe warunki jakie u Ciebie panują:oops:
Cekinka13* Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Sunia jedzie do hoteliku! I to jest ostateczna decyzja. Pytanie "dlaczego?" proszę kierować do mnie na PW.
NaamahsChild Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ok, rozumiem. Nie ma problemu. Czekam na informacje, co u małej. No i jak jej się będzie układało z kotkami - to dla mnie istotne.
pixie Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 NaamahsChild wielkie dzieki za oferowane miejsce od razu i z serca !
NaamahsChild Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 pixie - spojrzałam na maluszka, z uszolami jak nietoperek i po prostu przepadłam:diabloti: A ponieważ poprzednia adopcja nie doszła do skutku - osoba, która znalazła małą, zdecydowała się ją zatrzymać - mam wolną chatę:P
NaamahsChild Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Właśnie dostałam tel, labuś jest w fatalnych warunkach, a ja nie mam adresu, nawet telefonu komórkowego do tej dziewczyny - nie podała, został tylko mail, liczę, że odpowie błyskawicznie:placz:
polciuaa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Boże!Ludzie sa okropni!:angryy: Ta sunia miała szczęście w nieszczęściu,że to akurat Cekinka ją zobaczyła! A co teraz z nią będzie? Jedzie do Pati do hoteliku i czeka,aż znajdzie się transport do Wrocławia na DS ?
Cekinka13* Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dogmanko, Iskierka jedzie do hoteliku i tam będzie czekała na nowy dom.
Recommended Posts