Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Reakcja mojego starego na zdjęcie nr 1:
Boże...biedny jest ten czlowiek....
A na Mati: O matko!! to Matylda? co jej jest??? MOże ona jest chora??? Taka chuda....
A ja nie wiem które najfajniejsze, czy buziaczki czy groźne orzeszki, czy tez piękna Flo i Gjalpo w słońcu...no nie wiem po prostu piekne foty znowu!!!

Posted

Moj stary zawsze się bał , że przytargam do domu jakiegoś olbrzyma i będzie musial sobie rozkladać karimatkę, teraz Maję daje radę przesunąć, ale z jakimś psem o gabarytach Gjalpa to już nie pójdzie łatwo....

Posted

[quote name='majuska']Moj stary zawsze się bał , że przytargam do domu jakiegoś olbrzyma i będzie musial sobie rozkladać karimatkę, teraz Maję daje radę przesunąć, ale z jakimś psem o gabarytach Gjalpa to już nie pójdzie łatwo....[/QUOTE]
Wiesz...Adam i Gjalpo jakoś się mieszczą we dwóch. To ja nie mam się gdzie podziać!

Posted

A Matylda wcale tak bardzo nie schudła - schudła jak przyjechała, potem jak była chora na brzuszek i tak jej zostało. Na chorą nie wygląda. Za to ma wyczucie czasu wyśmienite - jak się zbliża pora karmienia to ona na mnie szczeka i zapędza mnie do kuchni!

Posted

I ma piekne oczy.Takie wyraziste,juz nie wspomnę o kokietowaniu spojrzeniem.Piekna oprawa oczu,az sie wierzyc nie chce jak pieknie wyprowadziłas Florentynko te jej oczęta..:loveu:Zdjecia jak zawsze za.....iste,nie bede sie powtarzac.Pieknie tez pozuja te Twoje psiaki.Mati wyraznie sie naprasza na sesje rozbieraną...:evil_lol:

Posted

[quote name='Florentynka'] Ta żmija, na własnej piersi hodowana chleb mi od ust odejmuje, pozbawiając mnie warsztatu pracy. Nalazła mi do pracowni i wciągnęła nosem srebro płatkowe. Teraz ona ma srebrne dziurki od nosa ( śliczne), a ja nie mam czym pracować...[/QUOTE]

Strasznie mnie to intryguje.......srebro płatkowe..... to czym ty się zajmujesz Florentynko jeśli można zapytać ?
Chyba że nie można.....

Posted

[quote name='Florentynka']Można - konserwacją dzieł sztuki, ogólnie.[/QUOTE]

tak jakoś mi wyglądałaś coś w tym stylu.....:diabloti:
Tak artystycznie jak Emilka mistycznie.....:evil_lol:

Posted

Mati !dziś u Leopolda impreza z okazji rocznicy pobytu u ukochnej Pańci, Łucja już zaproszona , więc wpadajcie, oczywiście cała reszta stada niech się tez pakuje;)

Posted

Halciu , żeby Poldziu odebrał, to musiałabyś zadzwonic na jego prywatna komórę, a Ty dzwonisz na nasz wspólny domowy telefon i se myslisz, że Poldziu tam przy nim waruje...:shake::eviltong::evil_lol:

Posted

Kierowniczką zostaje się jak widać na całe życie - wszyscy kopią dziurę,a Matysia nadzoruje:
[IMG]http://img532.imageshack.us/img532/2196/kierowniczkaforever.jpg[/IMG]
a tu inne:
[url]http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/KangurzaRocznica#[/url]