halcia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Musisz jakos to wszystko zmodernizowac...pracowac na kłakach, a nie na sreberku....jakis nowatorstwo? Quote
Florentynka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Hihi - następnym razem zaproponuję awangardową futrzaną ramę do barokowego obrazu. Ewentualnie mogę posrebrzyć futro. Lub pozłocić, nawet. Quote
Florentynka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wiosna, ciepło, suczydła szczęśliwe: [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/4555/dobrzemi.jpg[/IMG] a tu ciąg dalszy: [url]http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/Wiosna#[/url] Quote
Florentynka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Już była na rozkładówce...Tylko Flo mi została i Kangur na rozkładówki. Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No ale Mati to urodzona modelka! Swoją drogą, że przez zimę tak schudła... Ty je chyba faktycznie głodzisz.... Quote
majuska Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Reakcja mojego starego na zdjęcie nr 1: Boże...biedny jest ten czlowiek.... A na Mati: O matko!! to Matylda? co jej jest??? MOże ona jest chora??? Taka chuda.... A ja nie wiem które najfajniejsze, czy buziaczki czy groźne orzeszki, czy tez piękna Flo i Gjalpo w słońcu...no nie wiem po prostu piekne foty znowu!!! Quote
Florentynka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ten biedny człowiek to niby Adam? On się czuje zaszczycony, albowiem taka poufałość ze strony Jego Wysokości to jest naprawdę coś, nieliczni jedynie mają szansę tego doświadczyć. Quote
majuska Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Moj stary zawsze się bał , że przytargam do domu jakiegoś olbrzyma i będzie musial sobie rozkladać karimatkę, teraz Maję daje radę przesunąć, ale z jakimś psem o gabarytach Gjalpa to już nie pójdzie łatwo.... Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 taaa. olbrzym go wypchnie z łózka, karimatkę mu zaraz koty podrą w strzępy i biedak będzie spał na wycieraczce... Quote
Florentynka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='majuska']Moj stary zawsze się bał , że przytargam do domu jakiegoś olbrzyma i będzie musial sobie rozkladać karimatkę, teraz Maję daje radę przesunąć, ale z jakimś psem o gabarytach Gjalpa to już nie pójdzie łatwo....[/QUOTE] Wiesz...Adam i Gjalpo jakoś się mieszczą we dwóch. To ja nie mam się gdzie podziać! Quote
Florentynka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A Matylda wcale tak bardzo nie schudła - schudła jak przyjechała, potem jak była chora na brzuszek i tak jej zostało. Na chorą nie wygląda. Za to ma wyczucie czasu wyśmienite - jak się zbliża pora karmienia to ona na mnie szczeka i zapędza mnie do kuchni! Quote
majuska Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ja uważam, że wygląda fantastycznie, mięśnie ma wyrzeźbione, bielusieńka, pokaż ją na Balbinki wątku SPA przed i po :) Quote
halcia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I ma piekne oczy.Takie wyraziste,juz nie wspomnę o kokietowaniu spojrzeniem.Piekna oprawa oczu,az sie wierzyc nie chce jak pieknie wyprowadziłas Florentynko te jej oczęta..:loveu:Zdjecia jak zawsze za.....iste,nie bede sie powtarzac.Pieknie tez pozuja te Twoje psiaki.Mati wyraznie sie naprasza na sesje rozbieraną...:evil_lol: Quote
Becia66 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Florentynka'] Ta żmija, na własnej piersi hodowana chleb mi od ust odejmuje, pozbawiając mnie warsztatu pracy. Nalazła mi do pracowni i wciągnęła nosem srebro płatkowe. Teraz ona ma srebrne dziurki od nosa ( śliczne), a ja nie mam czym pracować...[/QUOTE] Strasznie mnie to intryguje.......srebro płatkowe..... to czym ty się zajmujesz Florentynko jeśli można zapytać ? Chyba że nie można..... Quote
Florentynka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Można - konserwacją dzieł sztuki, ogólnie. Quote
Becia66 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Florentynka']Można - konserwacją dzieł sztuki, ogólnie.[/QUOTE] tak jakoś mi wyglądałaś coś w tym stylu.....:diabloti: Tak artystycznie jak Emilka mistycznie.....:evil_lol: Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mati !dziś u Leopolda impreza z okazji rocznicy pobytu u ukochnej Pańci, Łucja już zaproszona , więc wpadajcie, oczywiście cała reszta stada niech się tez pakuje;) Quote
Florentynka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Hihi, u Kangura też dzis impreza![/QUOTE] Kangur imprezuje u nas, więc wszyscy zajrzymy do Poldzia z przyjemnością! Quote
halcia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A ja zadzwoniłam do Poldzia złozyc mu zyczenia ,ale odebrała majuska...:evil_lol:Waszej Psicy tez zycze wszystkiego najlepszego! Quote
majuska Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Halciu , żeby Poldziu odebrał, to musiałabyś zadzwonic na jego prywatna komórę, a Ty dzwonisz na nasz wspólny domowy telefon i se myslisz, że Poldziu tam przy nim waruje...:shake::eviltong::evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Kierowniczką zostaje się jak widać na całe życie - wszyscy kopią dziurę,a Matysia nadzoruje: [IMG]http://img532.imageshack.us/img532/2196/kierowniczkaforever.jpg[/IMG] a tu inne: [url]http://picasaweb.google.pl/karmatsetenlhamo/KangurzaRocznica#[/url] Quote
halcia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ma to widocznie w genach,no i sprawowała ta funkcje chwile...maniery kierownicze zostały Quote
Dzika_Figa Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 hihi... w każdym stadzie ( i do kopania każdej dziury!) potrzebny jest kierownik - bardzo szlachetnie ze strony Mati, że się zgadza na taką odpowiedzialną funkcję Quote
Recommended Posts