Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Beciu, tort był drobiowy, z kremem rybnym ;-) Bleeee[/QUOTE]

a czemu bleeeeee....... ja uwielbiam drób z rybą. Szkoda że się nie załapałam bodaj na mały kawałeczek....

Posted

słowo daje sliczne......ale Matyśka wypiękniała....
Czytałam [B]florentynko [/B]wczoraj jeszcze raz twoją schroniskową opowieśc i ponownie wzruszenie wielke i łezki pociekły....
Polecam wszystkim jeszcze raz w tym przedświątecznym okresie.....

Posted

[INDENT]przepraszam za off'a, ale bez waszej pomocy nie damy rady...brakuje nam 170 zł deklaracji...nie chcemy żeby wrócili na ulicę...[URL="http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1741...-zA-deklaracji[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

Droga Mati padło na Twój wątek...

...kochane dziewczyny i chłopaki, czyli całe cudowne stadko oraz kochani Pańciostwo, życzę Wam niezapomnianych , czarodziejskich, bajkowych Świąt, to pierwsze Wasze wspólne Święta i muszą być najszczęśliwsze, najcudowniejsze, pełne prezentów, smakołyków, całusów, miziań, merdających ogonów i rozszczekanych paszcz. Całuję Was wszystkich mocno, każdego z osobna i dziękuje bardzo, że możemy wszyscy z Wami być i cieszyć się Waszym szczęściem, oby ono trwało i trwało....Mati i Łucka, nie łobuzujcie!!! Dla Kubusia przedewszystkim jak najwięcej zdrówka!! Wszystkiego naj! naj!!
Asiu i Adamie!! Dziękujemy!!
Wesołych Świąt!!!

Posted

Dziękujemy za wszystkie życzenia. My też, acz z opóźnieniem, życzymy Wam wszystkiego dobrego, w święta i nie tylko!
Wczoraj nawet nie bardzo miałam jak podleźć do komputera, teściowa przyjechała i atmosfera była niesprzyjająca.
A Mati napadła na teściową - dobrze, że zauważyłam , to były ułamki sekund - rozczapierzony pies z rozwartym, warczącym pyskiem lecący w powietrzu - zdążyłam krzyknąć "Mati, nie!" - na szczęście sunia posłuszna jest, bo mielibyśmy małą rzeź świąteczną...

Posted

Ech, wczoraj się Matylda popisała! Mieliśmy gości, w tym dwójkę dzieci - dzieci szalały, biegały i wrzeszczały, jak to dzieci.
Wszystko było w porządku, dopóki byliśmy w pobliżu, ale akurat na moment obydwoje zniknęliśmy w kuchni - dziecię wypadło nagle z wrzaskiem i tupotem, Flo zaczęła szczekać jak opętana, więc Matylda postanowiła zrobić porządek i użarła biedne dziecko... Na szczęście nie mocno, raczej uderzyła zębami. Bardzo się wstydziła potem i przepraszała.

Posted

No i co zrobić.....u nas przed chwilą też było gwarno , bo Państwo po Myszkę przyjechali, dodatkowo Sebastian przyszedł z Bezą i Poldziu nie wytrzymał ciśnienia...i posikał się na środku pokoju:)

Posted

Ja z kolei z 6 podejsc do wyjscia na spacer...i nic,bo słychac gdzies wybuchy.Wiec psie"prezenty" beda pewnie dyskretnie noca....A Mati i Poldzio nie popisali sie,ale tez ich dopadł stres.

Posted

Mati jest niewinna i sympatyczna. Tylko silnie zintegrowana ze stadem, co pojmuje na swój sposób. Jak do tej pory zdarzył jej się jeden brzydki występ w stosunku do ludzia - napadła na Dorotę, która próbowała zawlec Gjalpa do domu. Wczoraj Flo narobiła wrzasku, więc Mati uznała, że trzeba pomóc koleżance. Co nie zmienia faktu, że niegdyś rozpruła Flo uszko, a Gjalpa brutalnie odpędza od "swojej" kanapy. Co wolno w stadzie to wolno, a osoby z zewnątrz niech się mają na baczności, bo Mati gotowa jest bronić stada własnymi zębami.
Błogosławione niech będzie nasze zadupie - żadnych petard jak na razie!

Posted

Ty tam jej nie wyliczaj,bo Cię kiedys rozpozna....A jeszcze dzis zaśmiewałysmy się z majuską ze zdjecia "porysowanej" Mati i jej wzroku.Podejrzewam,ze ten przepraszajacy zwala z nóg i wszystko ma wybaczone.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']A nieudana próba zamachu na teściową? A warczenie na ludzi wyrzucających psa z kanapy?[/QUOTE]
Próba zamachu na teściową dowodzi tylko jednego - wysokiej inteligencji i znajomości ludzi, ot co.
Teściowa psów nie lubi, psy nie lubią teściowej - proste jak konstrukcja cepa.
A warczenie przy wyrzucaniu z kanapy to takie bulgotanie tylko, kto by się tym przejmował?