Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam do tej pani smsa - odpisała że mąż sie nie zgadza. A sama nie moze decydować.

Mnie sie jednak wydaje że jest inny powód.... Pani na koniec rozmowy zapytała się o wiek Elzy :roll:

Nadzieje zmiecione więc z powierzchni ziemii.

A na horyzoncie nawet żadnego tymczasu nie ma. Kwarantanna się konczy, zero perspektyw.

Posted

Ludzie, co z wami?! Przecież ona nie jest stara! A jeśli nawet, to tym bardziej trzeba jej pomóc. No tak, lepiej wziąć szczeniaczka - są takie rozkoszne! A jak się zestarzeją - sru, na ulicę, do lasu, do schronu.
Nie trać wiary, suńku, znajdziesz swojego człowieka.

Posted

Dokładnie większość chce szczeniaka, a dorosły pies może dać mniej zmartwień, bo już nie brudzi w domu i również można wiele takiego psiaka nauczyć i to będzie większa satysfakcja:lol:

Posted

Elza na spacerze jest taka radosna! Szkoda że tylko przez pół godziny raz w tygodniu :roll:

Dzisiaj na spacerze podskakiwała, zaczepiała do zabawy nas i drugiego psa z którym była, podrygiwała... Ogólnie to bardzo wesoły, zabawowy piesek...

Posted

Elza na spacerze jest taka radosna! Szkoda że tylko przez pół godziny raz w tygodniu :roll:

Dzisiaj na spacerze podskakiwała, zaczepiała do zabawy nas i drugiego psa z którym była, podrygiwała... Ogólnie to bardzo wesoły, zabawowy piesek...

Posted

Kasia ma śliczne zdjęcia jesienne Elzy, bo to ona dziś z nią spacerowała :)

Dzwonił dzisiaj jakiś facet z Pabianic.... ale spławiłam go, może zbyt szybko, ale po pierwsze wydawało mi się, że jest nietrzeźwy. Po drugie strasznie był dziwny, tak jakby był właśnie pod wpływem... Na koniec rozmowy stwierdził żebym podała do telefonu mamę :-o i w ogóle to ile dzieci jest w domu :-o
Jakieś bzdury zaczął wygadywać. Ja rozumiem, że może po głosie brzmie młodo ale bez przesady!