Madzik77 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 to trzymamy kciuki to byl odzew na ogloszenie w lokalnej? Quote
agata51 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Eh, ci mężowie! Chociaż ja akurat nie mogę narzekać. Jasne, że trzymam kciuki! I to jeszcze jak! Quote
Madzik77 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 i co.... wiadomo cos??:razz: bo juz kciuk od zaciskania mnie boli ;) Quote
modliszka84 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 pani wiecej nie zadzwoniła.. Quote
iwi10 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kurcze szkoda:-( no to hopsaj do góry, bo domek nadal potrzebny:-( Quote
modliszka84 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Wysłałam do tej pani smsa - odpisała że mąż sie nie zgadza. A sama nie moze decydować. Mnie sie jednak wydaje że jest inny powód.... Pani na koniec rozmowy zapytała się o wiek Elzy :roll: Nadzieje zmiecione więc z powierzchni ziemii. A na horyzoncie nawet żadnego tymczasu nie ma. Kwarantanna się konczy, zero perspektyw. Quote
agata51 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ludzie, co z wami?! Przecież ona nie jest stara! A jeśli nawet, to tym bardziej trzeba jej pomóc. No tak, lepiej wziąć szczeniaczka - są takie rozkoszne! A jak się zestarzeją - sru, na ulicę, do lasu, do schronu. Nie trać wiary, suńku, znajdziesz swojego człowieka. Quote
iwi10 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dokładnie większość chce szczeniaka, a dorosły pies może dać mniej zmartwień, bo już nie brudzi w domu i również można wiele takiego psiaka nauczyć i to będzie większa satysfakcja:lol: Quote
modliszka84 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Elza na spacerze jest taka radosna! Szkoda że tylko przez pół godziny raz w tygodniu :roll: Dzisiaj na spacerze podskakiwała, zaczepiała do zabawy nas i drugiego psa z którym była, podrygiwała... Ogólnie to bardzo wesoły, zabawowy piesek... Quote
modliszka84 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Elza na spacerze jest taka radosna! Szkoda że tylko przez pół godziny raz w tygodniu :roll: Dzisiaj na spacerze podskakiwała, zaczepiała do zabawy nas i drugiego psa z którym była, podrygiwała... Ogólnie to bardzo wesoły, zabawowy piesek... Quote
szajbus Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Trudno. Czekamy dalej na tych właściwych ludzi! Quote
modliszka84 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 przykre to...dziś mija trzeci tydzień. z ok 20 osób, które prosiłam o tymczas odpowiedziała niecała połowa... że nie może. Elza dalej w schronie, żadnego zainteresowania... Quote
agata51 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Modliszko, to DOPIERO trzy tygodnie. Przecież wiesz, ile czasem trzeba czekać na domek. Ale Elza się doczeka, zobaczysz. A ja naprawdę nie mogę. Quote
modliszka84 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Kasia ma śliczne zdjęcia jesienne Elzy, bo to ona dziś z nią spacerowała :) Dzwonił dzisiaj jakiś facet z Pabianic.... ale spławiłam go, może zbyt szybko, ale po pierwsze wydawało mi się, że jest nietrzeźwy. Po drugie strasznie był dziwny, tak jakby był właśnie pod wpływem... Na koniec rozmowy stwierdził żebym podała do telefonu mamę :-o i w ogóle to ile dzieci jest w domu :-o Jakieś bzdury zaczął wygadywać. Ja rozumiem, że może po głosie brzmie młodo ale bez przesady! Quote
Recommended Posts