Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia została oceniona na ok 7 lat, jednak z moich obserwacji wynika, że może mieć 5-6, bo zęby ma w dobrym stanie.
Dzisiaj tez była na spacerze. Tak się cieszyla jak do niej przyszłam ... Na spacerku wesoła, wraca na zawołanie, z radości aż skoczyła na mnie kilka razy. Uwielbia sie przytulać, to taka dobra łagodna sunia.

Zdjęcia przy człowieku zrobie w sobote, bo dziś nie wzięłam aparatu.
Sunia była na spacerze z Dallasem-takim dziadkiem i bardzo się polubili.

Posted

Ma taki siwy pyszczek jak mój suk.. :shake:
schronisko dla starszej suni to ostatnie miejsce
czy ona była badana w schronisku i wiadomo na przykład, czy jest wysterylizowana czy nie?

Posted

desdemona dziekujemy za ogloszenia

mysle ze by to stwierdzic to trzebaby usg zrobic a watpie by mieli to na stanie schroniska i robili ot tak kazdej suce. Ale jesli ma to jakies diametralne znaczenie na pewno mozna to jakos sprawdzic i ew wysterylizowac-jesli to byloby warunkiem domku

Posted

agat21 napisał(a):
Ma taki siwy pyszczek jak mój suk.. :shake:
schronisko dla starszej suni to ostatnie miejsce
czy ona była badana w schronisku i wiadomo na przykład, czy jest wysterylizowana czy nie?

z tymi siwymi pyszczkami roznie bywa. moja ma dopiero 4 lata i tez ma siwy:) sa poltoraroczne pieski, ktore tez maja siwe pyszczki. i w niektorych wypadkach to daje mylne wrazenie odnoscnie wieku psa. po prostu wyglada on na starszego, niz naprawde jest. no, ale ta sunie na pewno ma wiecej, niz te 4 lata.

Posted

Nie wiadomo czy jest wysterylizowana.
Tez myslę, że ona na pewno nie ma tych 7 lat, tylko mniej.

BArdzo smutna jest w schronisku, dzis jak przyszłam to leżała w budzie i patrzyła bez celu przed siebie... :-(

Jak zobaczyła smycz, to od razu się ucieszyla, na spacerku coraz bardziej wesoła, całuśna, tylko by sie przytulała, tak śmiesznie sie cieszy.
Mam nowe zdjecia, potem wstawie.