Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

B_S napisał(a):
Na moje oko, to ona miała jakichs przodków Amstaffów (ksztalt głowy, sylwetka). Poogłaszajcie ją na forach AST-owych. http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. . Napiszcie, że "mieszaniec Amstaffa".

B_S urwana/ny z choinki. :evil_lol:
To taki żart, nie obrażaj się. :)
Czasami trzeba czytać całe wątki. ;)

Elza pojechała do domu dwa dni temu, razem z Leną.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-madra-lena-z-ostatniej-szansy-134202/#post12016413

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ElzaMilicz']

Elza pojechała do domu dwa dni temu, razem z Leną.[quote]

ja czytam od dawna wątek po cichutku ale przyznam że teraz nie wiem o co chodzi...:oops:
czy elza pojechała do swojego nowego domu????do domu stałego???

Posted

Chyba ElzaMiliz pomyliła wątki bo napewno ani słowem nie było ze nawet coś sie szykuje a ze juz jest to na 100% nie bylo ...
Boje sie cieszyc....
Proszę napiszcie cos wiecej...
Czy naprawde, gdzie pojechała, do kogo, jakie są tam warunki, czy będą foty etc.

Posted

mi to się w ogóle wydaje że to jakas pomyłka.bo gdyby elza pojechała to by było więcej informacji i radość na wątku.
ja w każdym razie czekam na wyjaśnienia bo jak dla mnie to wszystko jest niejasne.

Posted

modliszka84 napisał(a):
no i co z tym domem Elzy? chciałybyśmy wiedzieć gdzie pojechała, gdzie mieszka, jak się miewa.... :roll:

Elza pojechała do domu stałego. Wszystko jak najbardziej w porządku. Napiszę jak znajdę czas. Kto zajrzy w "moje" wątki, będzie wiedział dlaczego.

Posted

Elza (imię zostaje) mieszka w Niemczy, na południe od Wrocławia.
Do kochania ma 3-letnią Zosię :) i jej 10-letnego brata.
Ich rodzice to cudowni, ciepli, stonowani ludzie. W czasie gdy są w pracy, dzieci pilnuje opiekunka, kóra sama jest psiarą.
Elza w nowym domu czuła się doskonale już na drugi dzień. Miała mieszkać razem z Leną, ale ta urządziła cyrk i musiała do mnie wrócić. :cool1:

Właściciele o Elzie : "cudowna", "kochana", "niezastąpiona"...

Nawiasem mówąc miałam po jej wyjeździe dwa telefony, gdzie ludzie deklarowali dozgonną miłość do Elzy. :angryy:
Nie rozumiem tego- po co wpisywać psa do obserwowanych na allegro ?

ps. Mam mnóstwo pracy, zawodowej i z psami, więc nie zamęczajcie mnie pytaniami. Wszystko w swoim czasie.

Posted

ELzaMilicz niechcemy cie zameczac pytaniami ale chyba sie nie dziwisz ze chcielismy cos poza stwierdzeniem ze pojechała do swojego domku wiedzieć.

Cieszymy sie zatem ogromnie ze ma w koncu bezpieczną przystań.

I czekamy na kolejne wiesci za jakiś czas i fotki jak milosc ją zmienia :multi:

Posted

graynew napisał(a):
Elza Ty jak zwykle zabiegana, ale niesamowice skuteczna w znajdowaniu nowych domkow. Ciesze sie, ze sunia ma swoj DS i trzymam kciuki za Lene.

Dziękuję Graynew. :p

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Elza (imię zostaje) mieszka w Niemczy, na południe od Wrocławia.
Do kochania ma 3-letnią Zosię :) i jej 10-letnego brata.
Ich rodzice to cudowni, ciepli, stonowani ludzie. W czasie gdy są w pracy, dzieci pilnuje opiekunka, kóra sama jest psiarą.
Elza w nowym domu czuła się doskonale już na drugi dzień. Miała mieszkać razem z Leną, ale ta urządziła cyrk i musiała do mnie wrócić. :cool1:

Właściciele o Elzie : "cudowna", "kochana", "niezastąpiona"...

Nawiasem mówąc miałam po jej wyjeździe dwa telefony, gdzie ludzie deklarowali dozgonną miłość do Elzy. :angryy:

ps. Mam mnóstwo pracy, zawodowej i z psami, więc nie zamęczajcie mnie pytaniami. Wszystko w swoim czasie.

FAJNIE...

...co do allegro, niektórzy obserwują odruchowo
a można dodać do zakładek, jak ja np Marsa
tak to już jest
nie ma co się denerwować :)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']

.

Jakby jeszcze ktoś pytał o Elzę to mamy taką Rudzię ... Elza 2...