ElzaMilicz Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 B_S napisał(a):Na moje oko, to ona miała jakichs przodków Amstaffów (ksztalt głowy, sylwetka). Poogłaszajcie ją na forach AST-owych. http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. . Napiszcie, że "mieszaniec Amstaffa". B_S urwana/ny z choinki. :evil_lol: To taki żart, nie obrażaj się. :) Czasami trzeba czytać całe wątki. ;) Elza pojechała do domu dwa dni temu, razem z Leną. http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-madra-lena-z-ostatniej-szansy-134202/#post12016413 Quote
agaga21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Elza pojechała do domu dwa dni temu, razem z Leną.[quote] ja czytam od dawna wątek po cichutku ale przyznam że teraz nie wiem o co chodzi...:oops: czy elza pojechała do swojego nowego domu????do domu stałego??? Quote
Madzik77 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Tez czytam cały wątek... I wzmianki ze ma DS nie było.... bo nieposiadałabym się z radości Quote
agata51 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 I ja się cieszę! :multi::multi::multi: Jak mi Bóg miły, nic nie było o domku Elzy na wątku. Chyba że ślepa jestem i niekumata. Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 to ja się bardzo cieszę, ze AMSTAFFOWATA Elza pojechała do domku!:roll::diabloti: Quote
Madzik77 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Chyba ElzaMiliz pomyliła wątki bo napewno ani słowem nie było ze nawet coś sie szykuje a ze juz jest to na 100% nie bylo ... Boje sie cieszyc.... Proszę napiszcie cos wiecej... Czy naprawde, gdzie pojechała, do kogo, jakie są tam warunki, czy będą foty etc. Quote
modliszka84 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 no i co z tym domem Elzy? chciałybyśmy wiedzieć gdzie pojechała, gdzie mieszka, jak się miewa.... :roll: Quote
agaga21 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 mi to się w ogóle wydaje że to jakas pomyłka.bo gdyby elza pojechała to by było więcej informacji i radość na wątku. ja w każdym razie czekam na wyjaśnienia bo jak dla mnie to wszystko jest niejasne. Quote
Cieplutkaa. Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Również chciałabym dowiedziec się czegoś więcej :roll: Quote
ElzaMilicz Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 modliszka84 napisał(a):no i co z tym domem Elzy? chciałybyśmy wiedzieć gdzie pojechała, gdzie mieszka, jak się miewa.... :roll: Elza pojechała do domu stałego. Wszystko jak najbardziej w porządku. Napiszę jak znajdę czas. Kto zajrzy w "moje" wątki, będzie wiedział dlaczego. Quote
agaga21 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no to w takim razie możemy się cieszyć!:multi: kochana elzunia długo czekała i dostała w końcu swój domek!!!:multi::multi::lol: Quote
Madzik77 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ja tez................ prosze cos o malenkiej napisac co gdzie jak ........prosze nie zostaiwac nas bez inforamcji Quote
ElzaMilicz Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Elza (imię zostaje) mieszka w Niemczy, na południe od Wrocławia. Do kochania ma 3-letnią Zosię :) i jej 10-letnego brata. Ich rodzice to cudowni, ciepli, stonowani ludzie. W czasie gdy są w pracy, dzieci pilnuje opiekunka, kóra sama jest psiarą. Elza w nowym domu czuła się doskonale już na drugi dzień. Miała mieszkać razem z Leną, ale ta urządziła cyrk i musiała do mnie wrócić. :cool1: Właściciele o Elzie : "cudowna", "kochana", "niezastąpiona"... Nawiasem mówąc miałam po jej wyjeździe dwa telefony, gdzie ludzie deklarowali dozgonną miłość do Elzy. :angryy: Nie rozumiem tego- po co wpisywać psa do obserwowanych na allegro ? ps. Mam mnóstwo pracy, zawodowej i z psami, więc nie zamęczajcie mnie pytaniami. Wszystko w swoim czasie. Quote
Madzik77 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ELzaMilicz niechcemy cie zameczac pytaniami ale chyba sie nie dziwisz ze chcielismy cos poza stwierdzeniem ze pojechała do swojego domku wiedzieć. Cieszymy sie zatem ogromnie ze ma w koncu bezpieczną przystań. I czekamy na kolejne wiesci za jakiś czas i fotki jak milosc ją zmienia :multi: Quote
graynew Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Elza Ty jak zwykle zabiegana, ale niesamowice skuteczna w znajdowaniu nowych domkow. Ciesze sie, ze sunia ma swoj DS i trzymam kciuki za Lene. Quote
ElzaMilicz Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 graynew napisał(a):Elza Ty jak zwykle zabiegana, ale niesamowice skuteczna w znajdowaniu nowych domkow. Ciesze sie, ze sunia ma swoj DS i trzymam kciuki za Lene. Dziękuję Graynew. :p Quote
pies? Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Elza (imię zostaje) mieszka w Niemczy, na południe od Wrocławia. Do kochania ma 3-letnią Zosię :) i jej 10-letnego brata. Ich rodzice to cudowni, ciepli, stonowani ludzie. W czasie gdy są w pracy, dzieci pilnuje opiekunka, kóra sama jest psiarą. Elza w nowym domu czuła się doskonale już na drugi dzień. Miała mieszkać razem z Leną, ale ta urządziła cyrk i musiała do mnie wrócić. :cool1: Właściciele o Elzie : "cudowna", "kochana", "niezastąpiona"... Nawiasem mówąc miałam po jej wyjeździe dwa telefony, gdzie ludzie deklarowali dozgonną miłość do Elzy. :angryy: Nie rozumiem tego- po co wpisywać psa do obserwowanych na allegro ? ps. Mam mnóstwo pracy, zawodowej i z psami, więc nie zamęczajcie mnie pytaniami. Wszystko w swoim czasie. FAJNIE... ...co do allegro, niektórzy obserwują odruchowo a można dodać do zakładek, jak ja np Marsa tak to już jest nie ma co się denerwować :) Quote
desdemona Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 kurcze... ale sie ciesze, ze sunce sie tak poszczescilo:multi: Quote
modliszka84 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Nawiasem mówąc miałam po jej wyjeździe dwa telefony, gdzie ludzie deklarowali dozgonną miłość do Elzy. :angryy: Nie rozumiem tego- po co wpisywać psa do obserwowanych na allegro ? . Jakby jeszcze ktoś pytał o Elzę to mamy taką Rudzię ... Elza 2... Quote
agat21 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ale wiadomości!!!! :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę, że Elzuni się poszczęściło!!! Elza, a Tobie specjalne, najspecjalniejsze ukłony!!! Quote
agat21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No to pora Elzę w podpisie zastąpić jakimś innym psiakiem.. :lol: Quote
ElzaMilicz Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Odwiedziliśmy nową rodzinkę Elzy. Powitanie. :) Powrót na miejsce. Uśmiech Elzy... Quote
Madzik77 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 WOW! Elza dizekujemy :D Bedzie Elzunia nasza kosci grzala zimą jak w kominku napalą :multi: Quote
Recommended Posts