Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
Elza amstaffowata :shock:

Po moim trupie! Nie, żebym coś do amstaffomatych miała! Skąd!

quote=modliszka84;11895155] co robimy ze sterylka :roll: ?

160? Trochę drogo. A niech tam. Elza, masz u mnie ciachanko. Poproszę o nr konta. Chociaż serce pęka z żalu, że takie cudo nie powije co najmniej sześciorga równie cudnych cudeniek! ;)

Posted

Jestem przekonana, że Elza się komuś zgubiła. Zwiała mi dwa razy. Ma ogromne pokłady energii. Leci przed siebie jak torpeda.

Poza tym jest fenomenalna.
Moje suki "po przejściach" uważa za nic. :evil_lol:
Woli bawić się z dominantką. Nie oznacza to, że na każdym kroku jej ustępuje- ona wie jak załagodzić spór. ;)

Posted

O kurde taki z niej struś pędziwiatr :-o
Może i zwiała komuś, ale raczej nikt jej nie szukał. No i jak by zwiała to by pewnie trafił z powrotem, a tak łatwo się jej złapać nie dało, bo siedziała w krzakach przy drodze :cool1:
Było też kiedyś ogłoszenie ze zdjęciem w gazecie pabianickiej, więc jakby komuś zwiała to ten ktoś miał sporo okazji, żeby ją odnaleźć...

W każdym razie - czy mi się Elza przesłyszało przez telefon, że Ty masz bana na tymczasy na 3 miesiące :evil_lol::p ?

I powiedz tej mniejszej Elzie, niech się opamięta i nie zwiewa, bo druga taka okazja może się nie powtórzyć :mad:

Posted

[quote name='modliszka84']
W każdym razie - czy mi się Elza przesłyszało przez telefon, że Ty masz bana na tymczasy na 3 miesiące :evil_lol::p ?

Tak, to prawda, tym "ostatnim" miał być Simba. :lol:

Elza mogła zgubić się komuś kto przyjechał w Wasze okolice z innych stron.

Posted

jesli sie komus zgubila to cienko jej szukali bo byla tyle czasu z znanym wszystkim schronisku i do tego ogloszenia w necie.... nieudolni wlaściciele albo nie chcieli znalez!!:mad:

Posted

piechcia15 napisał(a):
przelałam parę groszy na "konto" Elzy jakie otrzymałam o ElzyMilicz :) nie jest to zwariowana kwota,ale grosz do grosza i się uzbiera:)

Tak, przyszła wpłata- 15 zł.

Elza dostała Milbemax na ewentualne robactwo.
Sterylka w czwartek.
Jak sunia wydobrzeje przeniosę ją do p.Marysi, która na utrzymaniu ma swoje trzy psy. Wtedy przydadzą się pieniążki pozostałe po rozliczeniu sterylki. ;)

Elza jest świetna, zawsze woli zachować dystans gdy walczą "tytany". :-)
Z lewej widać tylko jej nos.

Posted

piechcia15 napisał(a):
czyli co...jest juz kasa na sterylkę i nawet troche ponad normę?:pno to fajowo :)

Nie, nie otrzymałam jeszcze pieniędzy, ale nie mam też powodów by nie wierzyć Agacie51.