koss Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/kocha-szanuje-slucha-cudowna-elza-ogl1527601.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1849077_kocha_szanuje_slucha_cudowny_pies_elza.html http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=add 2 pierwsze sa wyróznione... http://www.adopcje.org/panel_adopcje-adopcje-main-o-0.html do akceptacji karramba Quote
agata51 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 modliszka84 napisał(a):Elza amstaffowata :shock: Po moim trupie! Nie, żebym coś do amstaffomatych miała! Skąd! quote=modliszka84;11895155] co robimy ze sterylka :roll: ? 160? Trochę drogo. A niech tam. Elza, masz u mnie ciachanko. Poproszę o nr konta. Chociaż serce pęka z żalu, że takie cudo nie powije co najmniej sześciorga równie cudnych cudeniek! ;) Quote
Madzik77 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dziekuje dziewczyny co robicie dla tej wspanialej suni!! Quote
ElzaMilicz Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jestem przekonana, że Elza się komuś zgubiła. Zwiała mi dwa razy. Ma ogromne pokłady energii. Leci przed siebie jak torpeda. Poza tym jest fenomenalna. Moje suki "po przejściach" uważa za nic. :evil_lol: Woli bawić się z dominantką. Nie oznacza to, że na każdym kroku jej ustępuje- ona wie jak załagodzić spór. ;) Quote
piechcia15 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ja też coś tam mogę wpłacić na jej sterylkę :) tylko podajcie nr konta Quote
modliszka84 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 O kurde taki z niej struś pędziwiatr :-o Może i zwiała komuś, ale raczej nikt jej nie szukał. No i jak by zwiała to by pewnie trafił z powrotem, a tak łatwo się jej złapać nie dało, bo siedziała w krzakach przy drodze :cool1: Było też kiedyś ogłoszenie ze zdjęciem w gazecie pabianickiej, więc jakby komuś zwiała to ten ktoś miał sporo okazji, żeby ją odnaleźć... W każdym razie - czy mi się Elza przesłyszało przez telefon, że Ty masz bana na tymczasy na 3 miesiące :evil_lol::p ? I powiedz tej mniejszej Elzie, niech się opamięta i nie zwiewa, bo druga taka okazja może się nie powtórzyć :mad: Quote
szajbus Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A ja hopne panienkę na szczyt kolejki po domki Quote
agata51 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 piechcia15 napisał(a):ja też coś tam mogę wpłacić na jej sterylkę :) tylko podajcie nr konta Chętnie sobię ulżę. Dajcie piechci nr konta! Quote
ElzaMilicz Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='modliszka84'] W każdym razie - czy mi się Elza przesłyszało przez telefon, że Ty masz bana na tymczasy na 3 miesiące :evil_lol::p ? Tak, to prawda, tym "ostatnim" miał być Simba. :lol: Elza mogła zgubić się komuś kto przyjechał w Wasze okolice z innych stron. Quote
agata51 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Na grzybobranie na przykład. Sama się kiedyś zgubiłam na grzybobraniu i do tej pory mam uraz. Grzyby zbiera TŻ, ja siedzę w leśniczówce i przerabiam. Quote
Madzik77 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jesli sie komus zgubila to cienko jej szukali bo byla tyle czasu z znanym wszystkim schronisku i do tego ogloszenia w necie.... nieudolni wlaściciele albo nie chcieli znalez!!:mad: Quote
agata51 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Elza, kaskę prześlę na początku tygodnia. Przepraszam. :oops: Quote
Madzik77 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 przydałyby sie piekne foty i nowy tekst z uzupełnionymi informacjami do ogłoszeń. kto potrafi łądnie pisać? przyznać się:razz::razz: Quote
ElzaMilicz Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Elza mix: urody i wdzięku :-) (575730563) - Aukcje internetowe Allegro Quote
piechcia15 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ogłoszenie GENIALNE!! gratuluje talentu pisarza :) jestem pewna ze w końcu podbije czyjeś serce!!:loveu: Quote
Madzik77 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Swietne ogloszenie -konkretne i treściwe. Proponuje tylko dopisac w temacie -kocha dzieci- niesamowice wzrasta ilosc wejsc Quote
piechcia15 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 przelałam parę groszy na "konto" Elzy jakie otrzymałam o ElzyMilicz :) nie jest to zwariowana kwota,ale grosz do grosza i się uzbiera:) Quote
ElzaMilicz Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 "Co to za jedna ?" - pyta Aza. Ruszamy na intruza ? Eeee...nie, za mała. :evil_lol: Reszta jest milczeniem. :diabloti: Quote
agata51 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Śliczna sunia! Pozostałe też niebrzydkie! Przelane 210zł. 160 na sterylkę, 50 - miesięczna wpłata. Quote
ElzaMilicz Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 piechcia15 napisał(a):przelałam parę groszy na "konto" Elzy jakie otrzymałam o ElzyMilicz :) nie jest to zwariowana kwota,ale grosz do grosza i się uzbiera:) Tak, przyszła wpłata- 15 zł. Elza dostała Milbemax na ewentualne robactwo. Sterylka w czwartek. Jak sunia wydobrzeje przeniosę ją do p.Marysi, która na utrzymaniu ma swoje trzy psy. Wtedy przydadzą się pieniążki pozostałe po rozliczeniu sterylki. ;) Elza jest świetna, zawsze woli zachować dystans gdy walczą "tytany". :-) Z lewej widać tylko jej nos. Quote
piechcia15 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 czyli co...jest juz kasa na sterylkę i nawet troche ponad normę?:pno to fajowo :) Quote
ElzaMilicz Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 piechcia15 napisał(a):czyli co...jest juz kasa na sterylkę i nawet troche ponad normę?:pno to fajowo :) Nie, nie otrzymałam jeszcze pieniędzy, ale nie mam też powodów by nie wierzyć Agacie51. Quote
agata51 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Przelew był robiony wczoraj po południu. Cholera, powinien już dojść! Quote
Recommended Posts