Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety czasowo nie dam rady sie tym zająć a na deklaracje comiesiecznej kwoty tez nie jestem w stanie dać.
Moge co jakis czas wspomoc groszem albo bazarkiem.
Moge rozwieszac ogloszenia w Pabianicach (choc juz to robilam i nic) no ale moge znow ponaklejac ogloszenia dac wiecej ogloszen w necie -no ale tak jak mowie CZAS tego u mnie malo ...

Posted

hej, melduję się! znowu miałam wyjazdy..
nie wiedziałam, że Elza została pogryziona :-(
ja co miesiąc deklaruję 40 zł na hotelik
mogę porozsyłać maile przechodnie o Elzuni do znajomych i zamieścić co jakiś czas ogłoszenie np. w zwierzakach w wyborczej..
pomóżmy jej!

Posted

agat21 napisał(a):
hej, melduję się! znowu miałam wyjazdy..
nie wiedziałam, że Elza została pogryziona :-(
ja co miesiąc deklaruję 40 zł na hotelik
mogę porozsyłać maile przechodnie o Elzuni do znajomych i zamieścić co jakiś czas ogłoszenie np. w zwierzakach w wyborczej..
pomóżmy jej!

agat21 - a czy mogłabyś teraz np zamieścić ogłoszenie w wyborczej ? Czy ono jest płatne? Bardzo proszę...wiem że takie ogłoszenia są dosc skuteczne

Posted

Ogłoszenie można zamieścić nawet sms-em. Co piątek jest rubryka "zwierzaki" i tam trafiają ogłoszenia o psach poszukujących domu. Odgrzebię ostatnią piątkową GW i sprawdzę, czy nic się nie zmieniło. Tylko trzeba w miarę krótki dobry tekst, bo tych ogłoszeń tam cała masa :shake: Kiedyś było niewiele, a teraz bardzo dużo. Ale to może i dobry znak, że tyle ludzi opiekuje się porzuconymi zwierzakami i poszukuje im domów..

Posted

To w piatek kupie gazete i poczytam co i jak!
Mysle ze co piatek Elaz albo inna bida bedzie mieć ogloszenie!!
Tylko pomozcie w pisaniu tekstów -rozumie ze to ma sie zmieścić w 1 sms? Sa to ogloszenia bez fotek??