Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

O dobrzy ludzie, jaki on pięknyyyyyyyyyyyyyyy :-o:-o:-o:-o:-o
Przeciez to tygrys trójmiejski!
Muszę szybko fotki podmienić i koniecznie na trójmiejskie trzeba z nim!!!!

Boski szczylek!

Posted

A mnie on przypomina skrzyzowanie psa, tygrysa i foczego szczeniaka. Takiego bialego co wlasnie zmienia to biale futerko na dorosle.

Collage taki, albo puzel. Bardzo fajne stworzenie.

Posted

Pacatego dzis wypchnęłam do domu,bede miala staly kontakt z ludzmi.Powinno byc dobrze-bedzie ogrod,może spac w budzie,w domu,na co bedzie mial ochote,będzie mial spacery.Musi byc dobrze.Kastracja jak najbardziej :)

Posted

hm,powiem Wam,ze telefon od opiekunki nie napawal mnie optymizmem.A ja nie potrafie juz ludziom tlumaczyc najprostszych rzeczy dotyczacych psow.Moze pojda do szkoly z psem,ale tu bylo pytanie czy starczy im samozaparcia,czasu,pieniedzy i determinacji.I czy w ogole zaczna.

Poradzilam,ze jezeli maja go zwrocic za 3 miesiace lub za pol roku,niechaj go zwroca teraz,dopoty ma szanse na dom.Bo pies sam sie nie wychowa.
At,bo tam poszlo o to,ze on warczal na sasiadke,jak sie zblizala,a ona wyciagala do niego lape,a on sie cofal i w koncu jak go jednak zdybala to skoczyl na nia.Na litośc boska,PO CO KTOS GLASZCZE PSA,KTORY NA WSZELKIE MOZLIWE SPOSOBY PSIE I LUDZKIE MOWI:WON Z LAPAMI.BOJE SIE.
No i lęki,ze on bedzie agresyny.No jak takie sytuacje beda sie zdarzac,to na pewno bedzie.
Najgorsze,ze to mili ludzie,naprawde,sympatyczni,porządni.Wiec tym bardziej jestem zła.
Ich poprzedni pies musial byc geniuszem w odczytywaniu ludzkich intencji.