Betbet Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 pokazałam go na watku gdzie Pani szuka szczeniaka z pomorskiego, najlepiej dalmatyna ale nikoniecznie. Quote
brazowa1 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 i dalej siedzi.Najwazniejsze miesiace zycia spedzi w schronisku? :shake: Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 jakby po ptakach-teraz to juz schroniskowiec.Szanse na bezkolizyjne wejscie do domowych warunkow-drastycznie obnizone.Nie udalo sie :( Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 jedyna pociecha to,ze jest gruby,ma z czego czerpac na zime. Quote
akucha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 O dobrzy ludzie, jaki on pięknyyyyyyyyyyyyyyy :-o:-o:-o:-o:-o Przeciez to tygrys trójmiejski! Muszę szybko fotki podmienić i koniecznie na trójmiejskie trzeba z nim!!!! Boski szczylek! Quote
nelonik Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A mnie on przypomina skrzyzowanie psa, tygrysa i foczego szczeniaka. Takiego bialego co wlasnie zmienia to biale futerko na dorosle. Collage taki, albo puzel. Bardzo fajne stworzenie. Quote
brazowa1 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 na zime dostal takich super białych wlosow na swoich packach.Niesamowicie to wyglada. Quote
akucha Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Niewiarygodne jest to, jak packi zamieniły się w tygrysie pręgi. Brązowa, wrzuć zimowe fotki na pierwsza stronę. Quote
brazowa1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Pacatego dzis wypchnęłam do domu,bede miala staly kontakt z ludzmi.Powinno byc dobrze-bedzie ogrod,może spac w budzie,w domu,na co bedzie mial ochote,będzie mial spacery.Musi byc dobrze.Kastracja jak najbardziej :) Quote
katik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zajrzałam tu przypadkowo, ale musze przyznac, ze zauroczył mnie ten pies, szczególnie jego sierść. :loveu: Super, ze znalazł nowy dom. :multi: Quote
Betbet Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 super, co za dzień! ile mamy adopcji łącznie i dobrych wiadomości ło matko!!!! Quote
szuwar Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Aaaa, to ten szczęściarz podebrał dom Koksowi. No dobrze, ładny jest, niech mu tam fajnie będzie. Quote
a-markofix Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 powodzenia piesku i duuuuużżżżooooo miłości nowych opiekunów :multi: Quote
brazowa1 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 hm,powiem Wam,ze telefon od opiekunki nie napawal mnie optymizmem.A ja nie potrafie juz ludziom tlumaczyc najprostszych rzeczy dotyczacych psow.Moze pojda do szkoly z psem,ale tu bylo pytanie czy starczy im samozaparcia,czasu,pieniedzy i determinacji.I czy w ogole zaczna. Poradzilam,ze jezeli maja go zwrocic za 3 miesiace lub za pol roku,niechaj go zwroca teraz,dopoty ma szanse na dom.Bo pies sam sie nie wychowa. At,bo tam poszlo o to,ze on warczal na sasiadke,jak sie zblizala,a ona wyciagala do niego lape,a on sie cofal i w koncu jak go jednak zdybala to skoczyl na nia.Na litośc boska,PO CO KTOS GLASZCZE PSA,KTORY NA WSZELKIE MOZLIWE SPOSOBY PSIE I LUDZKIE MOWI:WON Z LAPAMI.BOJE SIE. No i lęki,ze on bedzie agresyny.No jak takie sytuacje beda sie zdarzac,to na pewno bedzie. Najgorsze,ze to mili ludzie,naprawde,sympatyczni,porządni.Wiec tym bardziej jestem zła. Ich poprzedni pies musial byc geniuszem w odczytywaniu ludzkich intencji. Quote
akucha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Przejdzie im. No chyba, że pies jest dla sąsiadów a nie dla nich. Skoczył i co, ugryzł? Quote
brazowa1 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 podskoczyl,ale nie ugryzl.To szczeniak,to raz,a dwa,jakby chcial ugryzc to by to zrobił i juz. Quote
akucha Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 No to nie rozumiem, co to za problem. Ech... tez powód do afery. Quote
Recommended Posts