Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Murka']Jak p.Zofia będzie dzwonić, to chyba zawału dostanę zanim usłyszę pierwsze wieści o Mai :roll:

A teraz rozliczonko końcowe (mam nadzieję, że naprawdę ostatnie):
1919 - 410 zł = 1509 zł
[COLOR=Red][B]Pozostałość po hotelowaniu Mai wynosi +1509 zł.[/B][/COLOR][/QUOTE]
Ja tez wierze w to, ze cisza to dobry znak i nic sie nie dzieje i ze Pani Zofia daje sobie rade z Majka. Trzymamy nieustannie kciuki za Majke :kciuki:

Co do pozostalosci po Mai, to zapytalam p. Andrzeja i czekam na Jego decyzje.

Posted

Dzwoniłam do p.Zofii i wszystko ok.
Maja je i pije :lol: Wczoraj wieczorem zjadła... schabowego i jajko sadzone :evil_lol: a dzisiaj rano bułeczkę z masełkiem i ciepłą parówką :cool3: P.Zofia karmi ją z ręki kiedy sama je :oops: bo się martwiła, że Maja nie chciała jeść chrupek ;)
Maja załatwia się pięknie na spacerkach zachowując czystość w domu, ku wielkiemu zdziwieniu i radości p.Zofii ;) Na spacerach pilnie rozgląda się, boi się pociągów itp. ale to normalne. P.Zofia jest z Mai baaardzo zadowolona, że taka grzeczna, cichutka i delikatna. Nie może wyjść z podziwu, że Maja sprawnie chodzi na smyczy. Spodziewała się dużo większych problemów.
P.Zofia przyznała, że wczoraj Lola nie była zachwycona nową koleżanką, ale dzisiaj jest już dobrze i nie ma żadnych konfliktów.

Mam nadzieję, że teraz będzie z górki. Maja w Sulejówku też z tego co pamiętam na początku coś tam zjadła, a w rozpacz popadła po 2-3 dniach. Miejmy nadzieję, że tym razem scenariusz się nie powtórzy. Zadzwonię do p.Zofii za ok. tydzień.

Posted

Jak na razie super wieści.
Mam nadzieję, że to karmienie z ręki pomoże szybko stworzyć wieź pomiędzy p.Zofia i Majką.
Niezadowoleniem Loli nie jestem zdziwiona, one same muszą ustalić hierarchię.
Ufam ,że będzie dobrze i mocno trzymam kciuki za Majeczkę i jej domek.

Posted

Pani Zofia wie jak zaskarbic serce Mai czyli przez zoladek niezwyklymi smakolykami jak kotlecik, jajko sadzone, paroweczka do serca :razz:
Jesli Maja normalnie chodzi na spacerki, nie ma oporow przed wychodzeniem z domu, to nie jest zle. Trzymamy dalsze kciuki :kciuki:

Posted

Modliszko nie zrobiłam zdjęcia Loli, ale myślę że będzie jeszcze okazja, bo obiecałam Pani Zofii że jej podaruję dużą klatkę dla papużek.
W każdym razie mogę Cię zapewnić, ze Lola ma się świetnie, pięknie wygląda i jest szczęśliwym psem. Ma swój ukochany węzeł ze sznura i nikomu go nie oddaje.;) Bardzo jest sunią serdeczną i pogodną.

Posted

Dzięki!
Jestem pewna, że Lolci niczego nie brakuje, p.Zofia faktycznie jest z innego świata :loveu: Ale zawsze miło zobaczyć zdjęcie ;)
A swoją drogę widzę, że p.Zofia dalej prenumeruje MP, bo Lolę wypatrzyła też z ogłoszenia w Moim Psie.