Murka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Też mam nadzieję, że ktoś się zgłosi konkretny. Wszyscy weterani hotelikowi pojechali/jadą do domów... Maja niedługo będzie jedna z najdłuższym stażem :-( NK to bardzo dobry pomysł, po Antosiu widzę, że to naprawdę działa :razz: ja niestety nie mam tam profilu i zielonego pojęcia o tym portalu :shake: Quote
Ulka18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Murka napisał(a):NK to bardzo dobry pomysł, po Antosiu widzę, że to naprawdę działa :razz: ja niestety nie mam tam profilu i zielonego pojęcia o tym portalu :shake: Ja tez nie mam profilu, niestety Mloda tez nie ma. Nie darze szacunkiem tego portalu, ale jesli mialby byc pomocny w znalezieniu domu dla Mai, to czemu nie. Na pewno Gonia13 i Yoko100 z Mielca (nowe wolontariuszki, są często na wątku Antosia) maja konta, może by je zaprosić na wątek Mai? Quote
Murka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ulka, doszły plakaty, zapomniałam podziękować, wiszą już w Stalowej Woli i Janowie. Wszyscy się zachwycają plakatem Mai i fotką z Hanusią... Mam nadzieję, że kogoś zauroczy dzięki temu Maja :razz: Quote
Ulka18 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pozno wyslalam, sorry za opoznienie. Ale za to jakosc drukowania dobra, wiec i tak chyba warto bylo czekac na moja skleroze :evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Reno2001 napisał(a):Na allegro u Majeczki dwóch obserwatorów. zawsze to jakaś nadzieja...... Za MP też trzymam mocno. W kwietniowym numerze mamy wystawione 2 nasze pieski / Ciapek i Tofik/ jako jedną adopcje bo przyjaciele od zawsze i do tej pory zero zainteresowania.....:shake: Tym bardziej trzymam kciuki za Majkę....:thumbs: Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja mam konto na NK ale praktycznie nie używam... wiem, że dziewczyny porobiły specjalne konta tylko z psiakami do adopcji. Może stworzyć takie wirtualne dla hoteliku albo Mieleckich psiaków? Wtedy zaznacza się opcję, że jest to "Konto fikcyjne – postaci nierealnych, klanów, klubów itp."... Ja niestety nie mogę się tego podjąć, ponieważ często wyjeżdżam i nie byłabym w stanie monitorować co się na tym koncie dzieje, ale może ktoś by się podjął tego zadania? Myślę, że warto :roll: Quote
terra Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tak, w wielu wypadkach był duży odzew na ogłoszenie psiaka na nk. Choćby Antoś :p Majeczka czeka... Quote
Murka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł ;) Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Murka']P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł ;) No to naprawde super ! Ile razy Murka pisze post, to lecę szybko zobaczyc czy sie jakis domek nie urodzil...post o wplacie na Majke tez dobry :klacz: Quote
Reno2001 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Murka']P.Aldona z Sulejówka znów wpłaciła na Maję 150 zł ;) Bardzo dziękujemy Pani Aldonie :loveu:. Quote
Ulka18 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Maja jest w artykule o naszych Murkach, na samym srodku artykulu :multi: Moze ktos zapyta co to za pies i zechce adoptowac. Quote
izzie1983 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ulka18 napisał(a):Maja jest w artykule o naszych Murkach, na samym srodku artykulu :multi: Moze ktos zapyta co to za pies i zechce adoptowac. Oby to był ktoś odpowiedzialny gotowy pracować z psem. Quote
terra Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Piękny artykuł i piękny na zdjęciu pies (nie wspominając o człowieku;)) Quote
Ulka18 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Najwyzszy czas, niedlugo to tylko Maja i Krowek zostana w hoteliku z weteranow. Quote
Reno2001 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Za kilka dni ukaże się nowy nr MP. Mam nadzieję, że ogłoszenie się ukaże i że przyniesie zamierzony efekt ;). Mureczko-zamień może tytuł. To, ze Maja wróciła z adopcji, może co niektórych zniechęcic na starcie. Quote
Ulka18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ciekawe czy bedzie chociaz jeden normalny telefon. Oby, oby :modla: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tak by pasowalo, ze Maja wreszcie miala prawdziwy dom, u Murkow jej jest dobrze, ale nie moze siedziec w nieskonczonosc. Quote
Murka Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Maja dostała dzisiaj krople na pchły i kleszcze oraz tabletki na odrobaczenie, bo jest już u nas 7 miesięcy, więc czas najwyższy powtórzyć zabezpieczenia ;) zwłaszcza, że teraz wylęg kleszczy :angryy: Quote
Recommended Posts