Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Oglądają, oglądają kocie wygibasy, psie wygibasy i mieszane - tylko NIE piszą :oops::diabloti:

Miszka robi słooodkie minki.
Filmik super - kocica że tak powiem bezczebelna ;)

kocica jest ..... no cóż Aniu - faktycznie bezczelna :diabloti:

[quote name='jambi_']już się miałam pytać dlaczego się będziesz ciachać... :roflt:

http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/ww4.jpg

oni na tej fotce wyglądają jakby se walneli po kilka głębszych i wspólnie odstawiali koncert życzeń

nieletnim alkoholu się w tym domu nie podaje :roll: nawet Miszka jest jeszcze nielatem - wg mnie :diabloti:
a co do śpiewu - hmmm jak oni obaj sie kotłują to owszem występuje :lol:

[quote name='Bila']No przy Biedronie to Beata Maksymow wysiada:evil_lol::evil_lol:. Zapasy boskie:evil_lol:.

Boże, ta MAksymow to judo uprawiała:oops::oops::oops:. No jak nie MAksymow to Supron wysiada:evil_lol:

nie martw się Bila - ja też nie wiem która co uprawiała - Biedrona i tak je kasuje we wszystkich dyscyplinach :diabloti:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):

Boże, ta MAksymow to judo uprawiała:oops::oops::oops:. No jak nie MAksymow to Supron wysiada:evil_lol:

Bila... rozwaliłaś mnie... ale nie tym tekstem, tylko tym co wpisałas jako powód edycji :roflt:

zresztą i tak taka pomyłka to nic w porównaniu do Bliss

Bliss napisał(a):
nie martw się Bila - ja też nie wiem która co uprawiała - Biedrona i tak je kasuje we wszystkich dyscyplinach :diabloti:

Supron była mężczyzną :roflt:

Posted

jambi_ napisał(a):
Bila... rozwaliłaś mnie... ale nie tym tekstem, tylko tym co wpisałas jako powód edycji :roflt:

zresztą i tak taka pomyłka to nic w porównaniu do Bliss

Supron była mężczyzną :roflt:

widać jakie z nas kibicki :jumpie: - za to chęć była szczera zachwycić się szurniętym kotkiem :kociak::loveu:

Posted

Traktorzyści :evil_lol:

oczywiście KAŻDY musiał obejrzeć, KAŻDY musiał powąchać i KAŻDY chciał to mieć tylko dla siebie :roll:

ta

ta oczywiście ,,miała" aktywnie

Posted

[quote name='Bila']O ja cięęęęęęęęęęę. Cudny traktorek:multi::multi::multi::multi:

http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/v3.jpg

tak - wyjatkowo :roll:
ma zasadniczą wadę - jeździ, śpiewa, gdacze itd i WSZYSCY potrafią go właczać, i robią to dużo razy :roll:

dla ciekawych jak śpiewają koondle proszę filmik zatytułowany adekwatnie do treści
,,matołki" :diabloti:

http://w186.wrzuta.pl/film/5MqM14qQMTU/matolki

Posted

[quote name='Bliss']tak - wyjatkowo :roll:
ma zasadniczą wadę - jeździ, śpiewa, gdacze itd i WSZYSCY potrafią go właczać, i robią to dużo razy :roll:
Bo są inteligentni:multi::multi::multi::multi:. Matoł by nie włączył :diabloti:
[quote name='Bliss']
dla ciekawych jak śpiewają koondle proszę filmik zatytułowany adekwatnie do treści
,,matołki" :diabloti:

http://w186.wrzuta.pl/film/5MqM14qQMTU/matolki

Sierściuchy szaleją:lol::lol::lol: i to z fonią:multi::multi:

Posted

Bila napisał(a):
Bo są inteligentni:multi::multi::multi::multi:. Matoł by nie włączył :diabloti:

Sierściuchy szaleją:lol::lol::lol: i to z fonią:multi::multi:

akurat by nie włączył skoro oni włączają :evil_lol:

no z fonią - z biedroną jest po cichu chyba że paskudztwo fuka :roll:

Posted

AnkaG napisał(a):
Obejrzałam posłuchałam - wariaty :) Super się zakumplowały chłopaki :)

taaa - kumplują się :diabloti: pod warunkiem że nikt nie rusza piłeczki :roll:

Celina12 napisał(a):
Hi-ale szaleją,uwielbiam takie zabawy i to ich apsik między warczeniem-jakie groźne :evil_lol:

to Myszor tak kicha :evil_lol: zawsze jak się memlą razem to mu się kichawka włącza

weszka napisał(a):
Poświrowane towarzystwo :) Super są wszyscy i każdy z osobna. Filmu z fonią nie obejrzę teraz bom w pracy ;)

koniki też tak się wałkują? to chyba meble przestawiają przy takiej zabawie :diabloti:

zapraszam na kolejny reportaż z krainy czubków ;)

polowanko na .... muchę oczywiście :p

eeeeeeeee uciekła :placz:

memlenie w innym składzie :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahaha SZAŁ dziki szaaaałl :lol:

tak - gromada świrów :p

ależ mam stresa - spać nie mogłam

jutro moja Limonka idzie do szkoły ... do pierwszej klasy ... aaaaaaaaa!!!

Posted

Uuuu to wydarzenie! Mój siostrzeniec jutro śmiga pierwszy raz do przedszkola - tez jest ogólna przeżywka ;)

A koniki owszem też tak sie obracają to sobie wyobraź co się musi dziać jak na okrągło licząc jakieś 100 kg psów szaleje :D

Posted

Słowo się rzekło ;) - odkopałam szczenięce, pardon, młodzieńcze foty Biedrony :):

Z rodzeństwem:

Kto by pomyślał, że z tego aniołeczka taki szatan wyrośnie :diabloti: :loveu:

Posted

Bliss napisał(a):

zapraszam na kolejny reportaż z krainy czubków ;)

polowanko na .... muchę oczywiście :p

życie bez pozytywnych czubków byłoby smutne... ;)

taaak... nikt tak jak ONE - dokładnie, z zapałem i gratis - nie przeprowadzi nam w domu i zagrodzie dezynsekcji :razz: ale jeżeli chodzi o kocią deratyzację to z tym "zapałem" już bywa różnie :diabloti:

zbiorowe memlania w różnych konfiguracjach - cuuudneeeee :lol:

Bliss napisał(a):

ależ mam stresa - spać nie mogłam

jutro moja Limonka idzie do szkoły ... do pierwszej klasy ... aaaaaaaaa!!!

:hmmmm: ale to Ona idzie a nie Ty... :diabloti:

Posted

Pierwszy dzień szkoły już dziś a na fotkach ostatnie chwile przedszkola-drzemka wspólna-cudnie to wygląda:loveu:

Biedrona kropkowana-malusia i słodka-teraz już dużusia....ale se ponazywałam..:diabloti:

Powodzenia w SZKOLE!

Posted

[quote name='weszka']Poświrowane towarzystwo :) Super są wszyscy i każdy z osobna. Filmu z fonią nie obejrzę teraz bom w pracy ;)[/QUOTE]

oo, to widze że mamy podobny "problem" ;)

[quote name='Bliss']ależ mam stresa - spać nie mogłam

jutro moja Limonka idzie do szkoły ... do pierwszej klasy ... aaaaaaaaa!!![/QUOTE]

ja moje dziecię odstawiłam dzisiaj pierwszy raz do przedszkola... stresa miałam jak diabli ja, a nie on ;)

Posted

[quote name='weszka']Uuuu to wydarzenie! Mój siostrzeniec jutro śmiga pierwszy raz do przedszkola - tez jest ogólna przeżywka ;)

A koniki owszem też tak sie obracają to sobie wyobraź co się musi dziać jak na okrągło licząc jakieś 100 kg psów szaleje :D[/QUOTE]

no przedszkole jak wysyłałam starszą to .... płakałam ... w domu jak nie widziała :roll:
a młodsza poszła do złoba w wieku lat 2 :razz: i juz nie płakałam :cool3:
generalnie dzieci są różne i różnie reagują
dziś u Majki w przedszkolu część dzieci ryczała okrutnie mimo, że już drugi rok chodzą :p

nagraj proszę koniki w akcji :loveu:

[quote name='evita.']Słowo się rzekło ;) - odkopałam szczenięce, pardon, młodzieńcze foty Biedrony :):

Kto by pomyślał, że z tego aniołeczka taki szatan wyrośnie :diabloti: :loveu:[/QUOTE]

bardzo, baaardzo dziękuję za foty pędraka :loveu:

[quote name='ockhama']życie bez pozytywnych czubków byłoby smutne... ;)

taaak... nikt tak jak ONE - dokładnie, z zapałem i gratis - nie przeprowadzi nam w domu i zagrodzie dezynsekcji :razz: ale jeżeli chodzi o kocią deratyzację to z tym "zapałem" już bywa różnie :diabloti:

zbiorowe memlania w różnych konfiguracjach - cuuudneeeee :lol:

:hmmmm: ale to Ona idzie a nie Ty... :diabloti:[/QUOTE]

ona poszła a ja z nią ;)

[quote name='Celina12']Pierwszy dzień szkoły już dziś a na fotkach ostatnie chwile przedszkola-drzemka wspólna-cudnie to wygląda:loveu:

Biedrona kropkowana-malusia i słodka-teraz już dużusia....ale se ponazywałam..:diabloti:

Powodzenia w SZKOLE![/QUOTE]

[quote name='jambi_']oo, to widze że mamy podobny "problem" ;)

ja moje dziecię odstawiłam dzisiaj pierwszy raz do przedszkola... stresa miałam jak diabli ja, a nie on ;)[/QUOTE]

pocieszę Cię - czasem kryzys przychodzi po tygodniu lub dwóch dopiero :cool3:
no i bywa też tak, że w każdy poniedziałek jest problem - mnie te radości na szczęście ominęły bo moja tylko raz ryczała - ale były i są dzieci ...no .... hmm... bardziej wrażliwe powiedzmy ;)

[quote name='Maupa4']I jak ???
Opowiadaj jak było. :cool3:[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']opoiwadaj opowiadaj :) Oliwia była dziś tez pierwszy raz w zerówce - ale jakoś krótko[/QUOTE]

no opowiadam :)

byłam dumna i łzy wzruszenia w gardle :placz: moje dziecko pomału wyfruwa ...

odnalazła się pięknie, stanęła tam gdzie trzeba, poznała już jakieś dzieci :lol:
w klasie dzieci 24 sztuki z czego tylko siedmioro sześciolatków ... ale pani świetna, z fajnym podejściem, młoda ale nie uznająca ,,bajerów" typu bluzki w cekinki na wf-ie :diabloti:

no i na koniec moje dziecko rozbawiło wszystkich jak pani omawiała książki co kiedy itd no i jest książka pt ,,czytam sylabami" ...
a moja córka niewiele lub tez wcale nie myśląc na cały regulator mówi:
to ja tu przyjdę po wielkanocy bo sylabami to ja już w średniakach czytałam ...:evil_lol:

generalnie plecak na jutro spakowany, książki obnaklejkowane, piórnik sto razy przememlony :p
a mnie się przypomniało jak mnie cieszyło to pakowanie - w podstawówce oczywiście bo potem to już różnie :diabloti:

tak poważnie w tym galowym wyglądała ...
a dopiero ją w koszyczku nosiłam ....

Posted

leje ... leje kolejny dzień ...

no to jeszcze kocio domowe reportaże

gdzie się myją małe kotki?

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/w-2.jpg[/IMG]

no ale gdy je klocek w zadek dziabnie to jednak wiedzą gdzie powinny :diabloti:

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/w1-2.jpg[/IMG]

a co robi mały kotek gdy całkiem pożre ukochane pudełko?

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/w2-2.jpg[/IMG]

wtedy z rozpaczy się otorbia :p

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/w3-2.jpg[/IMG]

a co robi mały kotek gdy instynkt silniejszy i pożre również bezpieczny torbiel?

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/w4-2.jpg[/IMG]