malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 WSZYSTKO WAM DAM!!!!! i kotka i sznupka i nawet kundelka jak będzieta chcieli :diabloti: wszystko mamy na stanie - od ręki - bogato a bogato :mdleje: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Bila napisał(a):Kotka????????????? Aleon u mnie długo nie pożyje, o ile w ogóle:shake: ależ czemu? Biszkoptowi nie ufasz? :roll: dziecku trzeba ufać ... :evil_lol: ja zaufałam ... puściłam wolno bez nadzoru ... a skoro im ufałam to co mnie podkusiło wyleźć i się teraz wkurzać co? :diabloti: jama - skarbiec :mad: zabawa w najlepsze na miejscu zbrodni :mad::mad: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):WSZYSTKO WAM DAM!!!!! i kotka i sznupka i nawet kundelka jak będzieta chcieli :diabloti: wszystko mamy na stanie - od ręki - bogato a bogato :mdleje: RAny boskie:-?:mdleje: Burżujka:evil_lol: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Gdybym ja miała taki ogródek, to on by się składał tylko z jam:evil_lol: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg I biszkopt by tam zakopał i kotka, i sznupka:diabloti: Quote
Maupa4 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Bliss napisał(a): jama - skarbiec http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg Chyba sie czapiasz ? :hmmmm: Wszystko ładnie pochowane w jedno miejsce :siara: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bila napisał(a):Gdybym ja miała taki ogródek, to on by się składał tylko z jam:evil_lol: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg I biszkopt by tam zakopał i kotka, i sznupka:diabloti: zatem dostaniesz kundelka :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg GENIUSZE! ja zawsze wiedziałam, że sznupy są NAJmądrzejsze!!!! ŁOPATKĄ wykopali jamę!!!!! :klacz: Quote
Maupa4 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):WSZYSTKO WAM DAM!!!!! i kotka i sznupka i nawet kundelka jak będzieta chcieli :diabloti: wszystko mamy na stanie - od ręki - bogato a bogato :mdleje: To masz juz tyle co ja ??? :oops: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Maupa4 napisał(a):To masz juz tyle co ja ??? :oops: a ile masz? :icon_roc: noo i ja mam nie tylko u siebie :evil_lol: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):WSZYSTKO WAM DAM!!!!! i kotka i sznupka i nawet kundelka jak będzieta chcieli :diabloti: wszystko mamy na stanie - od ręki - bogato a bogato :mdleje: no niestety - nie takiego bogactwa Ci życzę :shake: Bila napisał(a):Gdybym ja miała taki ogródek, to on by się składał tylko z jam:evil_lol: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg I biszkopt by tam zakopał i kotka, i sznupka:diabloti: nie ufasz mu!!! toż to anioł nie pies :mad: Maupa4 napisał(a):Chyba sie czapiasz ? :hmmmm: Wszystko ładnie pochowane w jedno miejsce :siara: jassssne - to ja już wolę żeby porozrzucane zostawili :eviltong: malawaszka napisał(a):zatem dostaniesz kundelka :diabloti: smoka jej daj!! malawaszka napisał(a):http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/s1-3.jpg GENIUSZE! ja zawsze wiedziałam, że sznupy są NAJmądrzejsze!!!! ŁOPATKĄ wykopali jamę!!!!! :klacz: ;) hahha jeśli myślisz że to dziecki to się mylisz - nie były tam - te gadziny chciały WSZYTKO zachomikować :mad: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Blisss napisał(a): ;) hahha jeśli myślisz że to dziecki to się mylisz - nie były tam - te gadziny chciały WSZYTKO zachomikować :mad: no ja nie myslę, że dziecki tylko, ze sznupy za pomocą łopaty :lol: Quote
Blisss Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):no ja nie myslę, że dziecki tylko, ze sznupy za pomocą łopaty :lol: taaak - geniusze mówisz? moje bystrzachy :loveu: z resztą gołym okiem widać inteligencję wrodzoną i nabytą też :roll: :diabloti: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):zatem dostaniesz kundelka :diabloti: Myślisz,że go nie zakopie?:hmmmm: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bila napisał(a):Myślisz,że go nie zakopie?:hmmmm: no pisałaś, że kotka zakopie i sznupka zakopie - więc stąd wnoszę, że kundelka nie zakopie :grins: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):no pisałaś, że kotka zakopie i sznupka zakopie - więc stąd wnoszę, że kundelka nie zakopie :grins: Optymistka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bila napisał(a):Optymistka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak - to moje drugie imię :diabloti: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):tak tak - to moje drugie imię :diabloti: W imiona tez jesteś bogata:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bila napisał(a):W imiona tez jesteś bogata:evil_lol: bo ja tak ogólnie to jestem OBRZYDLIWIE bogata :roflt: Quote
Bila Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 malawaszka napisał(a):bo ja tak ogólnie to jestem OBRZYDLIWIE bogata :mdrmed::mdrmed::mdrmed::mdrmed:Bogatemu nie zabronisz... być bogatym :roflt: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No teraz tu trochę więcej zdjęć różnych piesków będzie:razz:, a co Biedrona powiedziała na powiększenie nagłe stada? Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Bila napisał(a):No teraz tu trochę więcej zdjęć różnych piesków będzie:razz:, a co Biedrona powiedziała na powiększenie nagłe stada? Biedrona jeszcze nie miała przyjemności ;) za dużo na raz - nie chciałam Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Blisss napisał(a):Biedrona jeszcze nie miała przyjemności ;) za dużo na raz - nie chciałam No tak, wrażeń na dziś to już mieliście dość:roll: Quote
Blisss Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Bila napisał(a):No tak, wrażeń na dziś to już mieliście dość:roll: noooo - gorąca linia była - nie tylko mnie głowa rozbolała :evil_lol: Quote
Bila Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Blisss napisał(a):noooo - gorąca linia była - nie tylko mnie głowa rozbolała :evil_lol: Malawaszka jeszcze czachę ma?:razz: Quote
Recommended Posts