Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za wyróżnienie.Zmieniłam sobie tapetę w komputerze i się nacieszam. . . . . .

w tvp2 leci teraz film o tygrysach,polecam - piękne sa

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Biedrona zżarła w końcu muchę czy nie???????????:loveu:
moja kiedyś jadała motyle,
raaaany co za widok - końcóweczki skrzydełek w czarnej kociej mordzie......:razz:
a potem jakoś przestały jej smakować, albo co.....:mad:

Posted

[quote name='enia']A Biedrona zżarła w końcu muchę czy nie???????????:loveu:
moja kiedyś jadała motyle,
raaaany co za widok - końcóweczki skrzydełek w czarnej kociej mordzie......:razz:
a potem jakoś przestały jej smakować, albo co.....:mad:

no to musiało być piękne :diabloti:

czy dopadła to nie wiem ale zawzięta na latające jest okrutnie :evil_lol: skacze bardzo wysoko nawet salta w locie robi :-o

pisałam już, że domek to siedlisko szaleństwa - teraz dowody

może to się da obgryźć?

Posted

no dobra

nie chciały ciotki kiciuni oglądać :shake:
to za karę pokażę Wam psa :diabloti:
albo dwa nawet :p

no co? kopał będę!

przecież mówiłem że będę

noooo jest tam coś??!!

chała wiesz? nic nie znalazłem ...

to sobie z flaczkiem polatam ;)

Posted

[quote name='malawaszka']noo i co ja mam pisać???? bossski jest absolutnie najkochańszy :loveu:

zaraz po Dropsi i Luniee :diabloti:

no tak właśnie nam pisz :diabloti: dużo możesz tak nam pisac a my się będziemy ciechac :multi:

no to jeszcze nawalanki tradycyjne w duecie a także i w trio :roll:

zaczęli oni

no i ta paskuda przecież wytrzymać nie mogła spokojnie :roll:

Myszor się od nich wyprowadził bo on to z Biedroną nie bardzo lubi ...

a gówniarze kontynuowali

świry :stupid:

zaraz po Dropsie i Lunie :diabloti:

Posted

:loveu::loveu:-no normalnie BOSCY są.Sama nie wiem,która fotka fajniejsza-każda świetna,zabawna i chwytająca za serce-bo obiekty fotografowane są jedyne w swoim rodzaju-CUDNE!Do zacałowania....

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahaha ale jakie fajne świry :roflt:

szurnięci że aż miło :loveu:

[quote name='Celina12']:loveu::loveu:-no normalnie BOSCY są.Sama nie wiem,która fotka fajniejsza-każda świetna,zabawna i chwytająca za serce-bo obiekty fotografowane są jedyne w swoim rodzaju-CUDNE!Do zacałowania....

do zacałowania mówisz - jak się uda które złapać :evil_lol:

to jeszcze filmik - jakiś ciemny wyszedł :shake:

http://w600.wrzuta.pl/film/07zgUm5WJvb/100_1269

malawaszka - BEZDŹWIĘCZNY :diabloti:

Posted

aaahahah jak bezdźwięczny to obejrzałam :lol: aż mi się oczy spociły bo takie widoki miałam jak Luna miała swoją ukochana kotę Majeczkę - tak samo szalały panny i jak Maja umarła to żadna kicia już nie była kochana :(

Posted

malawaszka napisał(a):
aaahahah jak bezdźwięczny to obejrzałam :lol: aż mi się oczy spociły bo takie widoki miałam jak Luna miała swoją ukochana kotę Majeczkę - tak samo szalały panny i jak Maja umarła to żadna kicia już nie była kochana :(

szkoda Majeczki :-(

ale ten filmik to na dowód zamieściłam żeby nie było że biedna kocina w psiej paszczy :roll:

tu wyraźnie widać kto jest mąciwoda :mad: wpija się wampirek ząbkami i jeszcze koondla nogami naparza :diabloti:
juz mam dwa diablęcia ;)

Posted

hahaha noo to kopanie tylnymi nogami jest najlepsze :roflt: świrusy :loveu: teraz to ja mam radochę jak czasem psy łaskawie pozwolą któremuś kotu podejść i się poocierać i nadstawić zad do powąchania :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha noo to kopanie tylnymi nogami jest najlepsze :roflt: świrusy :loveu: teraz to ja mam radochę jak czasem psy łaskawie pozwolą któremuś kotu podejść i się poocierać i nadstawić zad do powąchania :lol:

:crazyeye::crazyeye: koty wąchają zad psi? czy tez na odwrót?
jakby nie było to i tak kuriozum :roflt:

Posted

:lol: koty podstawiają swoje zady do wąchania psom :lol: zresztą Dzikus podstawia też swojej matce :roll: albo jak się pakuje do niej na poduszkę na moim biurku to siada jej na głowie... zero szacunku dla rodzicielki :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:lol: koty podstawiają swoje zady do wąchania psom :lol: zresztą Dzikus podstawia też swojej matce :roll: albo jak się pakuje do niej na poduszkę na moim biurku to siada jej na głowie... zero szacunku dla rodzicielki :shake:

:evil_lol: super :multi::multi::multi: nie tylko ja mam świry :eviltong:

Posted

Oglądają, oglądają kocie wygibasy, psie wygibasy i mieszane - tylko NIE piszą :oops::diabloti:

Miszka robi słooodkie minki.
Filmik super - kocica że tak powiem bezczebelna ;)

Posted

Bliss napisał(a):
fajnie, że się Wam moja kamikadze podoba

postaram się w lepszym świetle małpiszona nagrać
ludzkie pojęcie co toto wyczynia :D

masz mega cierpliwego, łagodnego i kocio-zabawowego psa :lol:

Posted

ockhama napisał(a):
masz mega cierpliwego, łagodnego i kocio-zabawowego psa :lol:

taaaaaaaaa a nazywałam go diablę, i demon też nazywałam i ... no już nie będę teraz w świetle nowych faktów przytaczać :diabloti:

chyba będę musiała to odszczekac co?