Pipi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dzięki za wyróżnienie.Zmieniłam sobie tapetę w komputerze i się nacieszam. . . . . . w tvp2 leci teraz film o tygrysach,polecam - piękne sa Quote
enia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A Biedrona zżarła w końcu muchę czy nie???????????:loveu: moja kiedyś jadała motyle, raaaany co za widok - końcóweczki skrzydełek w czarnej kociej mordzie......:razz: a potem jakoś przestały jej smakować, albo co.....:mad: Quote
Bliss Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='enia']A Biedrona zżarła w końcu muchę czy nie???????????:loveu: moja kiedyś jadała motyle, raaaany co za widok - końcóweczki skrzydełek w czarnej kociej mordzie......:razz: a potem jakoś przestały jej smakować, albo co.....:mad: no to musiało być piękne :diabloti: czy dopadła to nie wiem ale zawzięta na latające jest okrutnie :evil_lol: skacze bardzo wysoko nawet salta w locie robi :-o pisałam już, że domek to siedlisko szaleństwa - teraz dowody może to się da obgryźć? Quote
Bliss Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 no dobra nie chciały ciotki kiciuni oglądać :shake: to za karę pokażę Wam psa :diabloti: albo dwa nawet :p no co? kopał będę! przecież mówiłem że będę noooo jest tam coś??!! chała wiesz? nic nie znalazłem ... to sobie z flaczkiem polatam ;) Quote
malawaszka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 noo i co ja mam pisać???? bossski jest absolutnie najkochańszy :loveu: zaraz po Dropsi i Luniee :diabloti: Quote
Bliss Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='malawaszka']noo i co ja mam pisać???? bossski jest absolutnie najkochańszy :loveu: zaraz po Dropsi i Luniee :diabloti: no tak właśnie nam pisz :diabloti: dużo możesz tak nam pisac a my się będziemy ciechac :multi: no to jeszcze nawalanki tradycyjne w duecie a także i w trio :roll: zaczęli oni no i ta paskuda przecież wytrzymać nie mogła spokojnie :roll: Myszor się od nich wyprowadził bo on to z Biedroną nie bardzo lubi ... a gówniarze kontynuowali świry :stupid: zaraz po Dropsie i Lunie :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 hahahahaha ale jakie fajne świry :roflt: Quote
Celina12 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :loveu::loveu:-no normalnie BOSCY są.Sama nie wiem,która fotka fajniejsza-każda świetna,zabawna i chwytająca za serce-bo obiekty fotografowane są jedyne w swoim rodzaju-CUDNE!Do zacałowania.... Quote
Bliss Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='malawaszka']hahahahaha ale jakie fajne świry :roflt: szurnięci że aż miło :loveu: [quote name='Celina12']:loveu::loveu:-no normalnie BOSCY są.Sama nie wiem,która fotka fajniejsza-każda świetna,zabawna i chwytająca za serce-bo obiekty fotografowane są jedyne w swoim rodzaju-CUDNE!Do zacałowania.... do zacałowania mówisz - jak się uda które złapać :evil_lol: to jeszcze filmik - jakiś ciemny wyszedł :shake: http://w600.wrzuta.pl/film/07zgUm5WJvb/100_1269 malawaszka - BEZDŹWIĘCZNY :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 aaahahah jak bezdźwięczny to obejrzałam :lol: aż mi się oczy spociły bo takie widoki miałam jak Luna miała swoją ukochana kotę Majeczkę - tak samo szalały panny i jak Maja umarła to żadna kicia już nie była kochana :( Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a):aaahahah jak bezdźwięczny to obejrzałam :lol: aż mi się oczy spociły bo takie widoki miałam jak Luna miała swoją ukochana kotę Majeczkę - tak samo szalały panny i jak Maja umarła to żadna kicia już nie była kochana :( szkoda Majeczki :-( ale ten filmik to na dowód zamieściłam żeby nie było że biedna kocina w psiej paszczy :roll: tu wyraźnie widać kto jest mąciwoda :mad: wpija się wampirek ząbkami i jeszcze koondla nogami naparza :diabloti: juz mam dwa diablęcia ;) Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 hahaha noo to kopanie tylnymi nogami jest najlepsze :roflt: świrusy :loveu: teraz to ja mam radochę jak czasem psy łaskawie pozwolą któremuś kotu podejść i się poocierać i nadstawić zad do powąchania :lol: Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha noo to kopanie tylnymi nogami jest najlepsze :roflt: świrusy :loveu: teraz to ja mam radochę jak czasem psy łaskawie pozwolą któremuś kotu podejść i się poocierać i nadstawić zad do powąchania :lol: :crazyeye::crazyeye: koty wąchają zad psi? czy tez na odwrót? jakby nie było to i tak kuriozum :roflt: Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 :lol: koty podstawiają swoje zady do wąchania psom :lol: zresztą Dzikus podstawia też swojej matce :roll: albo jak się pakuje do niej na poduszkę na moim biurku to siada jej na głowie... zero szacunku dla rodzicielki :shake: Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 malawaszka napisał(a)::lol: koty podstawiają swoje zady do wąchania psom :lol: zresztą Dzikus podstawia też swojej matce :roll: albo jak się pakuje do niej na poduszkę na moim biurku to siada jej na głowie... zero szacunku dla rodzicielki :shake: :evil_lol: super :multi::multi::multi: nie tylko ja mam świry :eviltong: Quote
AnkaG Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Oglądają, oglądają kocie wygibasy, psie wygibasy i mieszane - tylko NIE piszą :oops::diabloti: Miszka robi słooodkie minki. Filmik super - kocica że tak powiem bezczebelna ;) Quote
jambi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 już się miałam pytać dlaczego się będziesz ciachać... :roflt: [quote name='Bliss']no tak właśnie nam pisz :diabloti: dużo możesz tak nam pisac a my się będziemy ciechac :multi: http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/ww4.jpg oni na tej fotce wyglądają jakby se walneli po kilka głębszych i wspólnie odstawiali koncert życzeń Quote
Bila Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Bliss']: http://w600.wrzuta.pl/film/07zgUm5WJvb/100_1269 No przy Biedronie to Beata Maksymow wysiada:evil_lol::evil_lol:. Zapasy boskie:evil_lol:. Boże, ta MAksymow to judo uprawiała:oops::oops::oops:. No jak nie MAksymow to Supron wysiada:evil_lol: Quote
ockhama Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a co? nie mówiłam - niekiepska jest... :diabloti: Quote
Bila Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='jambi_'] http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/kotopsy/ww4.jpg oni na tej fotce wyglądają jakby se walneli po kilka głębszych i wspólnie odstawiali koncert życzeń A ciekawe, skąd alkohol wzięli:diabloti: Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 fajnie, że się Wam moja kamikadze podoba postaram się w lepszym świetle małpiszona nagrać ludzkie pojęcie co toto wyczynia :D Quote
ockhama Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bliss napisał(a):fajnie, że się Wam moja kamikadze podoba postaram się w lepszym świetle małpiszona nagrać ludzkie pojęcie co toto wyczynia :D masz mega cierpliwego, łagodnego i kocio-zabawowego psa :lol: Quote
Bliss Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ockhama napisał(a):masz mega cierpliwego, łagodnego i kocio-zabawowego psa :lol: taaaaaaaaa a nazywałam go diablę, i demon też nazywałam i ... no już nie będę teraz w świetle nowych faktów przytaczać :diabloti: chyba będę musiała to odszczekac co? Quote
Recommended Posts