sacred PIRANHA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='furciaczek']Ciotki nie poddawajcie sie jeszcze, walcze o to zeby sunia dostala troszke wiecej czasu na dojechanie do hoteliku!!![/quote] no i udało sie...dostalismy wiecej czasu na zorganizowanie transportu do Gorzowa...teraz kazda pomoc sie liczy i jest na wage złota kazda złotóweczka, każde dodatkowe ogłoszenie, każde dobre słówko do znajomych, każdy kolejny kilometr blizej gorzowa... robimy suni allegro...moze ktos zrobi bazarek? Quote
Wioletat Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Proszę o kontakt w sprawie transportu,nie mogę się do Anglii dodzwonić,do Furciaczka.Ja po dzisiejszym telefonie zorganizowałam już,tyle nie wiem czy dobrze usłyszałam sumę,którą ofiarowaliście temu........................proszę o telefon do mnie 500203831 Quote
LadyS Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wystawię bazarek dziś lub jutro. Może kilka. Ale i tak tego niewiele będzie :shake: Quote
Tola Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Moze tym razem sie uda... No molosowe cioteczki wymyslajcie imie dla suni, tak na dobry początek, bo przeciez nie pojedzie taka bezimienna:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Tola']Moze tym razem sie uda... No molosowe cioteczki wymyslajcie imie dla suni, tak na dobry początek, bo przeciez nie pojedzie taka bezimienna:cool3:[/quote] Fur juz wymyslila...Selma...hihi chyba jej sie z Szelmą skojarzyło:) Quote
furciaczek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Moze byc i Szelma:evil_lol: Nie wiem dlaczego ale nikt sie do mnie nie moze dodzwonic:shake: Quote
kuguareczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 E Ty Ciocia z GB co z tym tel.??:mad: Quote
furciaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='kuguareczka']E Ty Ciocia z GB co z tym tel.??:mad:[/quote] Na smierc zapomnialam:oops: Od 3 dni nie wiem na jakim swiecie zyje:shake: Ale jak juz tu trafilas to wszytko wiesz i nie musze dzwonic:eviltong::evil_lol: Quote
Wioletat Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Prosze o jakies zdjecia,sprawa sie przesunela z tym transportem,a ja nie chce zrazac tej osoby,ktora chce sterylke i 4 tygodnie oplacac hotel.Poza tym to ja zalatwilam inny hotel u tresera psow,tam bedziemy wiedziec co tak naprawde zawarzylo,ze biedaczka znalazla sie w schronie.Prosze zrobcie cos ze zdjeciami,ja nie chce stracic zaufania,dostaje pytania,czy nadal sie nie unormowala sprawa z transportem.Ja widzialam to w rozowych kolorach i tak napisalam,ze sunia przyjezdza w piatek,a tu nie w piatek,nie sobote i nie do dzisiaj.Tak wiec fajnie by bylo choc jakas fotka.Pozdrawiam i trzymam kciuki,ze niebawem bede mogla ja goscic.Czekamy na NIA Quote
Tola Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Dzidsiaj w schronie była funia; Selma podchodzi juz do siatki boksu i daje sie głaskać:lol::lol::lol: a na widoki jednego z pracowników macha ogonem Chyba będą ludzie z naszej Selmy:p Jesli tylko będą zdjęcia - podeslę je Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Selma badz grzeczna sunieczko:):):) Quote
funia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ależ jest,nawet coraz grzeczniejsza tylko boję się że to może wynikać z faktu że przyzwyczaiła się do sytuacji w jakiej sie znalazła .Aby tylko w tym Gorzowie nie pokazała znowu pazura ,bo to kobita z jajem jest. Quote
furciaczek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mysle ze jesli bedzie ktos kto sie bedzie nia zajmowal, zabieral na spacer szybciej sie przyzwyczai do nowych warunkow:p Quote
funia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Selma będę w środę ,trzymaj się dziewczynko!!! Quote
Wioletat Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ???????:)Czy możesz prywatnie do mnie napisać proszę Quote
funia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 dzieje się oj ,dzieje ale nie zapeszam!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='funia']dzieje się oj ,dzieje ale nie zapeszam!!!![/quote] ja sie na razie boje cieszyc...kto wtajemniczony ten wie ile razy cos nagle nie wypalalo...wiec trzymajmy wszyscy moooocno kciuki, tym razem udac sie musi:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='stonka1125']trzymajmy,trzymajmy![/quote] kciuki zacisniete? :diabloti: Quote
Tola Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Wyjechali.... Trzymajcie mocno! Denerwuje się bardzo... Quote
Wioletat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cudownie,a tak długo na tą chwilkę czekaliśmy.Trzymam kciuki,by szczęśliwie dojechali.Jutro będą zdjęcia,jużpiszę do osoby Katheriny,ona myślała,że sprawa stała się nieaktualna,a 2 osoby Selmą się już zainteresowały. Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Tola'] Denerwuje się bardzo...[/quote] ja tez mam juz nerwa...:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts