Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chcę powystawiać allegra psiakom, wpraz z allegro cegielkowym, czy jeśli nie uda się nazbierać na cegiełkach na tyle aby pokryć wystawianie aukcji, czy ktoś może zadeklarowac pokrycie tej kwoty?
Czy fundacja to pokryje?
Chciałam wystawić allegro zbiorowe dogom, Kazanowi oraz cegiełkowe - wszytskie w systemie wyróżnionym, czyli wyjdzie niecałe niecałe 40 zł.
Za dodatkowe 10 zł. wystawiłabym allegra łączone dla: dla Pinokia i Laluni, Kiry i Maji, Muszkieterek, Saby i Neri, sierotek Blood, a pojedyńcze Bubusia i Barta.
Wiem, że to brzmi dziwnie, bo dużo tego, ale naprawdę koszta zamkną się w 50 zł. a mam nadzieję, że uda się nazbierać jakieś wpłaty na allegro cegielkowym.
Wiemy, że największa szanse na adopcje daje allegro wyrożnione i np. Dogom można z powodzeniem zrobić łączone.
Może ktoś jest w stanie zasponsiorować i tak wspomóc fundacje?

Moim zdaniem jest czas odpowiedni na adoppcje - ludzie wychodzą po zimie na spacery, a do wakacji daleko....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Blood']Co za slicznosci;)
A jak sie zachowuje jakis stosunek do ludzi zwierzat itd??[/QUOTE]

problem w tym że nie dostałam żadnych informacji na temat jej charakteru, tzn Pan powiedział że jest kochana ale syn ma alergię i kiedy ma mi przywieźć kota i tyle. Jak była u mnie to była tą spokojniejszą, jej siostra była rozrabiarą a ona tylko wtulona w człowieka najchętniej siedziałaby na kolanach. Co do innych zwierząt też nie wiem bo państwo nie mieli innych zwierząt, u mnie były 3 psy i 3 papugi (teraz juz zostały 2 papugi) w październiku jak przytargałam je ze śmietnika, to powiem szczerze że nic sobie z psów nie robiły, miały je zwyczajnie w nosie. Uwielbiały wspólne zabawy ze sobą, serce mi pękało jak je rozdzialałam, ale cóż wspólnego domu nie potrafiłam im znaleźc.

Posted

[quote name='Kisiaraf']Bounty a ogłoszenia do Oferty?[/QUOTE]

Kochana tym razem nie bedzie - jestem na urlopie i nie mam tutaj stałego dostępu do internetu... Postaram się w chwilkę coś skombinować, ale nie wiem czy dam rade...

Posted

zobaczcie - z czarnych kwiatków - czy nie brał ktos od Was takiego psa z kaleką łapką?

[quote name='luka1']Znalazłam dzis takie ogłoszenie. Nie wiem gdzie to umieścić i kogo tym zainteresować. Los psa wygląda nie ciekawie.

[I]oddam 3 letniego psa mieszanca czarnej masci . ma zle zrosnieta lape i obgryza ja sobie. [B]wzielismy go z fundacji ale nie slucha sie kobiet [/B]. w stosunku do corki jest grzeczny nigdy nawet nie warknol na nia jednak po jego zachowaniu wnioskuje ze albo nadaje sie do pilnowania domu czy dzialki albo potrzebna mu pozadna tresura.
pies jest duzy. a nawet nie mam kiedy z nim wyjsc na plac meza nigdy nie ma, mamy 2 letnia corke i za miesiac bedzie drugie to juz wogule niebede miala na to czasu. wiadomosci albo pod numerem 32-777-15-09 albo na poczte [email][email protected][/email] odbuor psa w katowicach[/I]

Może ktoś z Katowic zainteresuje sie tą sprawą[/QUOTE]

Posted

[COLOR=Red][B]KOCHANI!!!!!![/B][/COLOR]

[B][COLOR=Red]WYSTAWA PSÓW piątek sobota niedziela [/COLOR][/B]

Dopiero o 19:00 będzie wiadomo o której zaczynamy w piątek, sobotę i niedzielę - najprawdopodobniej będzie to 9 rano.
Kto chce być proszę żeby pisał do [COLOR=Red][B]JOMY[/B][/COLOR] i się zgłaszał z deklaracją dnia i godziny.
Będziemy kwestować i rozdawać ulotki. Będą juz gotowe koszulki z ligo. Mam nadzieje że ładnie jednolicie będziemy wygladać!

Jutro rano j podam zasady - jak wchodzimy, gdzie, gdzie się spotykamy .

Posted

[url]http://allegro.pl/item971515409_dogi_niemieckie_do_adopcji_s_o_s_dla_zwierzat.html[/url]

[url]http://allegro.pl/item971463790_charytatywna_na_zaglodzonego_doga_niemieckiego.html[/url]

Posted

[INDENT] [INDENT] [CENTER][SIZE=6][COLOR=red][B][I]26-27-28 marca [/I][/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=6][COLOR=red][B][I] [SIZE=5]w Katowickim Spodku - Wystawa Psów[/SIZE][/I][/B][/COLOR][/SIZE]

[/CENTER]

[B]Potrzebni są wolontariusze do kwestowania i rozdawania ulotek.[/B]

Będziemy mieli fundacyjne stoisko - bez zwierząt.

[COLOR=Red][B]Zaczynamy o 08.30. i działamy do 14.00./15.00. - koniec wystawy[/B][/COLOR]

Ponieważ wstęp jest odpłatny a fundacja wchodzi za darmo bardzo proszę o zgłaszanie się do mnie lub na wątku silesiowym - musimy mieć imienną listę wolontariuszy - na tej podstawie będziemy wpuszczani.

[COLOR=Red][B]Do czwartku musi być oddana lista - imię i nazwisko[/B][/COLOR] - grafik w pierwszym poście - czekam na zgłoszenia - dzień i godzina przyjścia - liczba miejsc ograniczona !

[URL="http://www.dogomania.pl/../../106922-DZIEA-PSA-Psiejsko-Czarodziejsko-w-Silesia-City-Center"]http://www.dogomania.pl/threads/1069...ia-City-Center[/URL] [/INDENT] [/INDENT]

Posted

Nie ma za co, znalazła się sponsorka, wieć ja tylko siła wykonawcza jestem ;>
Lepiej powiedz czy moze jest jakiś 'ruch;' w sprawie aukcji? Bo dogi wystawione na Twój numer. Allegro jest wyroznione...
Dawaj znać czy daje jakieś rezultaty...

Posted

Dzwonią ale w sprawie Hermesa, jednak nikt konkretny. Oczywiście hermesowych ogłoszeń nie wycofałam moze dzięki nim inny pies znajdzie dom. Tak ogółem zastój w adopcjach zawsze jest tak przed świętami trzeba przeczekać ten czas.

Posted

A ja wczoraj wyadoptowałam starego kocura, którego przynieśli do weta do uspienia i znaną droga trafił do mnie, a dzieki ogłoszeniu w GW znalazła sie dobradusza, która chciała mu dać dom właśnie dlatego, że stary. Oby więcej takich dusz i oby kocur dogadał sie z rezydentami.

Posted

A ja chciałam tak cichutko się zapytać czy mogłabym na kolejną akcję SCC (kwiecień) przyjść z moją tymczasowiczką Haną?Oczywiście jeżeli znajdzie się dla nas miejsce...;)

Posted

Następna akcja w SCC będzie pod koniec kwietnia - wtedy tworzę grafik i się okaże czy będzie wolne miejsce.
Zapraszam w tej sprawie na wątek silesiowy:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/106922-DZIEA-PSA-Psiejsko-Czarodziejsko-w-Silesia-City-Center"]www.dogomania.pl/threads/106922-DZIEA-PSA-Psiejsko-Czarodziejsko-w-Silesia-City-Center[/URL]

Posted

Dziewczyny mozecie rozesłać dalej? Sunia jest u właścicielki która ma bardzo trudną sytuację z tego powodu musi oddać psa. Sprawa jest dość pilna niestety. Umieściłam już suczkę na naszej stronie moze ktoś sobie ja wypatrzy..
Szkoda żeby trafiła w ręce jakiegoś idioty.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182632-PotrzebujAE-pomocy-Szukam-nowego-domu-dla-3letniej-Sary[/url]

Posted

[U][B]Bazarek w całości na Fundację !!!!![/B][/U]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182869-BiA-uteria-figurki-portfel-zegarek-i-inne-drobiazgi-na-hotel-i-sterylizacjAE-Malby?p=14395132#post14395132[/url]