Rybka_39 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 leonardo na wolontariackim lepiej dyskutować o tym, bo fakt, że fundacja dzieli się trochę na 2 światy, schronowi wolontariusze powinni się dowiadywać o swoich psach, a wolontariusze z akcji, mający psy na Dt o swoich i wtedy wszyscy będa szczęśliwi, nie trzeba jechać czasem można chociaż przedzwonić. Ja nie o tym miałam: zapraszam na bazarek dla BRATKA: http://www.dogomania.pl/threads/183040-Filmy-seriale-wisiorek-extra-torebki-i-perfumy-na-potraconego-Bratka-do15-04?p=14417330#post14417330 Quote
leonarda Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Tak, Rybka - zgadzam się. Weźcie pod uwagę:), że wpakowałam się na ten wątek o drugiej w nocy, jak byłam wciąż wściekła po wizycie u Czarka. Tak trochę "z rozpędu". Już zmykam na wolontariacki (tam też się wtedy "wpakowałam", żeby nie było:) Przepraszam za zamęt.. Quote
JOMA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 10-11.kwietnia odbędą się MIĘDZYNARODOWE OTWARTE MISTRZOSTWA PSÓW SPORTOWYCH Silesia Cup 2010 OSiR Będzin ul. Sportowa 4 serdecznie zapraszamy do współpracy !! tworzymy GRAFIK /www.dogomania.pl/threads/106922-DZIEA-PSA-Psiejsko-Czarodziejsko-w-Silesia-City-Center Quote
Glutofia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ja mam pytanie: kto teraz aktualizuje pierwszą stronę wątku? Quote
BoUnTy Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja... wybacz, pogubiłam się <wstydnis> A jak sie człek raz zgubi, to kiiicha, bo nie wiem od czego zacząć ;) Ale dam radę, a coś mam wrzucic na 1, czy coś podkreślić? Bo to, że zaktualizować psy do adopcji to wiem.... Teraz miałam po prostu sporo zamieszania z allegro... Quote
Glutofia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 spokojnie Agnieszka chodzi o aktualizację psów :) no i podkreśl jeśli możesz ze zbieramy fundusze na leczenie Bratka Quote
BoUnTy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ... Narazie tyle, więcej nie dam teraz rady.... Dużo tego przybyło... :( Smutne... Quote
JOMA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 BoUnTy - jak dorwiesz trochę wolnego czasu to mogłabyś przekopiować ze strony fundacyjnej do pierwszego postu fundacyjne koty ? Dziękuję :loveu: Quote
BoUnTy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jak uwinę się z psami. Ale na stronie i tak nie widze Maciusia i tego drugiego...? Ma Pani już nowe zdjecia, nadal czekam z tym allegro.... ;] EDIT. Dodałam te które są na stronie, i wiem, że jeszcze chyba u Ika 6 jest biało rudy i będzina. Czy ktoś potwierdzi i powie czy cos pominęłam? EDIT2. Pierwsza zaktualizowana. Coś dodac, zmienić? Czy Maja nie jest już w domku? Takie jakis czas temu dostałam informacje od Jotki. Wróciła? A co z Oskarem u Mosii, on jest do adopcji czy tez zostaje juz tam na stale? Quote
JOMA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeśli chodzi o fundacyjne koty to strona fundacji jest już zaktualizowana. Tak, prosimy DT kotów będzińskich o kontakt bo jeden już chyba znalazł domek - prosimy o potwierdzenie. A z moimi tymczasami jeszcze się wstrzymuję bo w sobotę będą jeszcze oglądane przez dermatologa. Quote
amikat Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Prosze o zamieszczenia na 1 stronie : WAZNE Od dzisiaj do odwołania nasza Fundacja nie przyjmuje pod opiekę nowych zwierząt. Decyzja ta wiąże się "ze stanem nasycenia" podopiecznymi, słabym zainteresowaniem adopcyjnym a także ograniczonymi możliwościami finansowymi. Przyjmujemy tylko i wyłącznie przypadki skrajne, prowadzimy działania interwencyjne i pomagamy w sterylizacji kotów w ramach akcji katowickiej Quote
BoUnTy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zamieszczone - uważam, że decyzja ta jest słuszna. Trzeba pomyśleć o adopcjach... Quote
amikat Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Psa każdy chętnie dorzuci ale tylko jednostki dbają o dopływ gotówki Quote
BoUnTy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak, niestety... Miejmy nadzieję, że wiosennie adopcje ruszą... Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 amikat napisał(a):Prosze o zamieszczenia na 1 stronie : WAZNE Od dzisiaj do odwołania nasza Fundacja nie przyjmuje pod opiekę nowych zwierząt. Decyzja ta wiąże się "ze stanem nasycenia" podopiecznymi, słabym zainteresowaniem adopcyjnym a także ograniczonymi możliwościami finansowymi. Przyjmujemy tylko i wyłącznie przypadki skrajne, prowadzimy działania interwencyjne i pomagamy w sterylizacji kotów w ramach akcji katowickiej Ogłoszenia zatem trzeba zrobić, ja się piszę, ale tylko jak będe miec konkretne info, zaraz sobie przejrzę, czy wszystkie psy na stronie sa aktualne? Jutro ogłosić mogę jakiegoś, jaki w pierwszej kolejności powinien być ogłaszany? Może Nutka? Czuję się zobowiązana...no i szczeniaki, te sucze z małymi, chyba no nie? Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja też się zabiorę za ogłoszenia jak już jest uaktualnione. Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Strona caly czas jest prowadzona dość dokładnie i raczej na bieżąco aktualizowana. Quote
JOMA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ogłoszenia psiaków koordynuje BoUnTy - masz chętnych :multi: ! - dziel robotą ! ;) Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='BoUnTy']Strona caly czas jest prowadzona dość dokładnie i raczej na bieżąco aktualizowana. Pozwolisz, że się nie zgodzę: Okazało się ze drugi i trzeci z muszkieterów to suczki- Atoska i Aramiska Mają ok 8 mieś. Przebywają w domu tymczasowym 502-633-955 lub 604-687-810 Do adopcji pozostał jeszcze tylko Portos który również potrzebuje ciepłego kąta To nie jest aktualne info :) Aczkolwiek muszkieterki ogłosiłam, ale odzewu nie było..musze odnowić, albo ogłaszać je osobno, łatkowi też muszę odnowić bo już jest info i cieszę się, że ruszyły z kopyta opisy psów- to trzeba przyznać. Quote
Rybka_39 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czy mogłabym poprosić na e-mail [email protected] oryginalne zdjęcia Coli i jej maluchów? Chciałam ją ogłosić, ale jak kopiuję to zdjęcia sa za małe, a jak powiększam i zapisuję zapisuje sie tylko jako dokument Fire fox i nie mogę wgrac do formularzy ogłoszeniowych....eh Quote
zapka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czy istnieje jakiś wzór umowy Fundacji z DT, jeśli tak czy ktoś mógłby mi go udostępnić: [email protected] Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Rybko czyli Ty zajmiesz się Muszkieterkami i Nutką? Allegro w tym tygodniu będzie wystawione: *zwykłe: -Perełka - Dogi - Koty *wyróżnione Zbiorowe - szczeniąt Koli i Lusi i stąd takze ja prosiłabym o zdjecia. oraz Pinokia i Lali i innych bedzińskich [planuje Łatka i Muszkieterki dodać] no i cegiełkowe może być? Czy ktoś zgłasza sprzeciwy? Myslę, że bardzo przydałyby się ogłoszenia Perełce. Szczeniaki powinny szybko rozejść się po allegro... zresztą szczeniaki to zawsze najmniejszy kłopot... _Laro ile psiaków jesteś w stanie ogłosić? Proponuje Lusie albo Cole? Odpowiada Wam taki podział? Jak nie to proszę o uwagi, bo sama też zaprzęgnę się do roboty i musimy to poukłądać ;> Quote
BoUnTy Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Link do opiesu Perelki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=993363275 Quote
Recommended Posts