Ana_Zbyska Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Wracając do tego co napisałaś Kora wcześniej, jak jest na Paluchu z kalekimi psami?? bo ostatecznie nie dokończyłaś. Quote
Abrakadabra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Dzisiaj mija 15 dni od czasu, kiedy trafiła na Paluch... Tzn., że jest już po kwarantannie, prawda? Jak rozwinęła się sprawa domniemanej ciąży i czy jeszcze raz została poddana operacji łapki? Czy jest jeszcze w szpitaliku? Quote
Abrakadabra Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Czekamy na wiadomości... Quote
Kora Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jest w szpitaliku, niestety odwleka sie czas operacji ktora bedzie musiala miec jest tylko dwoch lekarzy operujacych i wakaty nie daja rady pierwsza kolejnosc to zagrozenie zycia. Ciazy nie ma, wszystko zajdla. Spartolili robote ( nie pierwszy raz) jesli ktos za te operacje zaplacil to powinni oddac z odsetkami:angryy:. Bede we srode, zrobie jej zdjecia. Quote
Abrakadabra Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Kora napisał(a):Jest w szpitaliku, niestety odwleka sie czas operacji ktora bedzie musiala miec jest tylko dwoch lekarzy operujacych i wakaty nie daja rady pierwsza kolejnosc to zagrozenie zycia. Ciazy nie ma, wszystko zajdla. Spartolili robote ( nie pierwszy raz) jesli ktos za te operacje zaplacil to powinni oddac z odsetkami:angryy:. Bede we srode, zrobie jej zdjecia. Dziękujemy, Dobra Kobieto. Quote
pixie Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 i Abrakadabra sie nie odzywa...hmmm bylas w schronisku widzialas sunke? moze fotki? czy sie ucieszyla? napisz czekamy... Quote
pixie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 trzymam kciuki za malutka dzielna sunie ilez ona wycierpiala... Quote
magda222 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nowe allegro naszej księżniczki: http://allegro.pl/show_item.php?item=454675668 Quote
pixie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='magda222']Nowe allegro naszej księżniczki: http://allegro.pl/show_item.php?item=454675668 magda jestes super! Abrakadabra i Ana Zbyska...juz kilka dni was tu nie było, jestescie poza netem? brak opiekunow do suni wirtualnych watku...hmmmm musze sie rozejrzec Kora kiedy operacja? czy cos potrzebne? Quote
Abrakadabra Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Kora napisał(a):Jutro wyjatkowo bede Na Paluchu. Madzia! dzięki! Faktycznie kilka dni mnie nie było, a jak byłam to "z doskoku"... Ana chyba juz adoptowała trójłapka z Palucha... Z naszą Nadziejką na razie nic nie wiadomo. Kora pisała niedawno, że cały czas jest w szpitaliku, z powodu powtórnej operacji łapki. M.in. to jest powodem, dla którego nie mogę zrobić jej nowych zdjęć. Nikt mnie tam nie wpuści :shake:. Kora w tej chwili jest naszą jedyną łączniczką z malutką. I cierpliwie czekamy na wiadomości.... Quote
Ana_Zbyska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no, ja już jestem po adopcji Laurentego, byłam na Paluchu 2 tyg temu. Trochę mam zamieszania teraz, przeprowadzkę, obowiązków dużo, stąd mniej czasu mam na dogo.. Abrakadabra, to co Ci pisałam na pw już kiedyś, nie miałoby w ogóle szansy wykonania tego..Niestety.. tryzmam kciuki za Nadziejkę! Quote
Abrakadabra Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):no, ja już jestem po adopcji Laurentego, byłam na Paluchu 2 tyg temu. Trochę mam zamieszania teraz, przeprowadzkę, obowiązków dużo, stąd mniej czasu mam na dogo.. Abrakadabra, to co Ci pisałam na pw już kiedyś, nie miałoby w ogóle szansy wykonania tego..Niestety.. tryzmam kciuki za Nadziejkę! Dziękujemy Ana:loveu: Kochana jesteś, że go wzięłaś!!! Jest wspaniałym psem! Może i Nadziejce się tak poszczęści :lol:.????? Quote
Kora Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Wiec tak:roll: jutro operacja suni, lekarze mieli duzo sterylizacji psiakow o ktore pytaja ludzie dlatego dopiero jutro. I obiecane zdjecia kiepskie bo telefonem, jak widac apetyt dopisuje;) Quote
Ana_Zbyska Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ciekawe, czy takie przekładanie operacji, wyjdzie Nadziejce na dobre.. Quote
Kora Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ana_Zbyska napisał(a):Ciekawe, czy takie przekładanie operacji, wyjdzie Nadziejce na dobre.. Na 100% lepsze niz fuszerka lekarzy z kliniki. Sunia juz po operacji, wczoraj juz pojadla mysle ze nie odbilo sie to na jej psychice dalej jest pogodna i pokazuje kielki na psy z klatek obok, kiedy je;). Quote
asiamm Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a co z filmikiem? prześlijcie mi to wieczorem wrzucę na dogo. znam okolice Tłuszcza, swego czasu spędzałam w tamtych rejonach sporo czasu, nigdy nie widziałam wnyków w okolicznych lasach, za to znając mentalność tamtych ludzi i ich stosunek do zwierząt nie zdziwiłabym się gdyby sunia oberwała siekierą, chociażby na miejskim targowisku, na którym zawsze wokół budek z mięsem latały grupki psów. bannerek: Quote
Kora Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 asiamm, to ze nie slyszalas to nie znaczy ze nie ma:roll: widzisz nawet w Pyrach to Ursynow, Sluzewiec wykladaja wnyki. Mysle ze zdjecia nie klamia. Quote
asiamm Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 nie "nie słyszałam" tylko nie widziałam, a dużo i często łaziłam po lasach w Tłuszczu i pod nim. za to wiem jak ludzie traktują tam psy czy koty :angryy: więc bym się nie zdziwiła jeśli dostała od kogoś np. siekierą. zresztą to już teraz nieważne Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 i co? Kora jakie wiesci? rekonwalescencja przebiega jak nalezy? Quote
Abrakadabra Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 :loveu:Kora napisał(a):Na 100% lepsze niz fuszerka lekarzy z kliniki. Sunia juz po operacji, wczoraj juz pojadla mysle ze nie odbilo sie to na jej psychice dalej jest pogodna i pokazuje kielki na psy z klatek obok, kiedy je;). Pokazuje kiełki???:crazyeye: No coś Ty, Kora ... Nie wierzę :lol:. Ona i "kiełki"??? Toż to SŁODZIAK! Quote
Kora Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jak bys miala przed nosem miche od ciotki Kory tez bys warczala;). Quote
magda222 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nowe allegro suńki: WARSZAWA! Mała sunia bez łapki czeka na Ciebie! (463424503) - Aukcje internetowe Allegro Pogrubione,podświetlone,wyróżnione.Musi się w końcu udać... Przydałyby się jakieś nowe fotki. Quote
Recommended Posts