Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj mija 15 dni od czasu, kiedy trafiła na Paluch...

Tzn., że jest już po kwarantannie, prawda?
Jak rozwinęła się sprawa domniemanej ciąży i czy jeszcze raz została poddana operacji łapki?
Czy jest jeszcze w szpitaliku?

Posted

Jest w szpitaliku, niestety odwleka sie czas operacji ktora bedzie musiala miec jest tylko dwoch lekarzy operujacych i wakaty nie daja rady pierwsza kolejnosc to zagrozenie zycia.
Ciazy nie ma, wszystko zajdla.
Spartolili robote ( nie pierwszy raz) jesli ktos za te operacje zaplacil to powinni oddac z odsetkami:angryy:.
Bede we srode, zrobie jej zdjecia.

Posted

Kora napisał(a):
Jest w szpitaliku, niestety odwleka sie czas operacji ktora bedzie musiala miec jest tylko dwoch lekarzy operujacych i wakaty nie daja rady pierwsza kolejnosc to zagrozenie zycia.
Ciazy nie ma, wszystko zajdla.
Spartolili robote ( nie pierwszy raz) jesli ktos za te operacje zaplacil to powinni oddac z odsetkami:angryy:.
Bede we srode, zrobie jej zdjecia.

Dziękujemy, Dobra Kobieto.

Posted

Kora napisał(a):
Jutro wyjatkowo bede Na Paluchu.

Madzia! dzięki!

Faktycznie kilka dni mnie nie było, a jak byłam to "z doskoku"...
Ana chyba juz adoptowała trójłapka z Palucha...

Z naszą Nadziejką na razie nic nie wiadomo. Kora pisała niedawno, że cały czas jest w szpitaliku, z powodu powtórnej operacji łapki.
M.in. to jest powodem, dla którego nie mogę zrobić jej nowych zdjęć. Nikt mnie tam nie wpuści :shake:.

Kora w tej chwili jest naszą jedyną łączniczką z malutką. I cierpliwie czekamy na wiadomości....

Posted

no, ja już jestem po adopcji Laurentego,
byłam na Paluchu 2 tyg temu.
Trochę mam zamieszania teraz, przeprowadzkę, obowiązków dużo, stąd mniej czasu mam na dogo..

Abrakadabra, to co Ci pisałam na pw już kiedyś,
nie miałoby w ogóle szansy wykonania tego..Niestety..
tryzmam kciuki za Nadziejkę!

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
no, ja już jestem po adopcji Laurentego,
byłam na Paluchu 2 tyg temu.
Trochę mam zamieszania teraz, przeprowadzkę, obowiązków dużo, stąd mniej czasu mam na dogo..

Abrakadabra, to co Ci pisałam na pw już kiedyś,
nie miałoby w ogóle szansy wykonania tego..Niestety..
tryzmam kciuki za Nadziejkę!

Dziękujemy Ana:loveu:
Kochana jesteś, że go wzięłaś!!! Jest wspaniałym psem!
Może i Nadziejce się tak poszczęści :lol:.?????

Posted

Wiec tak:roll: jutro operacja suni, lekarze mieli duzo sterylizacji psiakow o ktore pytaja ludzie dlatego dopiero jutro.
I obiecane zdjecia kiepskie bo telefonem, jak widac apetyt dopisuje;)

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Ciekawe, czy takie przekładanie operacji,
wyjdzie Nadziejce na dobre..

Na 100% lepsze niz fuszerka lekarzy z kliniki.

Sunia juz po operacji, wczoraj juz pojadla mysle ze nie odbilo sie to na jej psychice dalej jest pogodna i pokazuje kielki na psy z klatek obok, kiedy je;).

Posted

a co z filmikiem? prześlijcie mi to wieczorem wrzucę na dogo.
znam okolice Tłuszcza, swego czasu spędzałam w tamtych rejonach sporo czasu, nigdy nie widziałam wnyków w okolicznych lasach, za to znając mentalność tamtych ludzi i ich stosunek do zwierząt nie zdziwiłabym się gdyby sunia oberwała siekierą, chociażby na miejskim targowisku, na którym zawsze wokół budek z mięsem latały grupki psów.

bannerek:

Posted

asiamm, to ze nie slyszalas to nie znaczy ze nie ma:roll: widzisz nawet w Pyrach to Ursynow, Sluzewiec wykladaja wnyki.
Mysle ze zdjecia nie klamia.

Posted

nie "nie słyszałam" tylko nie widziałam, a dużo i często łaziłam po lasach w Tłuszczu i pod nim. za to wiem jak ludzie traktują tam psy czy koty :angryy: więc bym się nie zdziwiła jeśli dostała od kogoś np. siekierą.
zresztą to już teraz nieważne

Posted

:loveu:

Kora napisał(a):
Na 100% lepsze niz fuszerka lekarzy z kliniki.

Sunia juz po operacji, wczoraj juz pojadla mysle ze nie odbilo sie to na jej psychice dalej jest pogodna i pokazuje kielki na psy z klatek obok, kiedy je;).

Pokazuje kiełki???:crazyeye:
No coś Ty, Kora ... Nie wierzę :lol:. Ona i "kiełki"??? Toż to SŁODZIAK!