Abrakadabra Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='magda222']Nowe allegro suńki: WARSZAWA! Mała sunia bez łapki czeka na Ciebie! (463424503) - Aukcje internetowe Allegro Pogrubione,podświetlone,wyróżnione.Musi się w końcu udać... Przydałyby się jakieś nowe fotki. Madzia! DziękiI Kora? Kiedy mogę pojechać Na Paluch i zrobić jej zdjęcia? Jak wypadła druga operacja? Quote
Kora Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla! Jak zwykle na koniec dnia naszykowalam jedzonko i ide na szpital.....:placz: Widzialam ja jeszcze 12 w niedziele nastepnego dnia po operacji zjadla, a cztery dni po tym 16 odeszla. Prawdopodobnie zator lub nie wydolnosc krazenia. Ona zasnela:placz: Tak bardzo mi przykro! Quote
pixie Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Kora']Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla! Jak zwykle na koniec dnia naszykowalam jedzonko i ide na szpital.....:placz: Widzialam ja jeszcze 12 w niedziele nastepnego dnia po operacji zjadla, a cztery dni po tym 16 odeszla. Prawdopodobnie zator lub nie wydolnosc krazenia. Ona zasnela:placz: Tak bardzo mi przykro! Gwiazdeczko nasza, Nadziejo..jak moglas to nam zrobic? jak moglas? Tyle wycierpialas...i teraz gdy juz ktos naprawial blad ...teraz gdy ktos drugi ratowal odeszlas ...:shake: Serduszko ty moje jak mogłaś?:-( Tyle Nadziei niosłaś w sobie tą postawą, tym bohaterstwem swoim dziewczynko malutka!!! nie chce w to wierzyć! Kora rozumiesz? ja nie chce w to uwierzyc! nie chcę! po prostu nie mogę! [SIZE=2]boli...okropnie boli... Quote
Abrakadabra Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Kora']Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla! Jak zwykle na koniec dnia naszykowalam jedzonko i ide na szpital.....:placz: Widzialam ja jeszcze 12 w niedziele nastepnego dnia po operacji zjadla, a cztery dni po tym 16 odeszla. Prawdopodobnie zator lub nie wydolnosc krazenia. Ona zasnela:placz: Tak bardzo mi przykro! Jak to? :placz::placz::placz: Nie mogę w to uwierzyć :-(:-(:-(! Malutka, kochana, słodziutka Nadziejka :placz:.... Quote
Kora Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja tez nie moglam uwierzyc, gdyby zrobili przyzwoicie operacje w klinice, nie trzeba by jej bylo robic drugi raz jej sie nie udalo, drugiem psu tez po tamtej klinice ktory trafil troche wczesniej i tez mial taka poprawke udalo sie. Tym razem matka nadzieja jej nie kochala:placz:. Quote
magda222 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Nie wierzę...Przysięgam,że nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Robiąc jej wczoraj allegro...wyrózniając je,żeby było najlepiej widoczne...wierzyłam,że teraz się musi udać...że napewno ktoś ją zauważy,pokocha i da dom...ciepły kąt...serce... Nie mogę w to uwierzyć... Quote
Ana_Zbyska Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O ja pierdzielę...:placz::placz::-(:-(:-( Nie mogę w to uwierzyć...Myślałam, że źle widzę... Tak strasznie mi przykro Nadziejko..:( Już nikt Cię nie skrzywdzi, już nie zaznasz bólu... szok..:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts