Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla!
Jak zwykle na koniec dnia naszykowalam jedzonko i ide na szpital.....:placz:
Widzialam ja jeszcze 12 w niedziele nastepnego dnia po operacji zjadla, a cztery dni po tym 16 odeszla. Prawdopodobnie zator lub nie wydolnosc krazenia. Ona zasnela:placz:
Tak bardzo mi przykro!

• Posted

[quote name='Kora']Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla!
    Widzialam ja jeszcze 12 w niedziele nastepnego dnia po operacji zjadla, a cztery dni po tym 16 odeszla. Prawdopodobnie zator lub nie wydolnosc krazenia. Ona zasnela:placz:
    Tak bardzo mi przykro!

• Gwiazdeczko nasza, Nadziejo..jak moglas to nam zrobic?

jak moglas?

Tyle wycierpialas...i teraz gdy juz ktos naprawial blad ...teraz gdy ktos drugi ratowal odeszlas ...:shake:

Serduszko ty moje jak mogłaś?:-(

Tyle Nadziei niosłaś w sobie tą postawą, tym bohaterstwem swoim dziewczynko malutka!!!

nie chce w to wierzyć!

Kora rozumiesz?

ja nie chce w to uwierzyc! nie chcę!

po prostu nie mogę! [SIZE=2]boli...okropnie boli...

Posted

[quote name='Kora']Nie wiem jak to napisac, bo czuje sie jak po walnieciu palka, sunia odeszla!
    Tak bardzo mi przykro!

• Jak to? :placz::placz::placz:
    Nie mogę w to uwierzyć :-(:-(:-(!
    Malutka, kochana, słodziutka Nadziejka :placz:....

Posted

Ja tez nie moglam uwierzyc, gdyby zrobili przyzwoicie operacje w klinice, nie trzeba by jej bylo robic drugi raz jej sie nie udalo, drugiem psu tez po tamtej klinice ktory trafil troche wczesniej i tez mial taka poprawke udalo sie. Tym razem matka nadzieja jej nie kochala:placz:.

Posted

Robiąc jej wczoraj allegro...wyrózniając je,żeby było najlepiej widoczne...wierzyłam,że teraz się musi udać...że napewno ktoś ją zauważy,pokocha i da dom...ciepły kąt...serce...
    Nie mogę w to uwierzyć...

Posted

O ja pierdzielę...:placz::placz::-(:-(:-(
    Nie mogę w to uwierzyć...Myślałam, że źle widzę...

Tak strasznie mi przykro Nadziejko..:(

Już nikt Cię nie skrzywdzi, już nie zaznasz bólu...

szok..:-(:-(:-(

• 2 weeks later...