Cameo Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nigdy nie byłam fanką fotografi. Sprzęt kupił mi TŻ, na urodziny, ale nie interesował mnie zupełnie :oops: Dopiero model - Mozart, pokazał mi co to fotografia :razz: Quote
peate Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no Twój TŻ ma widać nosa do ukrytych talentów ;) Mozarcik w górę! Quote
Cameo Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 A ja chciałam na urodziny coś zupełnie innego :oops: ale cieszę się że mamy ten aparat! [SIZE="1"]Chociaż będziemy go spłacać, jeszcze przez 1,5 roku :roll: Quote
nika28 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cameo, ja do tej Pani coś napisałam ( nie pamiętam co, bo nie zapisałam wysłanej wiadomości ) a ta debilka mi odpisała tak : Pani jest czymś w stylu durnego ogłoszenia, a na kotki są już zamówienia i proszę do mnie już nie pisać, bo będę musiał panią odwiedzić ! Żegnam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o :angryy: :angryy: :angryy: Quote
nika28 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zaraz jej coś napiszę, teraz już przegieła :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Cameo Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 nika28 napisał(a):Cameo, ja do tej Pani coś napisałam ( nie pamiętam co, bo nie zapisałam wysłanej wiadomości ) a ta debilka mi odpisała tak : Pani jest czymś w stylu durnego ogłoszenia, a na kotki są już zamówienia i proszę do mnie już nie pisać, bo będę musiał panią odwiedzić ! Żegnam :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o :angryy: :angryy: :angryy: Nie uwierzysz.... dzwoniłam dosłownie przed minutką, odebrał jakiś facet.. na oko, chyba ok. 20-30 letni (po głosie) Zapytałam o kociaki i ulice :diabloti: odpowiedział na wszystkie moje pytania, więc adresik mam i może wybiorę się tam w weekend :mad: A kociaki do odbioru gdzieś za tydzień :( Quote
nika28 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ulice podał.... no to nieźle, można się do niego wybrać :diabloti: :evil_lol: ps. odpisałam tej babie, ale nie nadaje się to do opublikowania :cool3: Quote
Cameo Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Podał DOKŁADNY adres. A na kociaki powiedział, że brakuje chętnych :angryy: Quote
peate Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 dziewczyny trafiłyście na jakąś nielegalną hodowlę dachowców :angryy: może warto by to do jakiejś fundacji zgłosić ? Quote
Cameo Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 peate napisał(a):dziewczyny trafiłyście na jakąś nielegalną hodowlę dachowców :angryy: może warto by to do jakiejś fundacji zgłosić ? Zgłosze. Do US i być może do TOZ-u. Ale teraz napisze PW do forumowiczki z miau.pl, XagaX :thumbs: Quote
Cameo Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Cameo'] Podniose :roll: Quote
nika28 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 peate napisał(a): może warto by to do jakiejś fundacji zgłosić ? Dobry pomysł, to trzeda zgłosić, tyle że ta babka usuneła już ogłoszenie z ale.gratki, ale Cameo ma chyba wydrukowane :lol: Quote
nika28 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 peate napisał(a):no i ma też podobno adres :diabloti: O tak, adres ma, więc praktycznie wszystko mamy :diabloti: Quote
peate Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no to teraz trzeba tylko zebrać większą ekipę i zrobić im nalot :evil_lol: Quote
Cameo Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Mam skan. http://img515.imageshack.us/my.php?image=skankociaki1gifpe8.gif Quote
Cameo Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Musiałam zablokować chłopaczka, bo ostro komentował moje opisy na g-g, z konta TŻ napisałam mu że, przyjade i pokastruje wszystkie koty, jego zresztą też, żeby nie płodził takich ludzi jak on :evil_lol: Narazie milczy :roll: :lol: Quote
Cameo Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Odpisał :lol: Wysłałam mu coś takiego -> Psychiatra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts