Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nigdy nie byłam fanką fotografi. Sprzęt kupił mi TŻ, na urodziny, ale nie interesował mnie zupełnie :oops: Dopiero model - Mozart, pokazał mi co to fotografia :razz:

Posted

A ja chciałam na urodziny coś zupełnie innego :oops: ale cieszę się że mamy ten aparat!
[SIZE="1"]Chociaż będziemy go spłacać, jeszcze przez 1,5 roku :roll:

Posted

Cameo, ja do tej Pani coś napisałam ( nie pamiętam co, bo nie zapisałam wysłanej wiadomości ) a ta debilka mi odpisała tak :

Pani jest czymś w stylu durnego ogłoszenia, a na kotki są już zamówienia i proszę do mnie już nie pisać, bo będę musiał panią odwiedzić !

Żegnam

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

nika28 napisał(a):
Cameo, ja do tej Pani coś napisałam ( nie pamiętam co, bo nie zapisałam wysłanej wiadomości ) a ta debilka mi odpisała tak :

Pani jest czymś w stylu durnego ogłoszenia, a na kotki są już zamówienia i proszę do mnie już nie pisać, bo będę musiał panią odwiedzić !

Żegnam

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o :angryy: :angryy: :angryy:

Nie uwierzysz.... dzwoniłam dosłownie przed minutką, odebrał jakiś facet.. na oko, chyba ok. 20-30 letni (po głosie) Zapytałam o kociaki i ulice :diabloti: odpowiedział na wszystkie moje pytania, więc adresik mam i może wybiorę się tam w weekend :mad: A kociaki do odbioru gdzieś za tydzień :(

Posted

peate napisał(a):
dziewczyny trafiłyście na jakąś nielegalną hodowlę dachowców :angryy:
może warto by to do jakiejś fundacji zgłosić ?

Zgłosze. Do US i być może do TOZ-u.

Ale teraz napisze PW do forumowiczki z miau.pl, XagaX :thumbs:

Posted

peate napisał(a):

może warto by to do jakiejś fundacji zgłosić ?

Dobry pomysł, to trzeda zgłosić, tyle że ta babka usuneła już ogłoszenie z ale.gratki, ale Cameo ma chyba wydrukowane :lol:

Posted

Musiałam zablokować chłopaczka, bo ostro komentował moje opisy na g-g, z konta TŻ napisałam mu że, przyjade i pokastruje wszystkie koty, jego zresztą też, żeby nie płodził takich ludzi jak on :evil_lol:

Narazie milczy :roll: :lol: