nika28 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Cameo'] Ale słodziaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
peate Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 no nie! ale słodkie z nich chłopaki :loveu: :loveu: fajnie, że Mozarcik ma kumpla do zabawy i przytulania :evil_lol: Mozart smarka, a ten drugi maluch też ma chyba jakieś problemy z oczkami, czy po prostu jakieś paprochy mu wpadły? i widzę, że nasz maluch juz języczek chowa ;) Quote
Cameo Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Mały ma KK... Mozart też (jeszcze, ale objawy ustępują) Tutaj jest wątek na miau... klik Quote
Cameo Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Mozart nie żyje :placz: wpadł pod auto, niestety wychodził... rwał się na dwór. Byłam dzisiaj z wizytą :placz: nawet mnie nie poinformowali :placz: Przepraszam że Cię zawiodłam kochanie, to nie tak miało być :-( To był mój pierwszy tymczas :placz: Quote
nika28 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cameo, nie wierzę... :placz: Mozart... :placz: :placz: :placz: Quote
peate Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja przeglądam sobie wątek i fotki, i też ciągle nie mogę w to uwierzyć :shake: ogromna strata :placz: (ach ten jego języczek ... :-() Mozarciku :candle: Cameo :glaszcze: Quote
Recommended Posts