peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Cameo']Stąd -> Koty - portal ogłoszeniowy A domek mieszka na sąsiednim osiedlu, tzw 2-3 km od nas :multi: no to faktycznie nieźle się Mozartowi trafiło :cool2: i Tobie chyba też, będziesz miała kociaka na oku ;) wprost idealne rozwiązanie :multi: opłacało się poczekać, to chyba ta kobieca intuicja :evil_lol: to skoro tak dobrze idzie Ci wynajdywanie domków, to czyżby teraz następny tymczs :cool3: p.s. tylko co teraz będzie z tą kawą u mnie :kaffee_2:? Quote
Cameo Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='peate']no to faktycznie nieźle się Mozartowi trafiło :cool2: i Tobie chyba też, będziesz miała kociaka na oku ;) wprost idealne rozwiązanie :multi: opłacało się poczekać, to chyba ta kobieca intuicja :evil_lol: to skoro tak dobrze idzie Ci wynajdywanie domków, to czyżby teraz następny tymczs :cool3: p.s. tylko co teraz będzie z tą kawą u mnie :kaffee_2:? Będzie, miałam wpaść do Jusstyny85 na focenie kotów, i do Wandull, (bo nie ma aparatu) ale nic z tego nie wyszło :shake: Musimy się umówić... w przyszłym tygodniu. Narazie ani słowa o tymczasach, mój chłop czyta forum :diabloti: Quote
peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 serdecznie pozdrawiam TŻ Cameo :hand: dziewczyna ma wielkie szczęście mając przy sobie takiego miłego, cierpliwego i wyrozumiałego faceta, w dodatku tak kochającego zwierzaki :loveu: oby każdy mężczyzna był taki fajny :lol: może ma Pan brata bliźniaka :cool3: Quote
Cameo Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='peate']serdecznie pozdrawiam TŻ Cameo :hand: dziewczyna ma wielkie szczęście mając przy sobie takiego miłego, cierpliwego i wyrozumiałego faceta, w dodatku tak kochającego zwierzaki :loveu: oby każdy mężczyzna był taki fajny :lol: może ma Pan brata bliźniaka :cool3: Przepraszam ale... Nie, nie ma niestety... [SIZE="1"]Czasami nie dogadujemy się w niektórych sprawach, i mamy złe dni, ale to normalne. Moje ostatnie fotki z domu... Quote
Cameo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Nie mam newsów od domku Mozarta. Nie chciałam przeszkadzać w święto. Ale i tak zamierzam się tam wybrać w poniedziałek. Siedzę przy papierach, i z nudów zabrałam się za "czyszczenie" swojego wątku :oops: Poprawiłam kropeczki, przecinki, literki, i kilka fotek, bo miałam awarię serwera, i trzeba było wszystko przenieść. Tak więc, proszę nie zwracać uwagi, na te "edity" przy postach :lol: A pan z Katowic (miał zabrać Mozarta) obraził się na amen :lol: :roll: (Wysłałam mu długiego maila) Mam nadzieję że fochy mu przejdą. To tak w telegraficznym skrócie... do domku wracamy w poniedziałek. Quote
peate Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 może Panu z Katowic trzeba było polecić jakiegoś innego kociaka z forum, skoro już pozakładał siatki i tak się przygotował :roll: Quote
Cameo Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='peate']może Panu z Katowic trzeba było polecić jakiegoś innego kociaka z forum, skoro już pozakładał siatki i tak się przygotował :roll: Dostałam odp, bardzo wredną i złośliwą... A dzisiaj jadę do Mozarta Quote
Cameo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Daniel 7:30:10 heh jednym wielkim dowcipem to była twoja propozycja, i nie obchodzi mnie co cie interesuje a co nie, od tego masz chyba inne osoby ... jeżeli to jest dla dobra kocura, niech żyje 100 lat, wesołych świąt :-) Quote
peate Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no faktycznie, widać, że Pan był nie pocieszony :evil_lol: Quote
Cameo Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Byłam u Mozarta, nowi duzi baaaaaaaaaaardzo go rozpieszczają i kochają Zaraz wstawię fotki. Quote
nika28 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cameo napisał(a): Zaraz wstawię fotki. I gdzie te fotki ??? :mad: :lol: Quote
Cameo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Jestem :oops: Robiłam z lampą, więc fotki są mizernej jakości, ale zawsze coś ;) Mozart w butach Mozart ciekawy świata Miauuuuu Mozart śpioch Mozart bawi się piórkiem Mozart bawi się....sznurkiem Odpoczywam, sioooo Sznurki są fajne Kocham sznurki Tee, to ja tu rządzę! Bawimy się Na co się gapisz, he? Zaraz zapoluję Wszędzie ci paparazzi Daj mi kobieto święty... To jest mój domek! Ja tu zostaję... Piękny ten stół, tak Moje cętki, ty takich nie masz Piórko, piórko, piórko... Quote
Cameo Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 A wynosze się stąd, dowidzenia! Interesujące... To się rusza! Na wszystko mozna klikać, zapraszam. Podczas wizyty w nowym domku Mozarta, kupiłam mu jego ulubioną zabawkę, piórko na sznurku (którym tak pięknie się bawił) i smaczne jedzonko. Wycałowałam przystojniaka, of corse. Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 fotki super! jak zwykle z resztą :cool3: no a jak odczucia po wizycie? Quote
Cameo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 peate napisał(a):fotki super! jak zwykle z resztą :cool3: no a jak odczucia po wizycie? Dobre. Kiedy byłam z Kredką u weta, dowiedziałam się, że Mozart też dzisiaj był :lol: Szkoda że się nie spotkaliśmy. Quote
peate Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no to kiedy czas na nowego malucha? skoro tak dobrze idą Ci adopcje :razz: Quote
Cameo Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 peate napisał(a):no to kiedy czas na nowego malucha? skoro tak dobrze idą Ci adopcje :razz: Widzę że nie jesteś na bieżąco... Quote
peate Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 no chyba faktycznie o czymś nie wiem, albo coś przegapiłam :oops: ale nie zauważyłam, żebyś chwaliła się tutaj jakimś nowym nabytkiem ;) Kredka jest niby nowa? Quote
Cameo Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 peate napisał(a):no chyba faktycznie o czymś nie wiem, albo coś przegapiłam :oops: ale nie zauważyłam, żebyś chwaliła się tutaj jakimś nowym nabytkiem ;) Kredka jest niby nowa? Pudło :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f486/kredka-zestaw-glosno-mruczacy-w-jednym-futerku-124174/ Quote
peate Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 będą może jakieś fotki i wiadomości z nowego domku Mozarcika? Quote
Cameo Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Obiecane fotki 8) Mozart i jego nowy kolega. Prawda że pięknie wyrósł? Jeszcze smarka, ale powoli zdrowieje... a niedługo pierwsze szczepienie chłopaka. Quote
Recommended Posts