Cameo Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Mam jeszcze stare fotki, które wrzuciłam na płytkę (ufff) mały Mozart :lol: Quote
Cameo Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='peate']ależ on ma niespotykaną urodę :loveu: Piękny nie ;) ale nie chciałabyś wiedzieć jaki ma charakter i głos :roll: Ktoś o niego pytał na miau, może jest hope on house :lol: Quote
peate Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no byłoby fajnie gdyby znalazł jakiś kochający domek :thumbs: a cóż to za nowy groźny kocurek w Twoim avatarku? Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='peate']no byłoby fajnie gdyby znalazł jakiś kochający domek :thumbs: a cóż to za nowy groźny kocurek w Twoim avatarku? Forumowy domek chcem :evil_lol: To mój MCO Niuniek, ale do avatarka musze poszukać ładniejszego zdjęcia :lol: Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='Cameo']Forumowy domek chcem :evil_lol: no to widzę, że "byle komu" Mozarta nie oddasz ;) Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 peate napisał(a):no to widzę, że "byle komu" Mozarta nie oddasz ;) A no jak :lol: taki przecudny kociak zasługuje na wszystko co naj. Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [SIZE="1"]Jestem początkującym DT, ale jedno jest pewne, napewno nie oddam kota do domu w którym mi coś nie pasi. Mozart rano domagał się śniadanka, wrąbał miskę Gourmeta i po godzinie zaczął domagać się kolejnej Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 no niezły ma apetyt :crazyeye: moje dwa kociaki mają trudności żeby zjeść jedną taką malutką puszeczkę z Gourmeta na pół :roll: Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Ma apetyt, to widać po zwisającym brzuszku :lol: Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 a czy Mozart nie jest przypadkiem kastratem? Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='peate']a czy Mozart nie jest przypadkiem kastratem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kastrat? jesteś pewna? :eviltong: Quote
peate Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 kastraci mają skłonność do tycia, a tym samym do zwisających brzuszków ;) Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Jakiś cud się wydarzył! dogo znowu chodzi!!! hurra :lol: [quote name='peate']kastraci mają skłonność do tycia, a tym samym do zwisających brzuszków ;) Zobacz zdjęcie, a zmienisz zdanie :lol: I zapraszam -> http://www.mozart.wa.pl Niko, ten smarkacz napisał że nikt nie ma prawa podawać jego numer IP i zablokował mnie :mad: a kiedy zadzwoniłam pod jeden z podanych numerów, nikt nie odebrał, ale zaraz zadzwonie na drugi :diabloti: Quote
nika28 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cameo napisał(a): Niko, ten smarkacz napisał że nikt nie ma prawa podawać jego numer IP i zablokował mnie :mad: a kiedy zadzwoniłam pod jeden z podanych numerów, nikt nie odebrał, ale zaraz zadzwonie na drugi :diabloti: Dzwoń, dzwoń na drugi, zobaczymy czy odbierze :lol: :angryy: Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 I nic :mad: chyba sie mnie wystraszył :razz: Quote
nika28 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cameo napisał(a):I nic :mad: chyba sie mnie wystraszył :razz: Jak podał telefon to powinien odbierać ! :mad: Przecież ktoś może dzwonić z pytaniem o kotki...:shake: Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Może ty spróbuj :razz: a nuż ci się uda... Mozart poluje na piórko :lol: Quote
nika28 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cameo napisał(a):Może ty spróbuj :razz: a nuż ci się uda... Mogę spróbować, ale ja z takimi nie umiem gadać...:shake: Quote
nika28 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cameo napisał(a):Wysłałam mu sms :cool3: A ja zadzwoniłam, ale nikt nie odbierał :lol: Quote
Cameo Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Ten chłopak jest żałosny :roll: po co ogłasza miot, skoro nawet telefonu nie odbiera... Quote
peate Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 słodki, mały Mozart szuka najlepszego domku na świecie! a Tobie Cameo gratuluję talentu fotograficznego :lol: bo fotki Mozarta są na prawdę super! Quote
Recommended Posts