Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

napisałam do amiplay maila z pytaniem o szelki typu guard, odpisali że prosza o przykładowe zdjęcie i jeśli tylko ten rodzaj zostanie zatwierdzony to najprawdopodobniej ruszy produkcja

tak tez ja się wstrzymuję z kupnem

[B] gops - [/B]nie ma to jak twoja pomoc:evil_lol:

Posted

[quote name='Tilia']u nas Ami Play'e sprawdzają się świetnie- nareszcie coś szerszego (3 cm )- tylko zastanawiam się jak prać tą odblaskową?? czy się odblask nie spierze?

Odblasku nie powinno się prać bo na bank sie spierze. Może ręcznie, jakąś gąbeczką spróbuj.

Posted

[quote name='Patikujek']napisałam do amiplay maila z pytaniem o szelki typu guard[/quote]
Hihi też do nich napisałam w tej sprawie :)

martita, nie zauważyłam żeby te karabińczyki były większe w porównaniu do karabińczyków np. Lupine.

Posted

ami play ma fajne wzorki ale przesadzilam narazie z obrozami...czekam na 2rd i manmata ;)
pozbylam sie prawie wszystkich rzeczy i postanowilam z epsy nie beda mialy wiecej niz po 3 obroze i 5 wspolnych smyczy :evil_lol:

mamy 3 smycze przepinane ,zadne firmowe ;)
tzn z dingo sa ,dwa rozmiary wieksze niz powinny byc na moje psy i sa grube i porzadne zyja juz po kilka miesiecy i maja sie dobrze wiec polecam ta firme tzn smycze z tej firmy bo obroze to porazka :roll:
jak kupilam chaby 2cm przepinana to sucz miala na tydzien...po ktoryms tam kotku sie zerwala

Posted

[quote name='Magda25']Hihi też do nich napisałam w tej sprawie :)

martita, nie zauważyłam żeby te karabińczyki były większe w porównaniu do karabińczyków np. Lupine.[/quote]

A jakie karabinczyki ma Lupine???:lol:Ja dla mojej chudej lubie smyczki wlasnie z delikatnymi karabinczykami, a tam chyba jest tylko ich jedna wielkosc???

Posted

A wie ktoś może czy ruszyło coś w sprawie zacisków RD? Kiedyś padło pytanie czy wolelibyśmy z łańcuszkiem czy z taśma, ale na razie cisza. Mi się bardzo podobają wzorki, ale teraz kupuje już tylko zaciski.
Za to u mnie w mieście wreszcie bedą rogzy:multi: Jak dostane kase od rodziców to chyba pójde coś kupić:eviltong:

Posted

kurcze mam ochote na jakas obroze, a sama nie wiem jaka:lol: :lol: :lol:

bardzo mi sie podoba rogz fioletowy z odblaskowa nitka na psach.

Pasowałby do Aresa??

skad najlepiej zamawiac rogzy? zeby z przesylka byly najtansze:lol:
slyszalam ze na szopku.pl chyba nie dochodza przesyłki??

Posted

[quote name='Marta_Ares']

slyszalam ze na szopku.pl chyba nie dochodza przesyłki??[/quote]

chyba z pełniej miski najtaniej wyjdzie

bo na telezoo w ogóle ceny podnieśli:shake::roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']kurcze mam ochote na jakas obroze, a sama nie wiem jaka:lol: :lol: :lol:

bardzo mi sie podoba rogz fioletowy z odblaskowa nitka na psach.

Pasowałby do Aresa??

slyszalam ze na szopku.pl chyba nie dochodza przesyłki??[/quote]

pelna miska,tanio i w 2 dni jest u Ciebie paczka ;)
pisze czy dana rzecz jest na sklepie wiec niema problemu ze tej rzeczy niema :razz:

Posted

okej dzieki za info.

Teraz jeszcze tylko pytanie

czy zamowic fioletowa 2cm na zatrzask
czy funky retro 16mm zacisk....?????

a moze jednak jakas red dingo:shake:

Pomożcie!!!!!!!!!

a to nasza skromna kolekcja:roll:
[IMG]http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC08721.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Marta_Ares']zacisk? myslalam raczej o normalnym zatrzasku:cool3:

przyszły moze juz rd do Ciebie??[/quote]

ale jak 16mm to ma byc zacisk, 2cm to niet ,lepiej by wygladal w cienszej :eviltong:
nie przyszly bo za nie nie zaplacilam jeszcze , zaplace w sobote to we wtorek beda pewnie :razz:

Posted

witam wszystkich na tym wątku :cool3: wiem, że tu sami specjaliści i nałogowcy smyczowo-obrożowi, więc chciałabym prosić o pomoc w wyborze... :cool3: chcemy kupić nową smycz i obrożę dla boksera. ładną i porządną. stara się dziś na spacerze rozwaliła... planujemy zakup w sklepie internetowym, ale kompletnie nie wiem gdzie szukać? może jest jakiś sklep, który możecie polecić? albo od razu - jeśli lubicie wybierać - pomóc mi w wyborze :lol: mój pies to żółty bokser (no, jeśli chodzi o niuanse to nie jest to bokser tylko pies w typie no ale kolor żółtobokserowy ;) a przecież chodzi o wybór koloru i wzoru pasującego :lol: ). myślałam o czymś pomarańczowym, ale wszystko co ładne chętnie obejrzę :cool3:... niezbyt wzorkowym-pstrokatym, ale wzór oczywiście chętnie byle z umiarem :) z góry dzięki za pomoc, bo ja się połapać w tym dobrobycie, poza tym liczę na rekomendacje osób które już zakupiły... :lol:

EDIT: znalazłam właśnie psi sklep z dużym wyborem [url=http://www.futrzakowo.pl/]Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt[/url] no i są rozdzielacze, no i kagańce chopo, na których mi zależy... czy ktoś tam kupował - czy warto? i co wybrać - jaką firmę? już się gubię :-o

Posted

Może:
[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=899]Rogz obroża HB 27 D - Orange[/url]
[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=49]Rogz obroża HB 05 D - Orange[/url]
[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?products=product&prod_id=291]Rogz obroża HB 02 T - Funky Retro[/url]

Posted

Z doświadczeń własnychi innych ludziów tutaj bywających mogę też polecić sklep [url=http://www.pelna-miska.pl]Karmy dla psów i kotów - Bamboo, Rogz, Manmat[/url]
a co do futrzakowa to nie wiem...nigdy nic tam nie zamawiałam

Posted

Mam dylemat. Wiem, że chciałam lupina ale ostatnio coraz bardziej wole kupić im nowe obroże rogza...:eviltong: Co bardziej polecacie? Chodzi mi o obroże na klips. A jak rogza to jaki wzór?
dla Jazza (trikolor)
Sport Red czy Viva rogz?
a dla Ghana(rudy/śniady)
Sport Blue czy Planet Rogz?
A może limitowana seria? (Dla jazza fiolet, dla Ghana żółty) A może Paint paw i Choc feminine?A może co innego?
Pomocy!

Posted

Czekam na opinie innych
najprawdopodobniej wezmę vive i Planeta ale Sport blue i Red też są fajne...:evil_lol:
A może lekkie i miękkie?

Posted

ciężki wybór :evil_lol: ja mam planeta i mam red sport, podoba mi się viva i niebieski sport także nie wiem co bym wybrała, pewnie bym kupiła 4 obroże :evil_lol:

ale może na początek to sporty żeby psiaki miały te same wzory ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...