SZPiLKA23 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='ROGZ_POLSKA']kiedys w biedronce kupilem "frisbee" dla pas wytrzymalo dwa rzuty :D[/quote] Moje z zoologa nie wytrzymało jednego:cool1:
Tepes Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [COLOR=Blue]Ojoj zielona jest super:loveu: Dziś nie miałam czasu ale jutro po szkole lece do biedronki bo mam niedaleko:evil_lol: ciekawe czy coś jeszcze będzie:P [/COLOR]
DG32 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 To piszcie ile wasze wytrzymały. A co do wytrzymałości obroży to mi się zdarzyło że tymczas rozwalił po 3 dniach skórzaną obroże od kompletu za 100zł więc cóż nie zawsze drogi znaczy dobry.
SZPiLKA23 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie zawsze :) ale ta wyglada mało solidnie ;)
ROGZ_POLSKA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Moje z zoologa nie wytrzymało jednego:cool1:[/quote] za to na ROGZowe jest 2 lata gwarancji :razz:
Amber Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ROGZ_POLSKA -> kiedy będzie można u was kupić te fioletowe i żółte obróżki z limitowanej kolekcji?
Inkaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja również wybrałam się do biedronki, jednak zakupów obrożowo-smyczowych nie dokonałam. Wszystko co mi się podobało - było za duże/małe. Natomiast planuje w najbliższym czasie zamówić dwie obroże viva i planet rogz + szelki sport blue.
SZPiLKA23 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='ROGZ_POLSKA']za to na ROGZowe jest 2 lata gwarancji :razz:[/quote] Wow no pieknie :cool3: podlinkuj banerek
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Magda25']Kochani czy ktoś używa tej smyczy z firmy P.A.S.? [URL]http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=3012&action=prod[/URL] Jak się sprawuje? [/quote] [B][I]Wydaje mi się, że to badziewie się rozkleja...i pod wpływem wody się rozpadnie i będzie odstawać tak jak u mnie :roll: najlepiej jak są szyte a nie klejone...[/I][/B] [quote name='ROGZ_POLSKA']kiedys w biedronce kupilem "frisbee" dla pas wytrzymalo dwa rzuty :D[/quote] [I][B]W Żabce są zajebiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I]
Justa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='puzzle']Justa, a Tobie sie bardziej ostatnio skora podobala, czyzbys wrocila do rogz'a?:razz:[/QUOTE] Skóra cąły czas mi się podoba, ale myślę, że psu wygodniej w taśmowych obrożach. Są leciutkie, szybko się zakładają, można je uprać, pies w nich może pływać i nie ma ryzyka, że popękają. także stawiam na wygodę. ;)
ROGZ_POLSKA Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Amber']ROGZ_POLSKA -> kiedy będzie można u was kupić te fioletowe i żółte obróżki z limitowanej kolekcji?[/quote] mam nadzieje ze juz jutro przyjedzie transport :)
SZPiLKA23 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ROGZ POLSKA macie moze kolorowe halti ? z roznymi wzorami?
BBeta Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [B]ROGZ_POLSKA[/B], czy ta kolekcja dla szczeniaków pojawi się jeszcze dzisiaj w telezoo? ;)
puzzle Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ROGZ_POLSKA mam pytanie czy rogz dla szceniat jest z takiej miekkiej tasmy? Wiekszosc firm jezeli robi komplety dla szczeniat, tasma jest delikatniejsza, zazwyczaj bardzo miekka, czy rogz tez poszedl w te strone?
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [I][B]haha ile pytań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
puzzle Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]haha ile pytań :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] Taki nam sie vip na watku trafil:cool3:
Talia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja już jestem zdecydowana i na 99% biorę viva rogza zaciski i łańcuszek fioletowy rogza.
Chefrenek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]W Żabce są zajebiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/I][/quote] Żabka już nie istnieje...od dzisiaj.:diabloti: [quote name='BBeta'][B]ROGZ_POLSKA[/B], czy ta kolekcja dla szczeniaków pojawi się jeszcze dzisiaj w telezoo? ;)[/quote] Dobre pytanie...i czy będą nowe idy?:cool3:
Migori Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Fasolka']Moim zdaniem 4 jak najbardziej pasuje do czarnulki :-) ja bym się jeszcze zastanawiała nad 1. Też mam czarnuszka i kupuję właśnie takie odcinające się od koloru sierści :-) pozdr F.[/quote] Dziękuję za odpowiedź. Wiesz jestem już prawie zdecydowana na ten listkowy zestaw i chyba kupię obrożę w motylki. Od zawsze podobały mi się te wzorki. Pozdrawiam, Magda
WildH Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 U nas w zoologicznym mają nowe wzorki moro :loveu:. Takie jakby musztardowe, zielone i ciemno niebieskie. Uwielbiam moro i zastanawiam się czy kupić czy nie (szelki). To typ "ósemki", guardów nie ma :( Ale nie mogę dobrych guardów znaleźć to chyba jednak kupię te. Tylko nie wiem który kolor. Ten musztardowy mi się nie zbyt na Czice podoba, a reszty ocenić nie umiem :/ . Trudno, najwyżej wezmę do schroniska jeśli jej nie będą pasowały :roll: Rozmiar dobry.
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 a ja bylam dzisiaj w biedronce i moja jest jakas wybrakowana bo nie mieli nic z tego wogóle:(:evil_lol:
Talia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja chyba pójde dziś do biedronki, ale tylko po zabawki bo nie ufam tym smyczą/obroża.
Marta_Ares Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja tez juz po biedronkowych zakupach:evil_lol: :evil_lol: Obrozy i smyczy zadnej nie kupilam, powstrzymałam sie:lol: Dla Ares bardzo faja zabawke do aportowania ze sznurkiem i zgrzebło a dla Majki smycz wyciąganą (ciekawe ile wytrzyma) i zgrzebło:evil_lol: :evil_lol: Teraz bede zamawiac tasme parciana z allegro i mam fajny pomysl na obroze zeby samemu zrobic. A tak wogole to mialam taki komplet odblaskowy z reala tej samej firmy to obroza super wytrzymywala pociagniecia psa i smycz tez nadalw bardzo dobrym stanie.
Rinuś Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Chefrenek']Żabka już nie istnieje...od dzisiaj.:diabloti: [/quote] [I][B]Dobra...to były zajebiste :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a swoją drogą to muszę iść zobaczyć czy ta nasza osiedlowa żabka jest zamknięta faktycznie :cool3: [/B][/I]
Recommended Posts