Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Niesamowite, prawda? :loveu:

No ba;) Pamiętam jak ją wklejałam na borderkowe forum i miała takie smutne oczy na zdjęciach a tutaj nie ten sam pies:cool3:

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki za super dzień :) Jesteśmy mega zmeczone, szczególnie po meczu [ to była świetna zabawa :lol: ] :cool3::cool3::cool3: Jutro pewnie poczujemy wszystkie swoje mięśnie ;] Już nie możemy doczekać się powtórki :cool3: Miło było poznać nowe osoby. Dzięki Darek za wspaniałe spotkanie :loveu:

Robiłyśmy jakieś fotki, ale poczekamy z tym na końcu, bo będzie za duży kontrast ;)

Marysia fotki są naprawde CUDOWNE !!!

Julia i Martyna :evil_lol:

Posted

dziekujemy bardzo za super seminarium :-))
wprawdzie Sara (beagielka nie była zainteresowana frisbee) ale ja czyli Iza z miłą chęcia pooglądałam i mam nadzieje nauczyłam sie nowych rzeczy:multi: dzisiaj nie ćwiczę bo to jest cud , że zwlekłam się na naszą cotygodniową beaglówkę i to było wszystko na co było mnie dzisiaj stać... nie bola mnie tylko włosy:crazyeye: śliczne zdjęcia :)

Posted

Seminarium było super :) :) :) Odkryłam istnienie mięśni o których dotychczas nie miałam pojęcia a to wszystko dzięki "zbieraniu dysków z gracją" :evil_lol: Ledwo żywa ale za to bardzo zadowolona. (zresztą Kokos też odsypia)
No to nie pozostaje nic innego jak brać się do pracy :lol: dyski w dłoń i ćwiczyć, ćwiczyć...
czekam na resztę fotorelacji:loveu:

Posted

no to powróciliśmy z seminarium
znów nie wiem od czego zacząć - było świetnie. Nie po prostu "świetnie".. ale 100 x lepiej niż zwykłe "świetnie"... :multi::multi::multi::multi:
atmosfera doskonała, prowadzący porażający siłą spokoju i opanowaniem a przede wszystkim obdzielający swoją pasją i radością z rzucania talerzami.

Słowa nie oddadzą tych godzin śmiechu, ciężkiej pracy i chwil radości gdy coś wyszło lub nie. Jakby ktoś się zastanawiał nad takim seminarium, niech nie robi tego dłużej niż 1 minutę. Warto pod każdym względem.
Poznaliśmy wspaniałych ludzi zafrisbowanych tak jak ich psy :lol:

Mam nadzieję,że większość z Was radzi sobie dzisiaj bez przytrzymywania się o meble w trakcie poruszania :diabloti: a jeśli są i tacy to może spożytkują unieruchomienie na wstawianie zdjęć :cool3:

BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŚWIETNĄ ZABAWĘ!!!!!!

a teraz pierwsze zdjęcia. na razie tylko kropla w morzu :evil_lol:
lecę kolejnością z aparatu nei faworyzując nikogo. Do każdego mam całe serie zdjęć więc proszę o cierpliwość jeżeli chwilowo kogoś pominęłam - na pewno będzie później.

** Do uczestników niedzielnego seminarium - wyrażam zgodę na przeklejanie, kopiowanie i maltretowanie zdjęć, są one dla Was w końcu. Pozostałe osoby zapraszam na pw w razie czego.

Tomek i Ares

zainteresowanie dyskami było zmienne :lol:

Gucia i Chili

Posted

mieliście super :loveu:

a ja hovka (tylko, ze to suka była) już jednego widziałam rozpoczynającego agility - też mi się bardzo spodobał ;) chociaż takie przy frisbowaniu musiał robić niezwykłe wrażenie :loveu:

Posted

Ewka i Haker
najlepsza chwytaczka,właścicielka drobnego cwaniaczka :evil_lol:

"co mi zrobisz jak mnie złapiesz" :diabloti:

to dopiero rozgrzewka... jeszcze kilka setek będzie ;) wracam do obrabiania

Posted

Dziękujemy za zdjęcia naprawdę robią wrażenie :loveu:
To seminarium bardzo dużo nas nauczyło i teraz już wiem co poprawić za co bardzo dziękuje ;)
Oczywiście pozdrawiam wszystkich uczestników ...:multi:

Marta (od Charliego )