KaRa_ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Niesamowite, prawda? :loveu: No ba;) Pamiętam jak ją wklejałam na borderkowe forum i miała takie smutne oczy na zdjęciach a tutaj nie ten sam pies:cool3: Quote
JIM Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Dzieki za super dzień :) Jesteśmy mega zmeczone, szczególnie po meczu [ to była świetna zabawa :lol: ] :cool3::cool3::cool3: Jutro pewnie poczujemy wszystkie swoje mięśnie ;] Już nie możemy doczekać się powtórki :cool3: Miło było poznać nowe osoby. Dzięki Darek za wspaniałe spotkanie :loveu: Robiłyśmy jakieś fotki, ale poczekamy z tym na końcu, bo będzie za duży kontrast ;) Marysia fotki są naprawde CUDOWNE !!! Julia i Martyna :evil_lol: Quote
izabelka_70 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 dziekujemy bardzo za super seminarium :-)) wprawdzie Sara (beagielka nie była zainteresowana frisbee) ale ja czyli Iza z miłą chęcia pooglądałam i mam nadzieje nauczyłam sie nowych rzeczy:multi: dzisiaj nie ćwiczę bo to jest cud , że zwlekłam się na naszą cotygodniową beaglówkę i to było wszystko na co było mnie dzisiaj stać... nie bola mnie tylko włosy:crazyeye: śliczne zdjęcia :) Quote
Kokosek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Seminarium było super :) :) :) Odkryłam istnienie mięśni o których dotychczas nie miałam pojęcia a to wszystko dzięki "zbieraniu dysków z gracją" :evil_lol: Ledwo żywa ale za to bardzo zadowolona. (zresztą Kokos też odsypia) No to nie pozostaje nic innego jak brać się do pracy :lol: dyski w dłoń i ćwiczyć, ćwiczyć... czekam na resztę fotorelacji:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 JiMy nie krygować się!!!!! Tylko wstawiać!!!! Ja nie wiem, kiedy dotrę do tych niedzielnych, może za tydzień dopiero! Quote
Tośka_m Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Niedzielne by Toś & Falcoo :razz: Pan Radomski i jego zabawki :cool3: No cóż, jak są zabawki to jest i zabawa! Jest też i lans :p Quote
Tośka_m Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jest też... leżenie na trawie? :crazyeye: Jest też obijanie się? I pozowanie? Też, ale przede wszystkim jest... frisbowanie! :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tośka - fajne foto-sprawozdanie... trzymaj tak dalej w opowieści o wiele milej się ogląda :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 no to powróciliśmy z seminarium znów nie wiem od czego zacząć - było świetnie. Nie po prostu "świetnie".. ale 100 x lepiej niż zwykłe "świetnie"... :multi::multi::multi::multi: atmosfera doskonała, prowadzący porażający siłą spokoju i opanowaniem a przede wszystkim obdzielający swoją pasją i radością z rzucania talerzami. Słowa nie oddadzą tych godzin śmiechu, ciężkiej pracy i chwil radości gdy coś wyszło lub nie. Jakby ktoś się zastanawiał nad takim seminarium, niech nie robi tego dłużej niż 1 minutę. Warto pod każdym względem. Poznaliśmy wspaniałych ludzi zafrisbowanych tak jak ich psy :lol: Mam nadzieję,że większość z Was radzi sobie dzisiaj bez przytrzymywania się o meble w trakcie poruszania :diabloti: a jeśli są i tacy to może spożytkują unieruchomienie na wstawianie zdjęć :cool3: BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŚWIETNĄ ZABAWĘ!!!!!! a teraz pierwsze zdjęcia. na razie tylko kropla w morzu :evil_lol: lecę kolejnością z aparatu nei faworyzując nikogo. Do każdego mam całe serie zdjęć więc proszę o cierpliwość jeżeli chwilowo kogoś pominęłam - na pewno będzie później. ** Do uczestników niedzielnego seminarium - wyrażam zgodę na przeklejanie, kopiowanie i maltretowanie zdjęć, są one dla Was w końcu. Pozostałe osoby zapraszam na pw w razie czego. Tomek i Ares zainteresowanie dyskami było zmienne :lol: Gucia i Chili Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 w znacznej większości mam zdjęcia przewodnik + pies więc nasze zdjecia się dobrze uzupełnią ;) Gucia i Chili najradośniejsza para seminarium Quote
marta_gp Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 mieliście super :loveu: a ja hovka (tylko, ze to suka była) już jednego widziałam rozpoczynającego agility - też mi się bardzo spodobał ;) chociaż takie przy frisbowaniu musiał robić niezwykłe wrażenie :loveu: Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 to nie pies, to biegająco-skaczące milion dolarów :lol: Bartek i Figo dobrze naoliwiona maszyna rzuto-łapaczy :lol: następne się ładują ;) Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tośka i Loca miski obiektywu! niezwykle fotogeniczna para ;) Quote
Od-Nowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ewka i Haker najlepsza chwytaczka,właścicielka drobnego cwaniaczka :evil_lol: "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" :diabloti: to dopiero rozgrzewka... jeszcze kilka setek będzie ;) wracam do obrabiania Quote
Martula_t Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dziękujemy za zdjęcia naprawdę robią wrażenie :loveu: To seminarium bardzo dużo nas nauczyło i teraz już wiem co poprawić za co bardzo dziękuje ;) Oczywiście pozdrawiam wszystkich uczestników ...:multi: Marta (od Charliego ) Quote
JIM Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Świetne zdjecia! :) Wszystkich :loveu::loveu::loveu: Tylko jedna mala uwaga: tollerowa para to Chili i Gucia a nie Daria i Alda ;) Quote
Recommended Posts