Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a znacie może jakieś adresy stron gdzie można coś więcej o tym poczytać, albo może jest ktoś kto może się w Poznaniu spotkać i pokazać mi parę sztuczek ;D

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darvin - tutaj jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f202/artefakt-poznan-122391/index24.html poznańskiego klubu Artefakt, na terenie którego było te seminarium zorganizowane - są tam osoby już dosyć dobrze zorientowane w tym sporcie (nawet z sukcesami na zawodach) :lol: Co do Ani od Nobla - jest ona z Wrocławia i trenuje w tym klubie: woof - patrz pod dział grupa, a potem na klub - jest na samym szczycie. Niestety nie widzę tam kontaktu do niej.

Posted

dzięki, już mam kontakt, jak się okazało Nobel vel. Azan z Gajowego Rodu krył 2 razy sukę mojej znajomej :p i przy okazji jest championem, ma zaliczone PP i uczestniczył w paru FT...

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

18/19 kwietnia w Poznaniu będzie organizowana II edycja seminarium frisbee z Darkiem Radomskim.
Edycja październikowa była skierowana głównie do początkujacych, ale część osób poczyniła od tego czasu duże postępy i planuje start w zawodach dlatego tym razem seminarium odbywa się z podziałem na stopień zaawansowania :)

W sobotę spotykamy się z osobami początkującymi, gdzie będzie standardowy program seminarium.
W niedzielę spotykamy się z osobmi, które brały udział w spotkaniu październikowym lub po prostu są bradziej zaawansowane. Program spotkania dla tej grupy będzie 'skonstruowany' tak, by uczestnicy zdobywali wiedze potrzebną do startu w zawodach :)

Na sobotę - początkujący - mam już pełną listę, wiec nie mam wolnych miejsc.
Natomiast na niedzielę - są trzy wolne miejsca!!!

Moja propozycja skierowana jest do osób będących na takim poziomie, że na dzien dzisiejszy są w stanie ułóżyć jakis podstawowy freestyle, nie mają problemów z podstawami przy pracy ze swoim psem (etap nakręcania i uczenia początków mamy więc za sobą :) ) oraz myślą o starcie w zawodach.

Mam trzy miejscówki!!! Komu, komu? :hyhy:

Seminarium prowadzi oczywiscie Darek Radomski, którego chyba nie muszę Wam przedstawiać ;)
Koszt uczestnictwa z psem: 60 zł. (plus 15 zł - zrzuta na toi toia :P )
Data: 18 kwietnia (niedziela)
Miejsce: Poznań, teren klubu agility ARTEFAKT (okolice osiedla Sobieskiego).

Więcej informacji u mnie :)

• 2 weeks later...
Posted

no jak tam wrażenia po pierwszym dniu??
wszyscy padli czy jeszcze rzucają :cool3: ??
tak bez wieści... bez zdjęć... :eviltong:
jak pogoda w Poznaniu? trzeba zabierać przeciwdeszczowe ubranko na jutro?

Posted

:megagrin::megagrin::megagrin:
super super zdjęcia!:multi:

i jaki ciekawy skład psiowy :cool3:
pogoda mówisz dobra, ale widzę ciepły polarek na zdjęciach :razz:

upraszam gorąco o zdjęcia jutro :modla::modla::modla: ja też zabieram aparat (TZ i drugiego psa :grins: ) ale pomimo najszczerszych chęci lubego aparat go nie kocha i efekt taki,że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia z wspólnych ćwiczeń :cool1:
odwdzięczę się z nawiązką zdjęciami.... chciałam powiedzieć,że naleśnikami ale co rusz przypalam pisząc te słowa :p:megagrin: