Darvin Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a znacie może jakieś adresy stron gdzie można coś więcej o tym poczytać, albo może jest ktoś kto może się w Poznaniu spotkać i pokazać mi parę sztuczek ;D Quote
Darvin Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a i jeszcze jedno pytanie, może ma ktoś z tu zebranych jakiś kontakt do tej dziewczyny z weimarem? mail, lub może ona tutaj na forum jest również :D Quote
Anza&Hacker Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Darvin - tutaj jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f202/artefakt-poznan-122391/index24.html poznańskiego klubu Artefakt, na terenie którego było te seminarium zorganizowane - są tam osoby już dosyć dobrze zorientowane w tym sporcie (nawet z sukcesami na zawodach) :lol: Co do Ani od Nobla - jest ona z Wrocławia i trenuje w tym klubie: woof - patrz pod dział grupa, a potem na klub - jest na samym szczycie. Niestety nie widzę tam kontaktu do niej. Quote
Darvin Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 dzięki, już mam kontakt, jak się okazało Nobel vel. Azan z Gajowego Rodu krył 2 razy sukę mojej znajomej :p i przy okazji jest championem, ma zaliczone PP i uczestniczył w paru FT... Quote
Martula_t Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bardzo żałuje , że nie uczestniczyliśmy w tym seminarium .... Mam nadziej , że będzie jeszcze jedno:diabloti::razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 A to się dopieo okaże ;) PS. Posty przeskakują. To powyżej dotyczy ceny ;) Quote
Molli Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak dobrze pamiętam to 18 i 19 kwietnia 2009r. Czy ktoś wie czy ceny się zmienią od poprzedniego seminarium? Quote
Molli Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 A wiesz już coś o tegorocznym seminarium, czy jeszcze nie? Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Coś wiem, ale na razie nie podaję publicznej informacji, bo nie wiem czy będą miejsca :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 18/19 kwietnia w Poznaniu będzie organizowana II edycja seminarium frisbee z Darkiem Radomskim. Edycja październikowa była skierowana głównie do początkujacych, ale część osób poczyniła od tego czasu duże postępy i planuje start w zawodach dlatego tym razem seminarium odbywa się z podziałem na stopień zaawansowania :) W sobotę spotykamy się z osobami początkującymi, gdzie będzie standardowy program seminarium. W niedzielę spotykamy się z osobmi, które brały udział w spotkaniu październikowym lub po prostu są bradziej zaawansowane. Program spotkania dla tej grupy będzie 'skonstruowany' tak, by uczestnicy zdobywali wiedze potrzebną do startu w zawodach :) Na sobotę - początkujący - mam już pełną listę, wiec nie mam wolnych miejsc. Natomiast na niedzielę - są trzy wolne miejsca!!! Moja propozycja skierowana jest do osób będących na takim poziomie, że na dzien dzisiejszy są w stanie ułóżyć jakis podstawowy freestyle, nie mają problemów z podstawami przy pracy ze swoim psem (etap nakręcania i uczenia początków mamy więc za sobą :) ) oraz myślą o starcie w zawodach. Mam trzy miejscówki!!! Komu, komu? :hyhy: Seminarium prowadzi oczywiscie Darek Radomski, którego chyba nie muszę Wam przedstawiać ;) Koszt uczestnictwa z psem: 60 zł. (plus 15 zł - zrzuta na toi toia :P ) Data: 18 kwietnia (niedziela) Miejsce: Poznań, teren klubu agility ARTEFAKT (okolice osiedla Sobieskiego). Więcej informacji u mnie :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Na ta chwilę już tylko 2 miejca :) Quote
Molli Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mam nadzieję, że z tego seminarium też będą zdjęcia. Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Troche sie pozmieniało i na zaawansowanych juz brak miejsc, a na początkujących mam jedno :lol: Quote
Od-Nowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 czy wybiera się ktoś zmotoryzowany z Wrocławia na to seminarium?? Quote
Od-Nowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no jak tam wrażenia po pierwszym dniu?? wszyscy padli czy jeszcze rzucają :cool3: ?? tak bez wieści... bez zdjęć... :eviltong: jak pogoda w Poznaniu? trzeba zabierać przeciwdeszczowe ubranko na jutro? Quote
Marysia_i_gończy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jak pisałaś to już w Poznaniu było ciemno, więc ciężko trochę rzucać ;) Pogoda była ok, czyli nie padało :multi: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Koszmar fotografa - małe, czarne i szybkie :evil_lol: czyli Kokos :) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jeszcze mi się jakiś Charlie załapał: To już nie Charlie ;) Hovek - nie sądziłam, że pies takich gabarytów może być tak widowiskowy i mieć takiego powera! EKSTRA! :loveu: CDN Quote
Molli Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fajne zdjęcia :multi: Czekamy na jeszcze :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 :megagrin::megagrin::megagrin: super super zdjęcia!:multi: i jaki ciekawy skład psiowy :cool3: pogoda mówisz dobra, ale widzę ciepły polarek na zdjęciach :razz: upraszam gorąco o zdjęcia jutro :modla::modla::modla: ja też zabieram aparat (TZ i drugiego psa :grins: ) ale pomimo najszczerszych chęci lubego aparat go nie kocha i efekt taki,że nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia z wspólnych ćwiczeń :cool1: odwdzięczę się z nawiązką zdjęciami.... chciałam powiedzieć,że naleśnikami ale co rusz przypalam pisząc te słowa :p:megagrin: Quote
Recommended Posts