tanitka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 demi, zobacza ilu miłośników szaraczków Wam kibicuje, musi być dobrze!:lol: http://wyzlyteam.pl/Forum/viewtopic.php?f=18&t=415&p=4373#p4373 Quote
demi Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 o kurcze... no pięknie :multi: już jedna kobitka chętna dać ds Bisiowi jest- jak od wyżlastych to myślę, że było by mu tam super:loveu: tylko, że MUSI spać w łóżku;) Moje wetki jak go zobaczyły... Akurat gramolił mi się na kolana, bo siedziałam na krześle. Powiedziały, że tylko desperaci biorą ode mnie psy, bo już bardziej rozpuścić to ich sie nie da:evil_lol: Quote
tanitka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i tylko takiego domu dla Bibisia chcemy!:evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wspaniale, że dla Bibisia szykuje się domek stały!!! Quote
andzia69 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tanitka napisał(a):i tylko takiego domu dla Bibisia chcemy!:evil_lol: dla wszystkich piesów takie domy są najlepsiejsze!:loveu::loveu::loveu: Quote
Folen Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Wracam na dogo i odrazu wpadam na taki temat, chyba Majqa mnie ściągnęła myślami ;) Bibiś śliczny, je jak nasz Brookie (ważący obecnie 30kg (ma9mcy), a jak przyjechał to było 4kg - 8tyg labrador), z tym, że Brooks ma przełyk olbrzymi... Co do domków to niestety żadne namiary nie zostały, bo tak prawdę pisząc, żaden nie wydawał się odpowiedni... :oops: Quote
demi Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Biś czuje się juz naprawdę dobrze:loveu: i robi sie coraz bardziej nieznosny:angryy: Ale i tak przeuroczy. Dziś na AR miał kontrolę i ściągnięto już szwy! Ale co najlepsze, dzis byli mojej wetki znajomi- ludzie o jakich marzyłam dla Bisia:loveu: - i chcą go adoptować!!! KAzałam im jeszcze przespać się z tą myślą przez wekkend i dzwonić. Jak oddzwonią, to bedzie chyba cud swiata! Para zamożnych osób, mających swoją firmę- bedą go brać ze sobą do pracy:cool3:, nie mogą mieć swoich dzieci. A dziś siedzieli ze dwie godziny i sie przytulali:loveu: Quote
tanitka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ale czy oni tę rasę znają, dadza sobie radę z nim, jeśli on - jak piszesz- już rozrabia?. :roll: przytulanie i branie do pracy to jednak mało.:roll: to pies myśliwski o ogromnym temperamencie, który trzeba umieć ukierunkować. Quote
Folen Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A Bibiś już je normalnie czy musi miksowane? Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ojej ojej może dadzą radę? :) może będą z nim szaleli i ćwiczyli? ;) po pracy :P jak już razem z niej wrócą ;) trzymam za to kciuki! Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Biedny maluszek :-( . Ale jaki sliczny :loveu::loveu: . I juz domek sie szukuje! :multi::multi: Quote
shirrrapeira Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jaki on jest piekny... Wyzelek weimarski cudo. Oby znalazl najlepszy dom na swiecie. Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pozwolę sobie i tu offa dać... POMOCY! proszę! Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT zostanie uśpiony! może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! proszę... dajmy mu szanse :-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487 Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Przepraszam, za nieobecność... Ale przez ostatnie dni zapiedzielałam, aż się kurzyło:roll: JEgo przyszłych właścicieli juz przepytałam w każdą stronę:cool3: Naprawdę, lepszego chyba sobie wymarzyć nie mogłam- dla jakiegokolwiek psa... Zaraz wrzucę kilka fajniuchnych zdjęć:razz: Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Bibiś był z nami na Targach Zobotanika, robił furrorę jak nikt... a ludzie to takie tempaki, ze szkoda gadać, niektórzy już ze smyczą przychodzili, zeby go zabrać- śmiechu warte:shake: Tyle co ja nerwów i włosów straciłam i żył po wypruwałam to oni sobie nawet nie wyobrażają. Dawałam telefon i mówiłam, zeby po targach się odezwali- to wiecie ile osób się odezwało? JEdna... i to tylko z pytaniem jak Biś sie czuje:lol: Ale cóż... taki mamy świat!:roll: a czy już się chwaliłam, że Biś od operacji przytył 3,5 kg :loveu: [SIZE=2] a tak Bisiulec wcina... Quote
Folen Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wcina zupełnie jak nasz Brooks, labrador z przełykiem olbrzymim...chętnych też było wielu, do czasu... A Biś kiedy jedzie do swojego domku, bo to już "przyklepane"? Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 tak przyklepane;) takich ludzi nie spotyka się na codzień! NAprawde!:loveu: Pod koniec tego tygodnia, oni musieli przemyśleć i czekali czy ja sie zgodzę go oddać- jak tu się nie godzić:loveu: Teraz robią wielkie zakupy dla Bisia:cool3: Quote
demi Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 wczorajsze zdjecia:evil_lol: A oto kilka zdjęć naszego kochasia;) Quote
ruda76 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 demi przeczytałąm cały wątek;) i wielkie gratki za to co robisz dla dzieciaka:calus: Quote
Pusiakowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://www.toz.wroclaw.pl/upload/interwencje/bibi/moj_kochany_chudzielec.jpg :loveu::loveu::loveu: . utyj nam malutki!. :lol: Quote
demi Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Tyje chłopak, tyje... tylko, że już w swoim nowym domku!!! Płaczu było co niemiara, bo przez ten miesiąc męki dla Biśka i dla mnie to nas łączyła wielka miłość;) Ale tak jak on w nowym domku jest szczęśliwy! Dwie osoby tylko dla niego, które na jego punkcie są chore- cóż innego by chcieć?:loveu: Quote
irysek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 no to super, chcemy nowych wiesci, blizne to ma chlopak jak ja po wycieciu nerki. koszmarna. dobrze chociaz, ze juz po strachu. a czemu on tak je na stojaca? wlasnie przez te problemy ma takie zalecenia? wyglada bidunio jakby sie przy tym bardzo meczyl. Quote
Recommended Posts