andzia69 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pati nie kuś :D strasznie ciezko bedzie sie rozstać :( Szpilka - ale pati prowde godo!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kira spedza zycie na spaniu ale jak sie rozbuja to zabawowa z niej panienka ;) http://pl.youtube.com/watch?v=ZYvArAsj1wI Quote
SZPiLKA23 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Kolejny domek niestety nie moze wziac Kiry z nagłych problemow zdrowotnych Pani, sunia wystawiona na allegro i juz był 1 telefon w srode najprawdopodobniej sie spotakmy z potencjalna przyszła właścicielka/opiekunka Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Nie wiem Pani ma sie odezwac bo dzisiaj wraca jej mama u ktorej docelowo miałaby byc Kira Quote
Panca Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 no to ja czekam na sakramentalne tak:diabloti: Quote
gagata Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To tak może nie być sakramentalne,ale żeby było..... Quote
SZPiLKA23 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 spotkanie przełożone na piątek. Prosze o kciuki Quote
gagata Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Proszę bardzo, służę całym zestawem...:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
SZPiLKA23 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Za 10 min decydujace starcie :D Quote
SZPiLKA23 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Moje słoneczko maleńkie pojechało :placz: Panie bardzo miłe, Kira bedzie mieszkała w mieszkaniu starszej Pani, bedzie miała do towarzystwa 4 koty :diabloti: Pani od zawsze miała psy a ostatnio 2 charty perskie, ktore dożyły sędziwego wieku. Kira bardzo dobrze na nie zareagowała i napewno bedzie rozpieszczana i bedzie musiala nauczyc sie spac w na łozku pod kołderka :D co dla naszej ksiezniczki nie jest żadnym problemem:eviltong: Juz tesknie :placz: ide sobie popłakac :-( Quote
Panca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czyli jednak padlo sakramentalne tak:evil_lol: superowo! Szpilka wiem jak C trudno- trzymaj sie dobra kobieto!:glaszcze: gdzie sunia zamieszkala? Quote
SZPiLKA23 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 W Stalowej Woli a wiec całkiem niedaleko, mam obiecane wiesci i moge odwiedzać sunie kiedy zechce ;) Quote
halcia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No to sunia i Rafał przy okazji,moga sie spodziewac najazdu......Nie pakaj Szpilka,upatrz TZ -wi nastepnego psiaka,przeciez nie bedziesz wyczekiwac na same charty...A ....i baw sie dobrze! Quote
SZPiLKA23 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Narazie stopujemy z tymczasem niestety:shake: tez mysle ze kiedys Pani bedzie miała niezła gromade odwiedzających :diabloti: Nie dziekuje bo nastawienie mam srednie, wazne ze po dzisiajszych zakupach mam w czym isc:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Juz ma świeże wiesci ;) Kira była cała droge bardzo grzeczna, w mieszkaniu przestraszyła sie kotow :roll: ale potem chciała sie z nimi bawic. Pani jest zachwycona jaka sunia jest grzeczna i ułozona:loveu: moja perełeczka Quote
gagata Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 No i w końcu jakiejś fajne wieści....bo przy tej parwo to już człowiek bał się na dogo wchodzić.... Quote
Reksiu21 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 To cudownie!:multi::multi: Wiedzialam ze sunka szybciutko znajdzie domek! Quote
ewkar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dzisiaj poznałam Kirę,moja koleżanka,wielbicielka chartów w szczególności ją przygarnęła.Sunia jest śliczna,miła,podobno najbardziej dogaduje się z niewidomą trikolorką,kotem zabranym z działki.Nie czytałam całego wątku,ale chyba wiecie,że tam są trzy persy,trikolorka i teraz Kira. Quote
SZPiLKA23 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tak tak pisałam o tym;) ciesze sie ze Kira ma sie dobrze :loveu: dziekuje za wiesci Quote
ewkar Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mam problem i nie wiem,gdzie to zgłosić.Jestem w "kocim biznesie",tutaj wchodzę rzadko.Chodzi mi o psa w Jamnicy,gmina Grębów,niedaleko Stalowej Woli.Posesja nr141.Pies dość duży, przy porządnej budzie,ale na bardzo krótkim łańcuchu i w dodatku teren ogrodzony siatką,może tak 4metry kwadratowe.Po co łańcuch,skoro ta siatka?Po co siatka skoro na łańcuchu?Ten pies może się tylko obrócić,o bieganiu nie ma mowy. To chyba spokojny pies,ja tamtędy tylko przejeżdżam.Sołtys nazywa się Juliusz Blicharczyk tel.(0-15) 8112339.Nie mam żadnych uprawnień,nie należę do TOZ-u.Podpowiedźcie mi,co mogę zrobić.U nas nie ma już Straży Miejskiej.Dzwoniłam do Tarnobrzeskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt,ale powiedziano mi,że to nie ich teren,ale Stalowej Woli. Przepraszam,że piszę to na wątku Kiry,proszę moderatora o ewentualne przeniesienie. Quote
Recommended Posts