Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='majqa']Czyżby należało pokombinować, by się nigdy nie skończył??? :evil_lol:[/quote] Yea....:ylsuper: Ty to masz głowę Kochanie :PROXY5: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Ziutka']Yea....:ylsuper: Ty to masz głowę Kochanie :PROXY5:[/quote] Sprawa jasna, podpylamy Lamii mopa, zmienia lokal, do adopcji nie idzie, wątek trwa. Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 bezjajeczny mop moze zajrzec do mnie :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='GameBoy']bezjajeczny mop moze zajrzec do mnie :eviltong:[/quote] No proszę....cóż za proposition :sg168: tylko kto wie jak jej podpylić tego mopcia :diabloti: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Wielkie mi halo. :razz: Idziesz, przekonujesz Lamię, że chcesz jej pomóc więc bierzesz mopcia na spacer i wracasz tylko ze smyczą, bo...dał w długą. Siła wyższa! :ghost_2: Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ja bardzo bardzo chce pomoc, mopow w domu nigdy za wiele :evil_lol: Quote
niufek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='lamia2']Niufek Ty wiesz, że ja bulli za nic nie zdradzę :evil_lol: Co do Francy :lol: to jakbym miała więcej takich adopcji jak ta paryska to bym była najszczęśliwsza pod słońcem :multi: Wysłałam Ci przecież jednego dużego kudłacza (boski, najbościejszy:lol:) ... ale mi nawet "spadaj" nie odpisałaś :evil_lol:[/quote] A czemu mam ci "spadaj " pisac ?? Co znowu narozrabiala??:evil_lol: Teraz wiesz ,jak cos :prywa ,maile i jak odpowiedzi nie ma ,to telefon . :-(, tego wielkiego kudlacza i tego tu to nie odzaluje ,ze nie mialam szansy rozbestwic , a wszystko twoja wina :placz:. Ja ci dam France ,czekaj Ty czorcie :evil_lol:. Quote
niufek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='majqa']Sprawa jasna, podpylamy Lamii mopa, zmienia lokal, do adopcji nie idzie, wątek trwa.[/quote] Jupi :multi:,jestem za .Ustawiamy sie w kolejce do mopa i watek wieki trwa ,a na koniec mopa ja zatrzymuje ,niech sie dzieje wola nieba ,a co mi tam :evil_lol:. Quote
niufek Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='majqa']Wielkie mi halo. :razz: Idziesz, przekonujesz Lamię, że chcesz jej pomóc więc bierzesz mopcia na spacer i wracasz tylko ze smyczą, bo...dał w długą. Siła wyższa! :ghost_2:[/quote] Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????Takie wiesci tylko na prywy ida :roll:.Ej ,miejmy nadzieje ze Beata zaganiana i tego postu niezauwazy . Quote
majqa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='niufek']Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????(...).[/quote] Niufeczek, tu się nie da inaczej przy takim stopniu podpuszczania człowieka. Mea culpa...:placz: Quote
lamia2 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='niufek']Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????Takie wiesci tylko na prywy ida :roll:.Ej ,miejmy nadzieje ze Beata zaganiana i tego postu niezauwazy .[/QUOTE] Zauważy, zauważy :mad: :mad: :mad: ostrzeżenie .... mam pitbulla i nie zawaham się go użyć :eviltong: "Maksio, pokaż Pani jajka !!!!!" - powiedziałam rano pakując aparat do torebki :evil_lol: a ten myk i nogę do góry pokazując pusty czarny worek :evil_lol: (biały pies i czarny worek :evil_lol:) [IMG]http://img127.imageshack.us/img127/2662/obraz136jc0.jpg[/IMG] a to dzisiejszy mail od przyszłej pańci :lol: [quote]Witam Pani Beatko! Wróciłam własnie z zakupów w sklepie zoologicznym. Kupiłam Maksiowi 2 psie michy, 2 rodzaje suchej karmy- Eukanuba i Beneful, 3 różne psie konserwy, co wyglądają jak kocie:), szampon rumiankowy dla psów, przekupne ciacha no i piłeczkę:) Na razie tyle, resztę jak już będzie Maksio( trzeba mu będzie kupić namordniczek:)) No i szczotki- ale czekam na prezentację:) [/quote] Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jutro ten wielki dzień??? :multi: :multi: :multi: Quote
luka1 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 ja allegro na polecenie Ziutki zdjęłam :cool3: ( było 3 obserwatorów i jedno poranne zapytanie) Quote
lamia2 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='GameBoy']czyli dom juz pewny na 100%?[/QUOTE] Poczekajmy jeszcze na reakcję Maksia, bo jak mu się tam nie spodoba to go nie oddam :cool3: Quote
GameBoy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='lamia2']Poczekajmy jeszcze na reakcję Maksia, bo jak mu się tam nie spodoba to go nie oddam :cool3:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotka Lamia sie zakochala, jak moj TZ w malej czarnej - tez oddac nie chce:roll: Quote
lamia2 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotka Lamia sie zakochala, jak moj TZ w malej czarnej - tez oddac nie chce:roll:[/QUOTE] Fakt, kocham go nieludzko :placz: Quote
GameBoy Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ciotka szukaj domku najlepszego i rob miejsce dla kolejnej bidy bedzie dobrze Quote
lamia2 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='GameBoy']ciotka szukaj domku najlepszego i rob miejsce dla kolejnej bidy bedzie dobrze[/QUOTE] U mnie z miejscem na tymczasy raczej kiepsko, teraz dwa moje psiaki pojechały na wakacje do końca września i dlatego Maksio się wstrzelił :-( Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 bialy mopek,czarne oczka,czarny nosek i czarny worek -takie znaki szczegolne:diabloti: Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ciekawa jestem czy Maksio został w nowym domku :cool3: Quote
GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 miejmy nadzieje, ze ludzie zasluguja na taka slicznote :p Quote
lamia2 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ale smutno :placz: Maksymilian już w nowym domku, a nowa Pańcia spryciara, wiedząc o jego przyzwyczajeniach do jedzenia domowego, przygotowała mu żeberka w sosiku ... i już był jej :placz: biegał za nią do kuchni na każde skinienie i z radością poszedł na spacer .... niewdzięczny kundel :placz: i dostał nową piłeczkę, lepszą od mojej bo piszczącą :placz: i też będzie spał w łóżku :placz: [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/2254/obraz168lh7.jpg[/IMG] [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/5598/obraz169ff3.jpg[/IMG] Maksio pojechał ze swoim kocykiem i kocimi puszkami (bo takie lubił najbardziej) jest odrobaczony, odpchlony, wykastrowany, zachipowany, wykąpany i wyczesany, za 10 dni (bo jeszcze działa antybiotyk) będzie już przez nową Pańcię zaszczepiony na wściekliznę :lol: Quote
GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 super, Lamia dobra robota :Rose: :klacz::klacz::klacz: Quote
lamia2 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='GameBoy']super, Lamia dobra robota :Rose: :klacz::klacz::klacz:[/QUOTE] Ale pusto jakoś :placz: Quote
Recommended Posts