Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Czyżby należało pokombinować, by się nigdy nie skończył??? :evil_lol:[/quote]
Yea....:ylsuper: Ty to masz głowę Kochanie :PROXY5:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Yea....:ylsuper: Ty to masz głowę Kochanie :PROXY5:[/quote]
Sprawa jasna, podpylamy Lamii mopa, zmienia lokal, do adopcji nie idzie, wątek trwa.

Posted

[quote name='GameBoy']bezjajeczny mop moze zajrzec do mnie :eviltong:[/quote]
No proszę....cóż za proposition :sg168: tylko kto wie jak jej podpylić tego mopcia :diabloti:

Posted

Wielkie mi halo. :razz: Idziesz, przekonujesz Lamię, że chcesz jej pomóc więc bierzesz mopcia na spacer i wracasz tylko ze smyczą, bo...dał w długą.
Siła wyższa! :ghost_2:

Posted

[quote name='lamia2']Niufek Ty wiesz, że ja bulli za nic nie zdradzę :evil_lol:
Co do Francy :lol: to jakbym miała więcej takich adopcji jak ta paryska to bym była najszczęśliwsza pod słońcem :multi:

Wysłałam Ci przecież jednego dużego kudłacza (boski, najbościejszy:lol:) ... ale mi nawet "spadaj" nie odpisałaś :evil_lol:[/quote]
A czemu mam ci "spadaj " pisac ?? Co znowu narozrabiala??:evil_lol:
Teraz wiesz ,jak cos :prywa ,maile i jak odpowiedzi nie ma ,to telefon .
:-(, tego wielkiego kudlacza i tego tu to nie odzaluje ,ze nie mialam szansy rozbestwic , a wszystko twoja wina :placz:.
Ja ci dam France ,czekaj Ty czorcie :evil_lol:.

Posted

[quote name='majqa']Sprawa jasna, podpylamy Lamii mopa, zmienia lokal, do adopcji nie idzie, wątek trwa.[/quote]

Jupi :multi:,jestem za .Ustawiamy sie w kolejce do mopa i watek wieki trwa ,a na koniec mopa ja zatrzymuje ,niech sie dzieje wola nieba ,a co mi tam :evil_lol:.

Posted

[quote name='majqa']Wielkie mi halo. :razz: Idziesz, przekonujesz Lamię, że chcesz jej pomóc więc bierzesz mopcia na spacer i wracasz tylko ze smyczą, bo...dał w długą.
Siła wyższa! :ghost_2:[/quote]
Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????Takie wiesci tylko na prywy ida :roll:.Ej ,miejmy nadzieje ze Beata zaganiana i tego postu niezauwazy .

Posted

[quote name='niufek']Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????(...).[/quote]
Niufeczek, tu się nie da inaczej przy takim stopniu podpuszczania człowieka. Mea culpa...:placz:

Posted

[quote name='niufek']Teraz to ona w to nie uwierzy :placz:, czegos o tym napisala????Takie wiesci tylko na prywy ida :roll:.Ej ,miejmy nadzieje ze Beata zaganiana i tego postu niezauwazy .[/QUOTE]

Zauważy, zauważy :mad: :mad: :mad:
ostrzeżenie .... mam pitbulla i nie zawaham się go użyć :eviltong:

"Maksio, pokaż Pani jajka !!!!!" - powiedziałam rano pakując aparat do torebki :evil_lol: a ten myk i nogę do góry pokazując pusty czarny worek :evil_lol: (biały pies i czarny worek :evil_lol:)
[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/2662/obraz136jc0.jpg[/IMG]

a to dzisiejszy mail od przyszłej pańci :lol:

[quote]Witam Pani Beatko!

Wróciłam własnie z zakupów w sklepie zoologicznym. Kupiłam Maksiowi 2 psie michy, 2 rodzaje suchej karmy- Eukanuba i Beneful, 3 różne psie konserwy, co wyglądają jak kocie:), szampon rumiankowy dla psów, przekupne ciacha no i piłeczkę:) Na razie tyle, resztę jak już będzie Maksio( trzeba mu będzie kupić namordniczek:)) No i szczotki- ale czekam na prezentację:) [/quote]

Posted

[quote name='lamia2']Poczekajmy jeszcze na reakcję Maksia, bo jak mu się tam nie spodoba to go nie oddam :cool3:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ciotka Lamia sie zakochala, jak moj TZ w malej czarnej - tez oddac nie chce:roll:

Posted

[quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ciotka Lamia sie zakochala, jak moj TZ w malej czarnej - tez oddac nie chce:roll:[/QUOTE]

Fakt, kocham go nieludzko :placz:

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka szukaj domku najlepszego i rob miejsce dla kolejnej bidy
bedzie dobrze[/QUOTE]

U mnie z miejscem na tymczasy raczej kiepsko, teraz dwa moje psiaki pojechały na wakacje do końca września i dlatego Maksio się wstrzelił :-(

Posted

Ale smutno :placz: Maksymilian już w nowym domku, a nowa Pańcia spryciara, wiedząc o jego przyzwyczajeniach do jedzenia domowego, przygotowała mu żeberka w sosiku ... i już był jej :placz:

biegał za nią do kuchni na każde skinienie i z radością poszedł na spacer .... niewdzięczny kundel :placz:

i dostał nową piłeczkę, lepszą od mojej bo piszczącą :placz:

i też będzie spał w łóżku :placz:

[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/2254/obraz168lh7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img384.imageshack.us/img384/5598/obraz169ff3.jpg[/IMG]

Maksio pojechał ze swoim kocykiem i kocimi puszkami (bo takie lubił najbardziej) jest odrobaczony, odpchlony, wykastrowany, zachipowany, wykąpany i wyczesany, za 10 dni (bo jeszcze działa antybiotyk) będzie już przez nową Pańcię zaszczepiony na wściekliznę :lol: