Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
wchodzę na wątek Nika... im więcej nas tym więcej można zrobić dla tego psa :loveu:

dokładnie tak:lol::lol:

ja juz nie mam pomysłów jak mozna mu pomóc - ma allegro chyba z 35 ogłoszeń na różnych portalach, mysle, że hotelik lub DT to na dzień dzisiejszy najlepsza opcja, chociaż jako wieczna optymistka po cichu licze na cud;);)

Posted

Nikuś na spacerach odżywa, po ciasnej, małej klatce i 6 latach siedzenia postanowił teraz chyba nadrobic brak ruchu....biega jak wariat i do tego jeszcze nie po prostej tylko wali takie zyg-zaki, żeby chyba wiecej sie wybiegać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajny psiak.......

Posted

Błagamy o deklaracje stałych wpłat !!! albo jakąkolwiek pomoc jednorazową - Niko ma szanse po 6ciu latach wyrwać się z ciasnej, ciemnej klatki!
Pokonał nowotwór; dzięki wielomiesięcznej pracy Gosi przełamał się, otworzył i zaufał człowiekowi - przecież nie po to aby teraz się okazało, że i tak nie ma ani żadnego człowieka ani szansy na wyjście ze schronu:shake::shake:

Prosimy pięknie:modla::modla: Potrzebne 450 zł miesięcznie - liczy się każda złotówka !!

Posted

jest szansa dla Niko na hotelik ale wiadomo potrzeba pieniążków, narazie mamy następujące deklaracje:

Irenka - 10zł
wiq - 10zł
nesca - 10zł
ja - 10zł

czy ktoś jeszcze się dołączy??? 6 lat w schronisku, wieczna samotność i rak to naprawde dużo pomóżmy mu!!!!!!!!!

Posted

Dajmy szansę Nikusiowi. Chyba 6 lat w schronie to aż nadto....... Prosimy pięknie..... po kilka złotych stałych deklaracji i Niko ma szanse na szczesliwe dożycie.