orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 jolakar napisał(a):To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie . taaaa?? a mi sie zawsze wydawalo ze to jakas rozmazana plama wyjdzie :crazyeye: Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 orpha napisał(a):taaaa?? a mi sie zawsze wydawalo ze to jakas rozmazana plama wyjdzie :crazyeye: mi wyszło śliczne :) to wiele sie nie rozni dopoki tego nie zrzucasz na kompa i nie rozciągasz ;) i nie porównujesz :eviltong: Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]Trochę foto podrasowałam:evil_lol: Jednak robiona fotka ekranu wychodzi jakościowo słabiej niż przesłane zdjęcie a ważne żeby ta pani rozpoznała psa. [/LEFT] Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 truskawa144 napisał(a):Trochę foto podrasowałam:evil_lol: Jednak robiona fotka ekranu wychodzi jakościowo słabiej niż przesłane zdjęcie a ważne żeby ta pani rozpoznała psa. senkju wery macz dobra kobieto :multi: Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 e.... u mnie wyszła bardzo wyraźnie prawie jak normalna ale okej :eviltong: wysyłaj wysyłaj ;) Quote
marta23t Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dajcie znać jak coś będzie wiadomo ...trzymam kciuki! Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 marta23t napisał(a):dajcie znać jak coś będzie wiadomo ...trzymam kciuki! mam nadzieje ze bede juz cos wiedziala dzisiaj wieczorem , tylko moze byc mały problem , moj tz 20 minut temu obwiescił ze iplus znowu nam głupieje i nie moze sie z netem polaczyc :cool1: , ale w razie co bede pisac smsy np. do mru i ona tu obwiesci co sie dzieje dobrze mru ?? Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 orpha napisał(a): dobrze mru ?? tak jest, kapitanie orpha! Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jolakar napisał(a):To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie . jak się ma aparat w telefonie :cool3:. ja się dowiem wszystkiego jutro.... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a u malutkiej cisza :shake: , mam nadzieje że dzisiaj wieczorem bede miala jakies konkretne wiesci Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]MMSa wysłałam. Także powinna ta pani fotkę mieć. Może wieczorem będą jakies wieści. [/LEFT] Quote
Martusia1992 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 orpha z ogłoszeniami nie ma sprawy tylko że potrzebowałabym gotowca,ja niebardzo mam czas na tworzenie,a już w pon jade na operacje ... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 postaram sie cos wieczorem zmontowac , tylko nie wiem czy nie bede odciete od swiata :shake: , net mi w domu nie dziala :angryy: , ale gdyby co to moze uda mi sie przez bluetooth połaczyć chociaz na moment ......... a jak nie to moze mru sie zgodzi na to zeby ja wykorzystac po raz kolejny :cool3: Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 zabrałam sunie do siebie, sunka ma ok 4 mies. ma ok 30cm wys. Bardzo prosze o pomoc, dt, ds, wpłaty zaraz wrzuce fotki Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]O proszę. To świetna wiadomość. Finansowo nie pomogę bo sama korzystam z pomocy dla mojego połamanego tymczasowego kota. Mogę zrobić allegro. [/LEFT] Quote
Martusia1992 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 moge ogł porozwieszać jeszcze w Gidlach,Pławnie np w baci sklepie :diabloti:. bo tam będe na weekend :razz: Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no kurcze to jak Ty bedziesz na weekend w Gidlach to chyba Cie zabiore do siebie to mi przy psach pomozesz:D ja mieszkam pare km od gidel:D Quote
jolakar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A coś więcej o tej suni możesz napisać ? Czy to jeszcze za krótko?? Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 orpha wie, że mała złapana? :) pisać do niej? teraz szybko jakiś ds! jej, to jeszcze dziecko...! Quote
Recommended Posts