Jump to content
Dogomania

Sunia z Radomska juz w nowym cieplutkim domku !!!!

Recommended Posts

Posted

jolakar napisał(a):
To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie .

taaaa?? a mi sie zawsze wydawalo ze to jakas rozmazana plama wyjdzie :crazyeye:

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
taaaa?? a mi sie zawsze wydawalo ze to jakas rozmazana plama wyjdzie :crazyeye:

mi wyszło śliczne :)
to wiele sie nie rozni
dopoki tego nie zrzucasz na kompa i nie rozciągasz ;) i nie porównujesz :eviltong:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Trochę foto podrasowałam:evil_lol: Jednak robiona fotka ekranu wychodzi jakościowo słabiej niż przesłane zdjęcie a ważne żeby ta pani rozpoznała psa.

senkju wery macz dobra kobieto :multi:

Posted

marta23t napisał(a):
dajcie znać jak coś będzie wiadomo ...trzymam kciuki!

mam nadzieje ze bede juz cos wiedziala dzisiaj wieczorem , tylko moze byc mały problem , moj tz 20 minut temu obwiescił ze iplus znowu nam głupieje i nie moze sie z netem polaczyc :cool1: , ale w razie co bede pisac smsy np. do mru i ona tu obwiesci co sie dzieje
dobrze mru ??

Posted

jolakar napisał(a):
To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie .

jak się ma aparat w telefonie :cool3:.
ja się dowiem wszystkiego jutro....

Posted

postaram sie cos wieczorem zmontowac , tylko nie wiem czy nie bede odciete od swiata :shake: , net mi w domu nie dziala :angryy: , ale gdyby co to moze uda mi sie przez bluetooth połaczyć chociaz na moment ......... a jak nie to moze mru sie zgodzi na to zeby ja wykorzystac po raz kolejny :cool3: