Jump to content
Dogomania

Sunia z Radomska juz w nowym cieplutkim domku !!!!

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Do Radomska mam ponad 40 km w jedną stronę,nie wiem jak mogę pomóc.
Zadzwońcie do TOZu w Radomsku i do Schroniska w Radomsku,może ktoś u nich takiej suni szuka. Do nas do schroniska często dzwonią pytać o psy które się zgubiły lub znalazły,pytają czy ktoś ich nie szuka itd.
Z mojego schroniska do Radomska jest jakieś 15km ale będę tam dopiero w przyszłym tygodniu.
[/LEFT]

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia piękna...
niestety jestem z Poznania:shake:daleko...
ale podniosę, może ktoś zauważy...
psinka wygląda na zadbaną...może zacząć szukać pana...może się zgubiła?
i mam pytanie czy ktoś wie czy ona nadal tam jest? czy ktoś jej daje jedzonko? bo jeśli nie to chyba faktycznie lepiej zawiadomić schron niż miała by z głodu zdychać albo wpaść pod samochód..
wtedy można jej ze schronisko DT lub DS szukać wiedząc że żyje i ma co jeść...

Posted

no własnie chyba zadzwonie jednak do tego Tozu tamtejszego :roll: , dziewczyna ktora do mnie napisala maila wyjechala i nie mam z nia kontaktu , i tak naprawde nie mam pojecia co sie z ta biedulka dzieje :-(. Martwie sie o nia i wkurzam ze nie mam jak i od kogo sie o niej cos dowiedziec :cool1:. Dzieki dziewczyny za zainteresowanie

Posted

no nie bo ja ja znam z przypadku , i to tylko mailowo , mało tego nie tu z dogo tylko mialam jej maila na swojej skrzynce pocztopwej i jak sle info po znajomych o psiakach to min.lecialo tez do niej

Posted

[LEFT]Spróbuj na komórkę. Poza tym TOZ zwykle w mniejszych miastach działa na zasadzie wolontariatu więc właściciel komórki nie zawsze ją odbiera.
Na jednej se stron wyczytałam,ze oni nie mają godzin urzędowania biura i trzeba dzwonić na komórkę.
[/LEFT]

Posted

dodzwonilam sie do pani na kom. , podejdzie tam koło 19 - wczesniej nie moze , bede do niej dzwonic po 20
a tak przy okazji pani nie ma internetu , czy ktos umie zdjecie z kompa przeslac na komórke ?????

Posted

z kompa na kom to nie umiem

moglabym z telefonu na telefon osobiscie jesli Ty nie mozesz :)
zrobiłabym jak z Xantem - zdjecie zdjecia
i moze dojdzie (czasem nie wysyla sie... ale wtedy do Angie doszło)

Posted

[LEFT]Zrzuć fotkę z kompa na telefon - kablem. Jak zrzucisz wysyłasz MMSa. Chyba,że masz starszy model telefonu lub nie masz kabla to wyślij mi nr do tej pani z TOZu to ja jej wyśle fotkę - przynajmniej tyle pomogę.

[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Zrzuć fotkę z kompa na telefon - kablem. Jak zrzucisz wysyłasz MMSa. Chyba,że masz starszy model telefonu lub nie masz kabla to wyślij mi nr do tej pani z TOZu to ja jej wyśle fotkę - przynajmniej tyle pomogę.

ok. to Wysle Ci numer , kabla oczywiscie nie mam :shake:

Posted

no ja tez przy sobie nie mam ;)
dlatego robie zdjecie zdjecia jak jest taka sytuacja - jest bardzo wyraźne

praktycznie bez róznicy jesli się komuś na kom przesyła

Posted

jolakar napisał(a):
To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie .

no właśnie o tym mowie :)
zawsze tak robię (bo po co ciągać kabel) jeśli mam cos komus przesłać na komórkę
i wychodzi zawsze na tyle dobre, że się nadaje:cool3:

juz nawet zrobiłam Saharze ;)
ale skoro truskawa prześle fotę to okej! :):)