truskawa144 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [LEFT]Do Radomska mam ponad 40 km w jedną stronę,nie wiem jak mogę pomóc. Zadzwońcie do TOZu w Radomsku i do Schroniska w Radomsku,może ktoś u nich takiej suni szuka. Do nas do schroniska często dzwonią pytać o psy które się zgubiły lub znalazły,pytają czy ktoś ich nie szuka itd. Z mojego schroniska do Radomska jest jakieś 15km ale będę tam dopiero w przyszłym tygodniu. [/LEFT] Quote
Martusia1992 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja jestem z Radomska ale teraz nie mam jak pomóc .. w poniedziałek idę do szpitala na operacje a w domku mam suczkę , kota i dwie fretki .. Quote
marta23t Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sunia piękna... niestety jestem z Poznania:shake:daleko... ale podniosę, może ktoś zauważy... psinka wygląda na zadbaną...może zacząć szukać pana...może się zgubiła? i mam pytanie czy ktoś wie czy ona nadal tam jest? czy ktoś jej daje jedzonko? bo jeśli nie to chyba faktycznie lepiej zawiadomić schron niż miała by z głodu zdychać albo wpaść pod samochód.. wtedy można jej ze schronisko DT lub DS szukać wiedząc że żyje i ma co jeść... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 no własnie chyba zadzwonie jednak do tego Tozu tamtejszego :roll: , dziewczyna ktora do mnie napisala maila wyjechala i nie mam z nia kontaktu , i tak naprawde nie mam pojecia co sie z ta biedulka dzieje :-(. Martwie sie o nia i wkurzam ze nie mam jak i od kogo sie o niej cos dowiedziec :cool1:. Dzieki dziewczyny za zainteresowanie Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 to ra dziewczyna od mejla nie zostawiła kontaktu do NIKOGO na miejscu??? to dobre... Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 no nie bo ja ja znam z przypadku , i to tylko mailowo , mało tego nie tu z dogo tylko mialam jej maila na swojej skrzynce pocztopwej i jak sle info po znajomych o psiakach to min.lecialo tez do niej Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 dobra , nie ma na co czekac dzwonie do TOZ - u ...... Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jakos mnie to nie dziwi...w końcu jest zcwartek, kto w pracy w czwartek siedzi?:lol: Quote
Martusia1992 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pani z naszego TOZu jest na dogo.. Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]Spróbuj na komórkę. Poza tym TOZ zwykle w mniejszych miastach działa na zasadzie wolontariatu więc właściciel komórki nie zawsze ją odbiera. Na jednej se stron wyczytałam,ze oni nie mają godzin urzędowania biura i trzeba dzwonić na komórkę. [/LEFT] Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 dodzwonilam sie do pani na kom. , podejdzie tam koło 19 - wczesniej nie moze , bede do niej dzwonic po 20 a tak przy okazji pani nie ma internetu , czy ktos umie zdjecie z kompa przeslac na komórke ????? Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Martusia a dałabys rade kilka ogłoszeń gdzies powiesiec i troszke ta sunie u was w miescie rozpropagować ???:roll: Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 z kompa na kom to nie umiem moglabym z telefonu na telefon osobiscie jesli Ty nie mozesz :) zrobiłabym jak z Xantem - zdjecie zdjecia i moze dojdzie (czasem nie wysyla sie... ale wtedy do Angie doszło) Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]Zrzuć fotkę z kompa na telefon - kablem. Jak zrzucisz wysyłasz MMSa. Chyba,że masz starszy model telefonu lub nie masz kabla to wyślij mi nr do tej pani z TOZu to ja jej wyśle fotkę - przynajmniej tyle pomogę. [/LEFT] Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 truskawa144 napisał(a):Zrzuć fotkę z kompa na telefon - kablem. Jak zrzucisz wysyłasz MMSa. Chyba,że masz starszy model telefonu lub nie masz kabla to wyślij mi nr do tej pani z TOZu to ja jej wyśle fotkę - przynajmniej tyle pomogę. ok. to Wysle Ci numer , kabla oczywiscie nie mam :shake: Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no ja tez przy sobie nie mam ;) dlatego robie zdjecie zdjecia jak jest taka sytuacja - jest bardzo wyraźne praktycznie bez róznicy jesli się komuś na kom przesyła Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 orpha - Szybko jesteś:evil_lol: Zaraz wyślę. Quote
jolakar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie . Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jolakar napisał(a):To tak dla Waszej wiedzy - zdjęcie robi się normalnie telefonem, po prostu zdjęcie ekranu i wychodzi super i można przesłać komu się chce, spróbujcie . no właśnie o tym mowie :) zawsze tak robię (bo po co ciągać kabel) jeśli mam cos komus przesłać na komórkę i wychodzi zawsze na tyle dobre, że się nadaje:cool3: juz nawet zrobiłam Saharze ;) ale skoro truskawa prześle fotę to okej! :):) Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 truskawa144 napisał(a):orpha - Szybko jesteś:evil_lol: Zaraz wyślę. heh to nie ja tylko komp :cool3: Quote
Recommended Posts