truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 mosii napisał(a):no kurcze to jak Ty bedziesz na weekend w Gidlach to chyba Cie zabiore do siebie to mi przy psach pomozesz:D ja mieszkam pare km od gidel:D To ja się nie wychylam bo jeszcze mnie z Kłomnic porwiesz a nie wiem co by schronisko zrobiło bez takiego wolontariusza jak ja:evil_lol: Mosii jak już się trochę z mała zaprzyjaźnisz to napisz coś o niej,zrobię allegro. Plus daj mi namiary na siebie (nr kontaktowy i miejscowość w której jest sunia bo chyba nie jest to dokładnie Radomsko). Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ojej coś więcej? sunia jest u mnie od kilku godzin:) na razie sprawdziłam ze Uszatka pięknie chodzi na smyczy, kapitalna jest do ludzi, bardzo ładnie współgra z psami:) na prawde chodzący ideał:) no i pięknie sygnalizuje potrzebe wyjscia za potrzebą:) Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]Dlatego napisałam,że jak się z nią bardziej zaprzyjaźnisz a nie już teraz:evil_lol: Dam Ci czas do jutra (jakkolwiek to brzmi:evil_lol:) na zbieranie informacji i jutro wystawiam na allegro,odpowiada? [/LEFT] Quote
mosii Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='truskawa144']To ja się nie wychylam bo jeszcze mnie z Kłomnic porwiesz a nie wiem co by schronisko zrobiło bez takiego wolontariusza jak ja:evil_lol: [quote] do Kłomnic też mam rzut beretem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
truskawa144 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [LEFT]Ale do Częstochowy masz dalej to się czuję bezpieczna:evil_lol: Do schroniska w Kłomnicach dojeżdżam więc nie tak łatwo mnie upolować:lol: Jejku dobrze że się tą mała zajęłaś bo by pewnie wpadła pod auto albo trafiła do schroniska w końcu. [/LEFT] Quote
orpha Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kurde od neta jestem odcieta,połączyłam sie przez blotucza :-P więc mam tylko moment bo mnie potem rachunek za tel. zabije. Mossi jesteś wielka! Poki co puszczam smsy po znajomych z prośbą o zrzutke Quote
mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ha, widzę, ze orpha sobie sama poradziła ;) miałam właśnie pisać, że czyta, ale pisać nie może i dobrze! no to podnoszę na razie tylko...:roll: Quote
Martusia1992 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mosii napisał(a):no kurcze to jak Ty bedziesz na weekend w Gidlach to chyba Cie zabiore do siebie to mi przy psach pomozesz:D ja mieszkam pare km od gidel:D suńkaw góre.! hyhy z chęcią odstresuje się przed operacją :cool3: i Twoje psiaki napewno nie dają jak moje fretki :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 truskawa144 napisał(a): Mosii jak już się trochę z mała zaprzyjaźnisz to napisz coś o niej,zrobię allegro. Plus daj mi namiary na siebie (nr kontaktowy i miejscowość w której jest sunia bo chyba nie jest to dokładnie Radomsko). słuchajcie, ona naprawdę mogła byc zgubiona, a nie wyrzucona. zanim ja dacie nowym ludziom, może jednak poszukac właścicieli? jeśli decydujemu się zająć psem, to uważam, że to powinno byc zrobione porządnie- njapierw były, a potem nowy własciciel. myśłałam o tych ogłoszeniach i ew spr, czy w schronie się ktoś ne dopytywał. no i wici na mieście, czy komuś psie dziecko nie zginęło... zwłaszcza, że... mosii napisał(a):ojej coś więcej? sunia jest u mnie od kilku godzin:) na razie sprawdziłam ze Uszatka pięknie chodzi na smyczy, kapitalna jest do ludzi, bardzo ładnie współgra z psami:) na prawde chodzący ideał:) no i pięknie sygnalizuje potrzebe wyjscia za potrzebą:) Quote
truskawa144 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [LEFT]Oczywiście trzeba to sprawdzić,może ktoś sam ogłasza,że takiej suni szuka,może zgłosił do schroniska,warto w internecie popatrzeć. Natomiast to,że chodzi na smyczy i sygnalizuje potrzeby nie znaczy,że ktoś się jej nie pozbył. Mam pół schroniska psów które tak się zachowują a na pewno się nie zgubiły,nikt ich nigdy nie szukał. Allegro zawsze mogę zrobić z zaznaczeniem,że najpierw szukamy poprzednich właścicieli a jeśli ich nie znajdziemy w ciągu tyg. czy dwóch wtedy sunia jest do adopcji. Kilka razy tak robiłam i nie było problemu. [/LEFT] Quote
mosii Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 truskawa bardzo prosze o allegro dla suńki :modla: Quote
truskawa144 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nudzę się akurat w pracy:lol: Napisz mi tylko o niej coś więcej,jak masz więcej fotek to też poproszę,podaj swój telefon,napisz w jakiej miejscowości jest sunia itd. Możesz wysłać na PW lub mojego "roboczego" maila: [email protected] Quote
Martusia1992 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no dobra skrobać ogłoszenie bo jutro jade do Gidel i zachacze o Pławno i wywiesze w sklepie babci :diabloti: mosii gdzie mieszkasz :evil_lol: okazało się że złapałam gronkowca i do szpitala nie ide to mam więcej czasuu na rozwieszanie . Quote
orpha Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 obawiam sie o rachunek za telefon po tych łaczeniach z netem za pomoca komorki , ale musialam tu zajrzec , niestety od netu w domu bede odcieta conajmniej przez tydzien , modem mi padł:angryy:. w pracy bede dopiero w srode to powystawiam ja na kilku portalach ( np.gumtree ) , kasy moge niewiele ale dajcie konto to podesle co moge , ale to tez dopiero w srode :cool1:. Zrobimy malej reklame jak sie patrzy.Sory ze bede tak mało aktywna :roll: przez te kilka dni ale nie jestem w stanie tego przeskoczyc. Quote
truskawa144 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [LEFT]Mosii moja droga, daj mi w końcu jakieś namiary bo jak ja mam to allegro zrobić?:evil_lol: [/LEFT] Quote
mosii Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a nasza Usztka bedzie miała super domek :klacz: moze domek sam sie odezwie tutaj;) Quote
jolakar Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To ja - domek, już się nie mogę doczekać piątku, sunieczka przyjedzie do mnie i będzie żyła długo i szczęśliwie, acha - Mosi - możesz już ją nazywać TOSIA (mnie się bardzo to imię podoba a Tobie???). Kurcze, żebym jeszcze nie musiała chodzić do pracy.....:roll: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 no proszę, jak się małej udało. niemniej jednak warto byłoby się dowiedzić, czy ktos jej nie szuka. róznie to bywa, może ktoś kochający za nią tęskni? raczej tak nie jest, bo w małym mieście łatwiej psa odnaleźć, ale trzeba mieć w tej sprawie czyste sumienie, tak mi się widzi.... takie szybkie akcje, to jest coś :loveu:. Quote
jolakar Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Rozmawiałam z Mosi na ten temat, ona sprawdziła w kilku miejscach czy ktoś nie pytał o sunię, nie pytał, nie szukał. Dziś jest 9 września a pierwsza wiadomość o suni była napisana 3 września, że sunia błąka się od dwóch dni czyli troszkę czasu minęło żeby odnaleźć zgubionego, ukochanego psiaka, prawda??? Jeśli natomiast do piątku znajdzie się właściciel - to nie ma sprawy, ja się wycofam. Quote
mru Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jolakar napisał(a):acha - Mosi - możesz już ją nazywać TOSIA (mnie się bardzo to imię podoba a Tobie???). hahaha na nic nasze imionowe wysiłki :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 jolakar napisał(a):Rozmawiałam z Mosi na ten temat, ona sprawdziła w kilku miejscach czy ktoś nie pytał o sunię, nie pytał, nie szukał. Dziś jest 9 września a pierwsza wiadomość o suni była napisana 3 września, że sunia błąka się od dwóch dni czyli troszkę czasu minęło żeby odnaleźć zgubionego, ukochanego psiaka, prawda??? Jeśli natomiast do piątku znajdzie się właściciel - to nie ma sprawy, ja się wycofam. jak tak, to w ogóle nie ma sprawy mru napisał(a):hahaha na nic nasze imionowe wysiłki :evil_lol: zawsze do bazy imion dla następnych bidul bedzie, nic straconego :p Quote
mosii Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 imię Tosia idealnie do niej pasuje, z resztą ja wołalam na nią Usia w skrócie od Uszatki, takze na Tosie fajnie reaguje:) Quote
Recommended Posts