sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hehe, gazetę czyta, powiadasz... mój tymczas śliwka zaczęła za to słuchac muzyki bezpośrednio przez kabel :diabloti: Quote
orpha Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 hehehehe i chyba nawet bardzo sie jej podobało :) No Tosienko rosnij zdrowo slicznotko :loveu: Quote
elainfo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ale Tosia zdecydowni pasuje do waszego wystroju wnetrz... kolorystycznie oczewiscie.. Pięknie żeś ją Jolu dobrała;-)) __________________ Quote
sleepingbyday Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jka wam znieruchomieje na kafelkach, to jej w zyciu nie znajdziecie ..;) Quote
elainfo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 sleepingbyday napisał(a):jka wam znieruchomieje na kafelkach, to jej w zyciu nie znajdziecie ..;) heheeheh....noooooo;-)mała szczęsciara i tyle.. Quote
orpha Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 no jak sie dowiedziałam ze mała ma dom to mi cała lawina kamieni z serca spadła Quote
Recommended Posts