Poker Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Lepiej się stac nie mogło !!!Hura :multi::multi::multi: To dzięki Tobie psiak przetrwał i wrócił do domu.Jesteś dobrą dziewczyną, a mamie i babci podziękuj,że pozwoliły Ci psa przetrzymać. Quote
Naciass Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Hej, wpadłam jeszcze na chwilkę:) Znam adres, więc postaram sie zajrzec kiedys i sprawdzic co tam u niego:) Jak bede miala z powrotem internet to napisze i wstawie moze pare zddjec moich wariatow:)... Widzialam ze pani sie przejela i powiedziala ze teraz to juz go nie spusci ze smyczy(a ma taka laczona z obroza wiec dlatego psiak byl bez obrozy...). Okazalo sie ze jakis pies go pogonil, taki osiedlowy huligan, ktorego wlasciciele nic sobie nie robia z tego, ze inne zwierzaki nie moga korzystac z podworka:shake: Grunt, ze mały jest juz bezpieczny:):):) Dobranoc:* Quote
DuDziaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
supergoga Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Proponuję zmienić tytuł, żeby nie szukac nadal domku. Cieszę się bardzo. Kocham pudle, ale z uwago na własną sukę nie mogę brac nic do domu. Super dziewczyna z Ciebie. Gratuluję Twoim Rodzicom. Quote
Naciass Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Hej, mam jeszcze net:) Dziś dzwonial do mnie jkis pan i bardzo sie zasmucil jak uslyszal ze pudelek znalazl dom, bo tak bardzo chcial go adoptowac...:) Szkoda ze nie mialam jeszcze jednego pieska bo chetnie bym mu oddala, mial taki smutny glos.. wszyscy mi mowili ze nikt ode mnei nei wezmie obcego psa, starego... a tu prosze;) a nie wiem czy pisalam ze Kudelko ma 8 lat, jak moj Bambus..:) tesknie za nim... ale dobrze ze wrocil do swojego domku:* Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia!!! Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ejejej nie znikaj nam tu z dogo :-o Masz zostac i juz :evil_lol: tacy ludzie sa potrzebni :loveu::loveu::loveu: Quote
beti.r Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Naciass napisał(a):Hej, mam jeszcze net:) Dziś dzwonial do mnie jkis pan i bardzo sie zasmucil jak uslyszal ze pudelek znalazl dom, bo tak bardzo chcial go adoptowac...:) Szkoda ze nie mialam jeszcze jednego pieska bo chetnie bym mu oddala, mial taki smutny glos.. wszyscy mi mowili ze nikt ode mnei nei wezmie obcego psa, starego... a tu prosze;) a nie wiem czy pisalam ze Kudelko ma 8 lat, jak moj Bambus..:) tesknie za nim... ale dobrze ze wrocil do swojego domku:* Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia!!! to można by znaleźć temu Panu innego pudelka na dogo!:loveu: póki się nie rozmyśli! Quote
Abrakadabra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 beti.r napisał(a):to można by znaleźć temu Panu innego pudelka na dogo!:loveu: póki się nie rozmyśli! Święte słowa :) a może zechce Walecika albo Morelkę???? Naciass - odezwij się, Quote
Atkaaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wlaśnie Naciasss nie znikaj! Zobacz na tego.. może taki się panu spodoba... :) http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/zwierzeta/znaleziono-pudelka-ogl1291518.html Quote
Naciass Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 wrocilam po 2 miesiacach bez internetu:) bylabym szybciej ale tak to jest z tp...:angryy: pudelek wrocil do pani:) Moj Kudelko okazal sie Sajrusem:) czekala na niego tez 12-letnia wnuczka wlascicielki-obiecaly juz nigdy nie puscic go bez smyczy.. prznajmniej doppoki w otoczeniu jest ten pies ktory go pogonil:shake: stesknilam sie za Wami:loveu: zorientuje sie czy jest jeszcze aktualna sprawa z 2 letnim huskim po szkoleniu policyjnym do oddania. mialam taki sygnal ale musze sprawdzic czy jest to aktualne... nie wiem czy pisalam juz o tym. w kazdymr azi pozdrawiam serdecznie wszystkich zwierzaczkowych ludków:* jeszcze wpadne-dzis tylko pokazuje, ze zyje:) Quote
Recommended Posts