Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zapominajmy, że Córunia i Mel trafili do schroniska w lipcu, a na łamy Dogomanii w sierpniu br.... minęło dosyć dużo czasu. Na pewno można już dużo powiedzieć o ich charakterach i jak duże mogą urosnąć. Ze będa duże to widać - choćby na nowszych zdjęciach:eviltong:
Ala&Zetka czy możemy liczyc na nowe zdjęcia i infromacje?:razz:

Posted

Tytuł już zmieniłam, nowe zdjęcia będą najwcześniej w ten weekend. Opis też trochę zmieniłam, jeśli jeszcze za mało "brutalny" to proszę pisać. Rzeczywiście najwięcej osób zagląda w te wątki które są najbardziej drastyczne :roll:

Posted

Chętnie bym dodała banerek tylko niestety one potem na dogo "znikają" i nie można zamienić ich na inne. Np. mam w podpisie dwa obrazki, a przy wprowadzeniu kolejnego dostaje info że mam już ich 6:crazyeye: a maksymalnie można 5 :crazyeye: Niestety podobnie jest z linkami - bo "zawsze" przekracza 1000 znaków, choć wg mnie na bank nie przekracza :niewiem: To chyba wina systemu... Może ma ktoś tensam problem, bo ja nie lubię pisać o wszystkim do moderatorów;)

Niezależnie od tego trzymam kciuki za szczeniory:loveu:

Posted

dla mnie to jest niepojęte - dlaczego one ciągle w schronie????? ogłoszenia, które robiłam sa aktualne, odświeżane w razie potrzeby.
Dziewczyny, tylko bardzo proszę, uważajcie teraz ze wszystkimi adopcjami, bo zbliżają się mikołajki, za chwilkę święta - żeby pieski nie zostały kłopotliwymi prezentami światecznymi :(
dziś jeszcze wrzucę psiaki na adopcje.org bo tam ich nie ma :)