Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofia - Sasza -jak nie możesz wziąć psa ,a podobno dobrze zarabiasz - to dlaczego nie zapłacisz za jego leczenie ,tylko liczysz na grosze innych ?Jak przeczytałam apel,że zwierzakowi w lecznicy grozi uśpienie ,bo nie ma środków na jego leczenie,po prostu zrobiłam przelew do lecznicy.Albo gdy ktoś mógłby wziąć zwierzaczka,ale finansowo nie był w stanie , go utrzymać , po prostu "alimentuję" zwierza.Te Wasze "hopanie" po prostu mnie smieszy!A weszłam na ten watek z ciekawości,jak pomagasz zwierzętom.Jeszcze jedną "znajomą" ze szklanej klatki tu widzę.Oczywiście życzę Wam dziewczyny,abyście pieska uratowały z opresji,bo chodzi mi o niego.

Posted

Nie będę tego komentować. I bardzo proszę innych uczestników o powstrzymanie się od komentarzy. Nie warto. Nie o to chodzi. Zgłaszam do moda przypadek trollingu.

Acha, dodałam Cię do listy ignorowanych, więc się nie wysilaj kochanieńka.

Posted

MaBo a skąd wiesz czy Zofia nie wspomaga psiaków finansowo itp? Może po prostu o tym nie pisze, bo nie robi tego, żeby się potem na forum chwalić. Każdy pomaga jak może. Ja na przykład nie mogę dać tymczasu temu psu, ani żadnemu innemu, chociaż bardzo bym chciała, jedną z dwóch rzeczy, jakie w tej chwili mogę zrobić jest właśnie to "hopanie", które tak Cię śmieszy.

Posted

Izzie, nie odpowiadaj jej, proszę. To jest zwykły troll. To ją tylko prowokuje do dalszych popisów. Zabagni wątek i tyle. Ja ją dodałam do ignorowanych i Tobie radzę to samo. Jadę na Książęcą. To jest ważne, a nie wypociny niedowartościowanej panny.

Posted

To Ty sie nie wysilaj,bo przeciez pisałam,ze kończy mi sie urlop ,więc nie bedę na dogo,bo w przeciwieństwie do Ciebie ja nie udaję,że pracuję...jak Ty -sama o tym pisałaś.Zegnam wylewnie!