Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Musiałam chwilkę popracować dla niepoznaki :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Dzwonię. Zajęte. Velvet pewnie się drapie... Quote
izzie1983 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Velvet, no i kto Cię zabierze do domu? :shake: Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Uff, dodzwoniłam się. Dorota ma oddzwonić. Czekam. Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Czekam dalej. Powinnam już jechać po niego. Spadam tak czy siak, mogę czekać na Książęcej równie dobrze. Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Czy ten słodziak i psiaczki, co podzieliły jego los, maja bazarek? Quote
MaBo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zofia - Sasza -jak nie możesz wziąć psa ,a podobno dobrze zarabiasz - to dlaczego nie zapłacisz za jego leczenie ,tylko liczysz na grosze innych ?Jak przeczytałam apel,że zwierzakowi w lecznicy grozi uśpienie ,bo nie ma środków na jego leczenie,po prostu zrobiłam przelew do lecznicy.Albo gdy ktoś mógłby wziąć zwierzaczka,ale finansowo nie był w stanie , go utrzymać , po prostu "alimentuję" zwierza.Te Wasze "hopanie" po prostu mnie smieszy!A weszłam na ten watek z ciekawości,jak pomagasz zwierzętom.Jeszcze jedną "znajomą" ze szklanej klatki tu widzę.Oczywiście życzę Wam dziewczyny,abyście pieska uratowały z opresji,bo chodzi mi o niego. Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Nie będę tego komentować. I bardzo proszę innych uczestników o powstrzymanie się od komentarzy. Nie warto. Nie o to chodzi. Zgłaszam do moda przypadek trollingu. Acha, dodałam Cię do listy ignorowanych, więc się nie wysilaj kochanieńka. Quote
izzie1983 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 MaBo a skąd wiesz czy Zofia nie wspomaga psiaków finansowo itp? Może po prostu o tym nie pisze, bo nie robi tego, żeby się potem na forum chwalić. Każdy pomaga jak może. Ja na przykład nie mogę dać tymczasu temu psu, ani żadnemu innemu, chociaż bardzo bym chciała, jedną z dwóch rzeczy, jakie w tej chwili mogę zrobić jest właśnie to "hopanie", które tak Cię śmieszy. Quote
Zofia.Sasza Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Izzie, nie odpowiadaj jej, proszę. To jest zwykły troll. To ją tylko prowokuje do dalszych popisów. Zabagni wątek i tyle. Ja ją dodałam do ignorowanych i Tobie radzę to samo. Jadę na Książęcą. To jest ważne, a nie wypociny niedowartościowanej panny. Quote
MaBo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 To Ty sie nie wysilaj,bo przeciez pisałam,ze kończy mi sie urlop ,więc nie bedę na dogo,bo w przeciwieństwie do Ciebie ja nie udaję,że pracuję...jak Ty -sama o tym pisałaś.Zegnam wylewnie! Quote
Lulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Prosimy moda o porzadek Velvet czeka na pomoc Quote
Cockermaniaczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 MaBo znudzil sie jeden watek to sie przeniosl na inny:angryy: Moda prosimy ladnie o zrobienie porzadku:angryy: Velvet do gory psinko Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dla Velveta własnie robie bazarek :) Skończę- podam link :) Quote
bonsai_88 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Velvet do góry, może znajdzie sie ktoś, kto ci pomoże... Quote
Wyjątek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119408 :) Musze na chwilke wyjśc z domu. wróce i dokończę. Rozgłaszajcie! :multi: Quote
izzie1983 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mam info od Zofii - Velvet jest na SGGW. Jutro ma badania. Trzymajmy kciuki! Quote
Recommended Posts