Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Wpłaty na Velvecika mają być jednak na konto Emira (wczoraj z nią gadałam). Z dopiskiem Black Velvet. A tak w ogóle Isadora - jesteś wielka!

No co ty? Przecież mnie widziałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No i Velvet już nie mój :shake: Ale za to w dobrych rękach :multi:

Nie bardzo chciał się rozstawać z miłymi paniami na SGGW. Jak brałam rachunek (nawiasem mówiąc licznik wybił 623 PLN) zaglądał na ladę w rejestracji, czy aby wszystko dobrze policzone. Potem był mały spacerek po campusie:

Spójrzcie na ten pychol! Nie ten sam pies...

Do czego służy smycz? To proste: DO SZARRRRPANIA!

Ostatni rzut oka na Klinikę Małych (?) Zwierząt

I znowu mnie wepchnęli do samochodu :shake:

Biała plama u góry zdjęcia jest wynikiem polizania przez naszego bohatera filtru UV :mad:

Posted

Po przebiciu się przez korki na Rzymowskiego i Krakowskiej dotarliśmy w końcu do Azylu... Na Velveta czekała niespodzianka - specjalnie by go zobaczyć przyjechała Magda :loveu:, jedna z jego fanek i hojnych sponsorek (Dziękujemy!). To właśnie ona trzyma Velvecika na poniższym zdjęciu.

Hm, dużo psów, szczekają... ZNOWU KRĘŻEL :crazyeye: ?!!!

Eee, chyba nie, bo buty tej cioteczki pachną bardzo przyjaźnie :multi:

Choć wiem, że zasada Emir, że nie ma odwiedzin u psów, których nie zamierza się adoptować jest bardzo sensowna (po co psiakowi mieszać w i tak skołowanej głowiźnie), jednak troszkę mi żal, że już pewnie nigdy Velvecika nie zobaczę :-(
Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uzbieramy pieniądze na leczenie i znajdzie się wspaniały, ciepły dom dla tego wspaniałego psiaka! Nie ma innej opcji.

A tu trochę się pobawiłam PS. Zobaczcie jak będzie już niedługo wyglądał Black Velvet: