Zofia.Sasza Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 A zapomniałaś, ciotka, o posągowej figurze i żywym usposobieniu... Quote
osho Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 no to wyrzucam go z "w trakcie leczenia":diabloti: Quote
Zofia.Sasza Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 No pewnie :evil_lol: Jak go w ogóle leczyć, to tylko z ADHD :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 ADHD to świetna choroba - przynajmniej czujesz, że masz psa. Velveciku - Kreciku, coś tu cicho u ciebie, hopsaj wysoko. Quote
Zofia.Sasza Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 W piątek najbliższy jadę z wizytką do Velvecika i innych "krężelaków" u Emir. Będą fotki! Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 zofia&sasza napisał(a):W piątek najbliższy jadę z wizytką do Velvecika i innych "krężelaków" u Emir. Będą fotki! O której jedziesz? Quote
Zofia.Sasza Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Nie wiem jeszcze - na pewno z rana/przed południem. Quote
Zofia.Sasza Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 A chętnie. My mamy wolne za sobotę (święto) zgodnie z ustawą. Może podsuń ten pomysł szefowi :evil_lol: ? Przestawiło posty... Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 zofia&sasza napisał(a):Nie wiem jeszcze - na pewno z rana/przed południem. Może pomyślę o wolnym dniu (jak szef da) i podjechałabym z tobą? Potrzebuję trochę tematu do aukcji. To znaczy layout juz mam zarysowany ale zależy mi na fotkach. Quote
Zofia.Sasza Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 A to "braciszek bliźniak" Velveta - Brokat: Quote
bonsai_88 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie kłam, przecież widzę, że na ostatnim zdjęciu też jej Veciak :eviltong:... Quote
Zofia.Sasza Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Niestety, na żywo się różnią :-( Brokat wrócił z "tymczasu" na wybrzeżu - skóra i kości... Poza tym ma pogryziony pyszczek, a BV - nie! Quote
Zofia.Sasza Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Już nie :multi: Grzeje doopkę w nowym, wspaniałym domku! Quote
Zofia.Sasza Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Z okazji wydarzenia (wysoce wstrząsającego), które miało miejsce w życiu Velvecika w ostatnich dniach dedykuję mu z głębi serca jeden z moich ulubionych utworów muzycznych. Proszę Państwa - przed wami Tymon Tymański i Kury: Ajajaj, nie mam jaj [...] Jaja przeszkadzają kobiecie, jaja uwłaczają mężczyźnie, prorocy je amputowali ranę zalewając stopionym masłem. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja, a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny. Ajajaj, nie mam jaj [...] W jajach tkwi ambicja, jaja to zdwojone Ja, Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja i wąsy, a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie. Część refrenu poddana cenzurze ze względu na obecność na forum osób niepełnoletnich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
osho Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a velvet pewnie nuci pod nosem "...brazylijski serial już nie cieszy tak jak dawniej..." Quote
Zofia.Sasza Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Przestań osho, bo zaczynam go irracjonalnie żałować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ARKA Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 To na jakie imie mu teraz zmieniamy? Velveciu? Quote
RIVER Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ARKA napisał(a):To na jakie imie mu teraz zmieniamy? Velveciu? Może Aksamitka :eviltong: Quote
Zofia.Sasza Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Sam(a) jesteś Aksamitka ;):mad::evil_lol: Velvecik nawet jako wydmuszka jest męski jak nie wiem co! Quote
RIVER Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 zofia&sasza napisał(a):Sam(a) jesteś Aksamitka ;):mad::evil_lol: Velvecik nawet jako wydmuszka jest męski jak nie wiem co! 1. Sama, 2. Mogę być co najwyżej Tasiemka (lustro mam w domu :p), 3. Rozumiem, żeby nazwać Bold Doga (patrz zdjęcia strona 1) Black Velvetem ale MĘSKI o psie i to bez jajek :crazyeye::evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Bald doga raczej :evil_lol: No to jak nie męski to może "SAMCZY"? Quote
RIVER Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 bald :oops: oczywiście ze z jajkami czy bez BV SAMCEM jest :evil_lol: Pięknym samcem :loveu: Quote
Recommended Posts