pixie Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 zaraz bede przekopywac watek uciechowski....hmmm moze szybciej by te kruszynke przewiezc...jak by dalo rade Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 im szybciej by się znalał transport tym lepiej dla Robusia.... Prypominam o wpłacaniu pieniążków na hotelik, bo bez tego ani rusz! :-( Quote
tifet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 mam typowo techniczne pytanie... jak dzieciak dogaduje sie z innymi psami... i jaka jest dokladnie jego wielkosc?? Quote
tifet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 sama mam pod opieka i to duzego psiaka... i tone w dlugach... że nie mogę finansowo jemu pomóc ale jeśli chcecie mogę przekazać wam na bazarki czy allegro różne upominki.... tylko co , jak i komu? Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Psiak nie ma żadnych problemów jesli chodzi o kontakty z innymi psami, jesli jakiś na niego warknie to Robuś zaraz się wycofuje.... Jest maleńki, no nie wiem ile może mieć, myślę, że nie więcej niż 30 cm w kłębie. Quote
tifet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mysia_ napisał(a):Psiak nie ma żadnych problemów jesli chodzi o kontakty z innymi psami, jesli jakiś na niego warknie to Robuś zaraz się wycofuje.... Jest maleńki, no nie wiem ile może mieć, myślę, że nie więcej niż 30 cm w kłębie. Mysia dziękuję....za info:roll: Powiedz mi czy to Ty jesteś główną osobą od sprawowania opieki nad nim? Jeśli tak to czy byś chciała różne ładne rzeczy na aukcje dla malucha?? Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 tifet napisał(a):Mysia dziękuję....za info:roll: Powiedz mi czy to Ty jesteś główną osobą od sprawowania opieki nad nim? Jeśli tak to czy byś chciała różne ładne rzeczy na aukcje dla malucha?? Mogę wystawić bazarki, chociaż nie jestem zbyt zdolna jeśli o to chodzi :oops: Może ktoś ma większy talent? :evil_lol: Quote
tifet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mysia_ napisał(a):Mogę wystawić bazarki, chociaż nie jestem zbyt zdolna jeśli o to chodzi :oops: Może ktoś ma większy talent? :evil_lol: hmmm ja w sumie nigdy tak się nie bawiłam na dogomani... i bazarku nie robiłam (cóż allegro i inne fora są mi blizsze...)...Mysia skąd jesteś?... jeślibyś Ty robiła bazarek to bym Ci wysłała rzeczy... bo ja czesto mam niespodziewany wyjazdy i z wysyłką dla wygranych może być różnie... a mały strasznie mi się podoba a i by pasował do mego innego podopiecznego (tak dla kontrastu rozmiarów :evil_lol: ) którego mam na DT... ale niestety opiekowałam się nawet sparaliżowanymi zwierzakami... ale o padaczce mam znikome pojęcie :shake: Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 jestem z Zabrza, tak jak Robuś ;) Przyszły wpłaty na Robusia: 10 zł - Izabela124 20 zł - Auraa pięknie dziękujemy :cool3: aha no i jeszcze moje 20 zł na ten miesiąc ;) Quote
Izabela124. Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dostałam takiego maila: HEJ ile ma Robuś miejwięcej lat ? i le wzrostu i wjaki sposob objawia sie padaczka ? czy to jest niebezpieczne dla niego :) PozdrawiamCo mam odpisać? Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Izabela124. napisał(a):Dostałam takiego maila: Co mam odpisać? Robuś ma około hmmm.... 7 latek :roll: Jest maleńki, według mnie nie więcej niż 30 cm w kłębie. Te ataki padaczkowe miał na samym poczatku, póki co jest w szpitaliku i narazie się uspokoiły, wygląda na to, że pojawiają się w sytuacjach stresowych. Naszczęście w czasie tych ataków nie zrobił sobie krzywdy... Mabel znalazła domek, więc Pianka przeznaczyła ten bazarek dla Robusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10850253#post10850253 bardzo dziekujemy :cool3: Quote
iwonamaj Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Podnosze maluszka! A mojej wpłaty jeszcze nie ma? wysłałam w piatek.... Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 dzisiaj dotarła wpłata 35 zł od iwonamaj ;) dziękujemy :multi: Quote
mosii Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 w sobote lub w niedziele najprawdopodobniej bede na wystawie w Chorzowie jako fundacja rottka, moze ktos mógłby małego podrzucic?? Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 mosii napisał(a):w sobote lub w niedziele najprawdopodobniej bede na wystawie w Chorzowie jako fundacja rottka, moze ktos mógłby małego podrzucic?? spróbuję się zorientować czy ktoś będzie mógł, bo mnie nie będzie w Zabrzu :roll: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 mosii wyslij mi na PW swój numer w razie co, jakbyśmy się przed weekendem nie zgadały na dogo ;) Quote
Recommended Posts