mru Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dyspozycja przelewu została przyjęta. done :) Quote
Mysia_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 dotarło 15 zł od Mru, dziękujemy! Quote
Mysia_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 o wszystkich wpłatach będę pisać ;) Quote
Mysia_ Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Robusiu zostań jak najdłużej w górze.... Quote
Isadora7 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ojjj malutki jeszcze nie w domciu :( Quote
Doda_ Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 w góre.. i jak, kiedy psiak ma jechac do mosii? Quote
Mysia_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Wpłaty na hotelik Robusia: 15 zł madzia828 50 zł dorota412 Quote
pixie Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czy nadal szukacie tego transportu? zabrze - Czestochowa? niech ja sobie przypomne, w ubieglym roku - konatky z gg mam wymazane..jest ktos kto jezdzi co tydzien do krakowa..hmmm zaraz juz wiem to bylo w watku uciechowa..znajde osobe jej siostra tez byla na dogo jest wetem.... hmmm przewozili jakies rzeczy od Frotki? do Wiosny w Katowicach lub Zabrza do Wandul co tydzien jezdzi/la samochodem do rodzicow i siostry do Katowic Quote
Doda_ Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mysia_ napisał(a):nadal szukamy... przeciez pisalam ze jade do czestochowy :roll: rodzice wiedzieli i sie zgodzili zabrac tego psiaka. ale nikt nie napisal, kiedy psiak ma jechac i dokladnie skad, dokad... ciagle czekalam. Quote
Mysia_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Doda_ napisał(a):przeciez pisalam ze jade do czestochowy :roll: rodzice wiedzieli i sie zgodzili zabrac tego psiaka. ale nikt nie napisal, kiedy psiak ma jechac i dokladnie skad, dokad... ciagle czekalam. myślałam, że może mosii Ci napisała, ale chyba mało kiedy tu zagląda. Doda może napisz do niej PW i zapytaj? ;) Najlepiej bezpośrednio jej pytac.... Quote
Doda_ Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mysia_ napisał(a):myślałam, że może mosii Ci napisała, ale chyba mało kiedy tu zagląda. Doda może napisz do niej PW i zapytaj? ;) Najlepiej bezpośrednio jej pytac.... zapytam. 13.09 jade do czestochowy pociagiem, niestety.. gdybym wiedziala wczesniej byc moze udaloby sie.. ale jesli nie znajdziecie transport za tydzien, dwa to prawdopodobnie bedziemy mogli zawiezc tego psiaka do czestochowy. juz pisze do mosii Quote
Mysia_ Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 OK. to czekam na jakieś wieści ;) Quote
Recommended Posts