Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, patrzac na to od strony grafika ktroy bedzie musial to wplesc w layout gazety, to naprawde najlepiej zeby oddac mu jak najmniej obrobione zdjecia w jak najlepszej jakosci. grafik bedzie wiedzial co wysotrzyc, i jak to zrobic. a te ramki to troche takie pogrzebowe, moze chodzi o grobowy nastroj ale w gazecie i ogloszeniu bedzie to wygladalo niezbyt fajnie. Moze sie myle, ale takie jest moje zdanie. Mam w tym doswiadczenie.

Posted

[quote name='black_cat']to naprawde najlepiej zeby oddac mu jak najmniej obrobione zdjecia w jak najlepszej jakosci. grafik bedzie wiedzial co wysotrzyc, i jak to zrobic.[/quote]

dziewczyny, skoro tak to prześlijcie mi zdjęcia psiaków takie prosto z aparatu, nie obrabiane, nie zmniejszane....:cool1:

Posted

[quote name='Negri_2008']zdjęcie nr 3 ustawiam sobie w kompie jako pulpit :loveu:[/quote]

Ja bym tez wybrała nr 3 Te ich spojrzenia. Jednego jakby patrzył i jeszcze na coś czekał, czegoś wypatrywał i drugiego jakby już niczego nie oczekiwał.

A co Wy na to, aby puścić ogłoszenia poza Polskę o wspólny dom. Jak ich rozdzielać jak tak się zżyły.

Posted

[quote name='wanda szostek']

A co Wy na to, aby puścić ogłoszenia poza Polskę o wspólny dom. Jak ich rozdzielać jak tak się zżyły.[/quote]

Nie rozdzielamy ich, szukamy im wspólnego domku :lol:
Gdy myśle o ich rozdzieleniu - czuje poprostu ból w sercu:shake:

Ja nie mam nic przeciwko adopcjom poza naszym wspaniałym krajem, w którym maltretuje się zwierzęta i nie ma współczucia dla ich sytuacji, cierpienia.:angryy:

Posted

Już wychodzę z szoku i wchodzę na pocztę ;):evil_lol:
Negri, posyłam oryginalny rozmiar, więc troszkę miejsca zajmie,
ale za to będziesz miała lepszą jakość na pulpicie :evil_lol:

Posted

[quote name='Neczka']Już wychodzę z szoku i wchodzę na pocztę ;):evil_lol:
Negri, posyłam oryginalny rozmiar, więc troszkę miejsca zajmie,
ale za to będziesz miała lepszą jakość na pulpicie :evil_lol:[/quote]
Już mam
U mnie skrzynka wielgachna jest ;)

No to zrobimy tak:

Wysyłam do Pani z redakcji zdjęcie i prośbę o zredagowanie tekstu do ogłoszenia.
Dołożę jeszcze dwie dyszki do naszej puli ( a niech tam:oops:) i będziemy mieć 10 linijek na tekst.

[B](155 zł - 55 zł za fotę = 100 zł czyli 10 linijek)[/B]

Posted

[quote name='Negri_2008']

[B](155 zł - 55 zł za fotę = 100 zł czyli 10 linijek)[/B][/quote]

Ponieważ doszła kolejna wpłata na 30 zł od cioci Figi33 :loveu::loveu:
chłopaki mają w kasie

[SIZE=4][COLOR=red]185 zł [/COLOR][/SIZE]
minus 55 zł za fotę zostaje 130 zł a to daje nam 13 linijek :multi::multi::multi:
napiszemy w y p r a c o w a n i e :evil_lol: