Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anouk92 napisał(a):
Te dwie pozostałe też są malutkie i łagodne i też super się dogadują z innymi psami.

Daj znać jak coś wymyślisz bo weekend się zbliża i chłopki będą odwiedzać schron i nie daj boże któras im sie spodoba:shake:

A co z Sylwią, która kilka dni temu proponowała DT? Czy zabierze jakąś sunię?

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Mała szara prawdopodobnie jutro pojedzie do nowego domku.
Więc pilnie szukamy tymczasu a najlepiej domku stałego dla pozostałych suniek.

No to fajnie:multi:

Posted

poza tym małym szarym brzdącem te pozostałe 2 sunie sa tez naprawde przekochane.. idealne do mieszkania , na fotel, kanape , kolana...sa naprawde sliczne i kochane.
jesli kto lubi takie szosrstkowłose cudaki to to sa naprwde bardzo adopcyjne sunie..;-))

Komu komu takie slicznoty??

Posted

agusiazet napisał(a):
To co zamknąć aukcję, czy wkleić inną suczkę?

wklej inna suczke;-)) może jej sie tez poszczesci;-)) a można by wkelic dwie suczki - one wyglądają jak siostry...;-))

Posted

Małe szrae pojechało wczoraj do domu po mojej wojnie ze schronem - mimo mojej prośby aby mi ją zarezerwowali.:angryy:

Dlatego błagam o tymczas dla pozostałych suczek - nie mam pewności że jak znajdzie się chętna osoba to niczego nie wymyślą:shake:

Posted

Wstęnie mam domek dla trikolorki ale Pańśtwo mogą ją zabrać dopiero po 20-tym. Państwo raczej odpowiedzialni więc raczej nie powinni się rozmyślić.
Boję się tylko żeby w schronie jej nikomu nie wydali - no i jeszcze trzeba ją wysterylizować przed adopcją.

A więc chyba została już tylko ruda sunia do adopcji.