anouk92 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='hankag']czy Rudzia to malutka sunia ...bo na zdjeciach z pierwszej strony na małutka nie wygląda ... Iwona ma chetny domek na malutką sunie taką przytulaszczkę dla starszej pani ( nie staruszki ;) ) rozmawiałam właśnie z Iwoną ta pani chciala kupic yorka ...ale Iwona przekonała ją ze trzeba uratowac bide schroniskową ...ale kobitka chce malutką sunie zeby mogła brac na reke i z nią jezdzić ....jeśli macie na stanie takową ;) poproszę Rudzia waży ok. 8 kg. Ale mamy na stanie jeszcze piękną morelow-białą Kaję. Kaja to prawdziwa przytulanka. Idealna na kolanka. Obecnie przebywa u Pati w hoteliku. Jest już wysterylizowana. W razie czego proszę dzwonić: 513-077-146 Jakby Pani chciała to niezobowiązująco mogę do niej podjechać z Kają. Oto Kaja: Quote
hankag Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 a czy Kaja to sunia wielkosci ...no powiedzmy Yorka giganta ;) ....mogłaby ją brac pod pache i jezdzić z nią wszedzie ...bo to oto chodzi zeby mozna było sunie zabierac na rece i w podróz ... ta pani jest w tym tygodniu własnie gdzies na wyjezdzie ...wydrukuje te zdjecia i zawioze Iwonie do sklepiku zeby pokazała jej jak wróci Quote
anouk92 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 hankag napisał(a):a czy Kaja to sunia wielkosci ...no powiedzmy Yorka giganta ;) ....mogłaby ją brac pod pache i jezdzić z nią wszedzie ...bo to oto chodzi zeby mozna było sunie zabierac na rece i w podróz ... ta pani jest w tym tygodniu własnie gdzies na wyjezdzie ...wydrukuje te zdjecia i zawioze Iwonie do sklepiku zeby pokazała jej jak wróci Kaja na moje oko waży ok. 5kg. ale mogę się mylić. Jak Pani wróci to pokarzcie jej zdjęcia jak się spodoba to tak jak pisałam wcześniej możemy się umówić na niezobowiązującą wizytę i Pani sama ją sobie obejrzy. Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jutro - wtorek 4 listopada, o godz.18.40 w Telewizji TVP INFO(dawny WOT) w paśmie programów lokalnych będzie reportaż o Fundacji Maja z Zielonki. Quote
anouk92 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Rudzia przebywa w hoteliku u Pati. jest już po sterylizacji. Cierpliwie czeka na nowy, kochający dom. Zbieram również na utrzymanie Rudzi w hoteliku. Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-kosmetyczny-w-sam-raz-na-karnawal-na-hoteli-rudzi-126753/#post11397213 Quote
anouk92 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Tragedia Rudzia po 4 miesiącach została oddana. Nie znam konkretnego powodu. Podobno była agresywna do innych psów na spacerach. Dla nas to bzdura. Rudzia jest teraz w hoteliku z innymi psami i ani razu nie pokazała agresji. Wcześniej w schronisku i w hoteliku też nie było żadnych problemów. Rudzia jest bardzo grzeczna. Nie niszczy. Słucha się. Idealna do dzieci. Rudzia jest już drugim psem którego Państwo oddali. Nie wiem czego oni szukają. A cierpią psy. Proszę chociaż o DT dla Rudzi. Teraz jest w hoteliku ale u mnie ciężko z finansami. Rudzia jest wysterylizowana. Jest smutna, nie rozumie co się stało. Miała dom i nagle nie ma:shake: Kontakt: 513-077-146 Quote
M@d Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie mów "hop" (że "niemożliwe"...), jej koleżanka z tego samego wątku (szara mix Sznaucerka - aktualnie Mafia) jak się zadomowiła, to zrobiła się straszna zadziora do innych psów, a ostatnio nawet do naszego Sznaucera olbrzyma Lumpa... :-o Jak ona jest głaskana na kanapie a on chce wejść na kanapę, to potrafi się zerwać i go próbować nie wpuścić na kanapę odganiając warczeniem :mad: Na szczęście to spokojny pies i ją po prostu ignoruje ... :eviltong: Ale odważna jest tylko na smyczy, albo do naszego Lumpa, bo jak inny pies podejdzie, a ona jest luzem, to wywala się i pokazuje brzuszek :diabloti: Więc jakby gdzieś trafiła między obce psy, to byłby pewnie pokaz grzecznego niewiniątka...:evil_lol: BTW - tylko co to za powód, aby oddać psa (?) :mad: Jak ktoś ma alergię na szczekanie to niech sobie weźmie kota ;) Quote
Recommended Posts