elainfo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sunia nr 2. Wczoraj znów widziałam sie z sunia nr. 2. Sunia juz mnie pamietala z niedzieli.. i sama do mnie przylatywała machajac ogonkiem i stawając przednimi łapkami mi na kolanach i domagła sie ,zeby ja pogłaskac i sie z nia pobawić... Okazuje sie być coraz fajniejsza.:cool3:taki szorstkowłosy cukierek. Quote
anouk92 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Cioteczko, ale ja muszę jakiś fortel obmyśleć, bo mój TZ chyba by mnie ukatrupił. Jak macie jakiś pomysł, dajcie znać. Nie mogę powiedzieć, że psiaka znalazłam na ulicy, bo jeżdżę metrem do pracy. ;) Chyba, że ty do mnie zadzwonisz, że sprawa podbramkowa, ja w panice powiem TZowi, że musisz ją przywieźć, bo właśnie ją znalazłaś i nie masz jej gdzie zabrać, a ty przyjedziesz i przywieziesz małą. Może na takie szybkie działanie nie zdąży zareagować vetem. :razz: Ciotka wymyśl coś bo serce się kraja jak się widzi tę małą w ciemnym kojcu schroniskowym:shake: Quote
elainfo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 anouk92 napisał(a):Ciotka wymyśl coś bo serce się kraja jak się widzi tę małą w ciemnym kojcu schroniskowym:shake: to nawet nie kojec! ona siedzi w skrzyni zabitej deskami a od góry siatka oby troche swiatla dopływało.. chociaz i tak tam przeciez ciemno.. Quote
GrubbaRybba Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ciotki, mi też się serce kraje, ale co ja mogę... nie zaryzykuję bez dobrego planu. Mój TZ już się wycwanił i spisek węszy wszędzie, gdzie pojawia się słowo "pies". Postaram się coś wykombinować, ale za sukces nie ręczę. Aha, napiszcie mi jeszcze jedno, czy ta mała jest zaszczepiona? Czy miała już cieczkę? Quote
anouk92 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ciotki, mi też się serce kraje, ale co ja mogę... nie zaryzykuję bez dobrego planu. Mój TZ już się wycwanił i spisek węszy wszędzie, gdzie pojawia się słowo "pies". Postaram się coś wykombinować, ale za sukces nie ręczę. Aha, napiszcie mi jeszcze jedno, czy ta mała jest zaszczepiona? Czy miała już cieczkę? Szczepiona pewnie nie była bo jest od niedawna w schronie. Cieczki jeszcze nie miała bo to jeszcze mały podrostek. W razie czego sterylkę i wszystkie szczepienia bierzemy na siebie. Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Sznaucerek mini ma obserwatora na Allegro:) Quote
anouk92 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='agusiazet']Oto Allegro psiaczka - szczeniaczka nr 3: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425575421 Jak się skończy ten miesiąc, a pozostałe suczki nikt nie wystawi, postaram się pomóc, teraz już niestety nie mam kasy:) Dobra cioteczko bardzo Ci dziękujemy:loveu: Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A nawet już dwóch obserwatorów!!! Może ktoś pokocha maluszka:) Quote
elainfo Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ona napewno znajdzie domek..;-)) Trzymam kciukasy za kruszynke;-)) Quote
madziamn Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ojej one są rzeczywiscie idealne ja nie wiem czy ta rodzinka już czegos nie upatrzyła bo dzis mieli jechac do schronu po sznupka ale nie wiedzieliśmy czy on jest jeszcze więc pojechali w ciemno. jeśli się okaże że go nie było na pewno podeślę im link. a narazie podnoszę maleństwa. Cioteczki a moze pomyślicie nad imionami dla panienek? bo w tych numerkach można troche sie zgubic. Quote
anouk92 Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Śliczne, przytulanki pilnie szukają domów lub chociaż DT zanim trafią w nieodpowiednie ręce:shake: Quote
elainfo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ania moze faktycznie nadajmy im jakies imiona robocze;-)) Quote
agusiazet Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Szczeniaczek ma trzech obserwatorów na Allegro, żeby choć jeden się odezwał! Quote
elainfo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja wam mówię ,ze ona szybko znajdzie domek- jeszcze będziemy w nich przebierać,:evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja nic nie wymyślę. Wczoraj coś delikatnie zagaiłam TZowi, od razu zrobił minę skazańca i stwierdził, że może on się wyprowadzi, wtedy będę mieć więcej miejsca na psy. :mad: Hmm to nie głupie :evil_lol:, ale wtedy zupełnie bym zdziczała. :roll: A co z dt u Sylwii? Pisała wcześniej na wątku, że jest gotowa zabrać jedną z suniek. I co? Quote
anouk92 Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Zapomniane sunie przypominają o swoim istnieniu. Quote
madziamn Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 rodzinka juz ma sunię troche się za późno dowiedziałam ale psiankom zycze wspaniałych domków będę tu oczywiscie zagladac Quote
anouk92 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Takie fajne suczki i nic:shake:. Gdyby chociaż znalazło się jakieś DT - wtedy miałabym pewność że nie trafią w nieodpowiednie ręce Quote
GrubbaRybba Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja ciągle o nich pamiętam, a o szarej suni myślę bez przerwy. Co ja bym dała za to, aby mój TZ się zgodził na tymczas. Ciotki, błagam, może pomyślcie, jak go przekonać. Jeśli on się zgodzi, ja biorę w ciemno. Quote
anouk92 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ja ciągle o nich pamiętam, a o szarej suni myślę bez przerwy. Co ja bym dała za to, aby mój TZ się zgodził na tymczas. Ciotki, błagam, może pomyślcie, jak go przekonać. Jeśli on się zgodzi, ja biorę w ciemno. Ciotka nie wiem wymyśl że albo ja albo ciotka Elka była świadkiem jak ktoś wyrzucił małą z samochodu i nie możemy jej zostawić ani zabrać bo jesteśmy totalnie zapsione/zakocone. Dzisiaj wieczorem mają do mnie dzwonić ludzie - juz z nimi wczoraj rozmawiałam - mieli sznaucerka mini ale ktoś im ukradł z pod sklepu - dla mnie trochę nieodpowiedzialni ale sama nie wiem jak nic innego nie znaje to jutro im ją zawiozę. Ciotka a Ty myślisz tylko o tej szarej czy np. ta ruda też mogłaby być gdyby Twój Tz się wogóle zgodził? Quote
GrubbaRybba Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 anouk92 napisał(a):Ciotka nie wiem wymyśl że albo ja albo ciotka Elka była świadkiem jak ktoś wyrzucił małą z samochodu i nie możemy jej zostawić ani zabrać bo jesteśmy totalnie zapsione/zakocone. Dzisiaj wieczorem mają do mnie dzwonić ludzie - juz z nimi wczoraj rozmawiałam - mieli sznaucerka mini ale ktoś im ukradł z pod sklepu - dla mnie trochę nieodpowiedzialni ale sama nie wiem jak nic innego nie znaje to jutro im ją zawiozę. Ciotka a Ty myślisz tylko o tej szarej czy np. ta ruda też mogłaby być gdyby Twój Tz się wogóle zgodził? Ogólnie się nie zgodził. A ja się napaliłam na tą szarą królewnę, bo ona by się dogadała z moją sunią. Ja mam małą, wesołą, młodą sunię. Jeśli będę brała psa, musi być uległy i młodziutki i mały. Bo obydwa futrzaki musiałyby zostawać same jak jak jestem w pracy i nie mogłoby być między nimi żadnych spięć. Quote
hankag Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 syna mojego kolezanka prosila go zeby ze mna porozmawiał o jakims miniaturowym piesku , mieszka chyba w Iłowie w bloku . Skontaktuje sie z nim a on z nią dzisiaj Quote
anouk92 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ogólnie się nie zgodził. A ja się napaliłam na tą szarą królewnę, bo ona by się dogadała z moją sunią. Ja mam małą, wesołą, młodą sunię. Jeśli będę brała psa, musi być uległy i młodziutki i mały. Bo obydwa futrzaki musiałyby zostawać same jak jak jestem w pracy i nie mogłoby być między nimi żadnych spięć. Te dwie pozostałe też są malutkie i łagodne i też super się dogadują z innymi psami. Daj znać jak coś wymyślisz bo weekend się zbliża i chłopki będą odwiedzać schron i nie daj boże któras im sie spodoba:shake: Quote
anouk92 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Mała szara prawdopodobnie jutro pojedzie do nowego domku. Więc pilnie szukamy tymczasu a najlepiej domku stałego dla pozostałych suniek. Quote
Recommended Posts