Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem Elainfo - miałem miniaturę i właziła na głowę, ze HoHo! :eviltong:
Olbrzym był o dziwo łatwiejszy w sterowaniu :eviltong:
Ma lepszy charakter...
Kot już trochę złazi na ziemię, to w końcu będzie MUSIAŁ się przyzwyczaić :diabloti:
Ale został jeszcze jedna sunia do adopcji i to jest teraz JEJ wątek, więc dalsze story mafii będę kontynuował już w Lumpowym wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10830210#post10830210
żeby OFF-a suni nie robić ;)

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Ty to masz szczęście

tak a wczoraj w drodze powrotnej do domu.. dobił mnie gołąb.., ze skreconym karkiem,leżacy przed wejsciem do marketu spozywczego.. myslałam jak wiekszośc ,ze niezyje.. ale jak przechodziłam koło niego to zaczął mrugac okiem....nic tylko pochlastac sie..i :grab:na linę..:-(

Posted

elainfo napisał(a):
tak a wczoraj w drodze powrotnej do domu.. dobił mnie gołąb.., ze skreconym karkiem,leżacy przed wejsciem do marketu spozywczego.. myslałam jak wiekszośc ,ze niezyje.. ale jak przechodziłam koło niego to zaczął mrugac okiem....nic tylko pochlastac sie..i :grab:na linę..:-(

:-(:-(:-(:-(

Posted

Trokolorowa sunia Maja dzisiaj miała sterylizację - niestety musiałam ją odwieźć do schroniska - ale już ok. 20 września powinna grzać doopkę w nowym domu.

Niestety kompletny brak zainteresowania rudą sunią:shake:

Posted

a może słusznym by było załozyc jej zupełnie oddzielny wątek , tak zeby bylo bardziej przejzyscie i zeby bylo wiadomo ze to o nia konkretnie chodzi... tak tylko niesmiało proponuje :oops:

Posted

orpha napisał(a):
a może słusznym by było załozyc jej zupełnie oddzielny wątek , tak zeby bylo bardziej przejzyscie i zeby bylo wiadomo ze to o nia konkretnie chodzi... tak tylko niesmiało proponuje :oops:

Anouk to leniwy ciotek...:evil_lol:i nowego nie załozy.. tak samo jak ja sie zbieram zeby nowe allegro załozyc Merlinowi....:mad:

Posted

elainfo napisał(a):
Anouk to leniwy ciotek...:evil_lol:i nowego nie załozy.. tak samo jak ja sie zbieram zeby nowe allegro załozyc Merlinowi....:mad:

toście się dobrały;)

Posted

Trikolorka pojechała do bardzo fajnego domu - zamieszkała w Łomiankach z 5 letnim chłopcem.
Strasznie się cieszę bo 2 sunie trafiły naprawdę do super domków:multi:.

Jeszcze tylko jedna i będę najszczęśliwsza na świecie.

Posted

Rudzia prawdopodobnie jest w ciąży więc we wtorek czeka ją sterylizacja.
Nie chcę żeby po sterylizacji wracała do zimnego i ciemnego boksu:shake:.
Czy ktoś może oferować małej DT chociaż na parędni po sterylizacji żeby doszła do siebie w cieple.