M@d Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wiem Elainfo - miałem miniaturę i właziła na głowę, ze HoHo! :eviltong: Olbrzym był o dziwo łatwiejszy w sterowaniu :eviltong: Ma lepszy charakter... Kot już trochę złazi na ziemię, to w końcu będzie MUSIAŁ się przyzwyczaić :diabloti: Ale został jeszcze jedna sunia do adopcji i to jest teraz JEJ wątek, więc dalsze story mafii będę kontynuował już w Lumpowym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10830210#post10830210 żeby OFF-a suni nie robić ;) Quote
madziamn Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 jeszcze jedno maleństwo jest do wzięcia Quote
elainfo Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 przepraszam nasza biszkoptową slicznośc... wiem,że to jej watek ale mamy awaryjna sytuacje... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120168 Quote
Zmysł Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 elainfo napisał(a):przepraszam nasza biszkoptową slicznośc... wiem,że to jej watek ale mamy awaryjna sytuacje... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120168 Ty to masz szczęście Quote
elainfo Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zmysł napisał(a):Ty to masz szczęście tak a wczoraj w drodze powrotnej do domu.. dobił mnie gołąb.., ze skreconym karkiem,leżacy przed wejsciem do marketu spozywczego.. myslałam jak wiekszośc ,ze niezyje.. ale jak przechodziłam koło niego to zaczął mrugac okiem....nic tylko pochlastac sie..i :grab:na linę..:-( Quote
Zmysł Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 elainfo napisał(a):tak a wczoraj w drodze powrotnej do domu.. dobił mnie gołąb.., ze skreconym karkiem,leżacy przed wejsciem do marketu spozywczego.. myslałam jak wiekszośc ,ze niezyje.. ale jak przechodziłam koło niego to zaczął mrugac okiem....nic tylko pochlastac sie..i :grab:na linę..:-( :-(:-(:-(:-( Quote
anouk92 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Trokolorowa sunia Maja dzisiaj miała sterylizację - niestety musiałam ją odwieźć do schroniska - ale już ok. 20 września powinna grzać doopkę w nowym domu. Niestety kompletny brak zainteresowania rudą sunią:shake: Quote
anouk92 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 orpha napisał(a):a ruda sunia ma swoj watek ? To jest jej wątek - innego nie ma. Quote
orpha Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a może słusznym by było załozyc jej zupełnie oddzielny wątek , tak zeby bylo bardziej przejzyscie i zeby bylo wiadomo ze to o nia konkretnie chodzi... tak tylko niesmiało proponuje :oops: Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 To przypominamy o rudej sunieczce ślicznej zresztą Quote
elainfo Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 orpha napisał(a):a może słusznym by było załozyc jej zupełnie oddzielny wątek , tak zeby bylo bardziej przejzyscie i zeby bylo wiadomo ze to o nia konkretnie chodzi... tak tylko niesmiało proponuje :oops: Anouk to leniwy ciotek...:evil_lol:i nowego nie załozy.. tak samo jak ja sie zbieram zeby nowe allegro załozyc Merlinowi....:mad: Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 elainfo napisał(a):Anouk to leniwy ciotek...:evil_lol:i nowego nie załozy.. tak samo jak ja sie zbieram zeby nowe allegro załozyc Merlinowi....:mad: toście się dobrały;) Quote
anouk92 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Trikolorka pojechała do bardzo fajnego domu - zamieszkała w Łomiankach z 5 letnim chłopcem. Strasznie się cieszę bo 2 sunie trafiły naprawdę do super domków:multi:. Jeszcze tylko jedna i będę najszczęśliwsza na świecie. Quote
madziamn Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 super ale czekamy na jeszcze jeden domek Quote
anouk92 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Rudzia prawdopodobnie jest w ciąży więc we wtorek czeka ją sterylizacja. Nie chcę żeby po sterylizacji wracała do zimnego i ciemnego boksu:shake:. Czy ktoś może oferować małej DT chociaż na parędni po sterylizacji żeby doszła do siebie w cieple. Quote
Recommended Posts